13

Анонимен

преди 6 години

Тя и Русия иска да прави наципнална криптовалута. След вакханалията с Биткоина, който все повече се превръща в китайска спекула, все повече фалиращи икономики ще се чробват. Защото може да изсмуче реален паричен ресурс преди да гръмне. Към края на комунизма Тошо разчиташе на естрасенси да му търсят злато. Принципно е същото.

12

Анонимен

преди 6 години

До 14 Баш за биткоини не вярвам, защото там принципът е "кой превари, той завари" мрежова организация е бавна за това.

11

Анонимен

преди 6 години

Я кажете, може ли някой да ми е впрегнал компа да му копае биткойни и как мога да махна такива програми?

10

Анонимен

преди 6 години

С доларес можеш да си напазаруваш дори в най-забутания кишлак в Централна Азия или някое село в бразилската джунгла. С биткойни най-много да си изядеш боя.

9

Анонимен

преди 6 години

"Не позновам човек, който да си е купил хляб или кола с биткойни." хахахаха :) И аз не познавам лично някой, който да се е качвал на вр.Еверест например, но това означава ли, че няма такива хора? С биткойн можеш да си купиш всичко. Да, няма как да отидеш в магазина и директно да платиш с биткойни, но ако имаш поне две гънки на мозъка, ще се сетиш как да си купиш дори и хляб, пък и кола с биткойни...

8

Анонимен

преди 6 години

Не позновам човек, който да си е купил хляб или кола с биткойни.

7

Анонимен

преди 6 години

А ще ни кажете ли какво стана с биткойните на стойност 3.42 милиарда долара, конфискувани май месец у нас от български граждани? Къде отидоха?

6

Недоволен

преди 6 години

Анонименпреди 1 час 7 3"Всички искат да притежават долари. Само тези , които ги нямат, презират зелените пари :-)" В грешка си аз искам да притежавам швейцарски франкове, е и долари няма да върна, но с тях ще си купя франкове!

5

ами

преди 6 години

Мадуро владее всички петролни залежи във Венецуела,като страната е една от най големите износителки на петрол.И въпроса е къде са парите от петрола.Защо венецуелците живеят бедно.Отговара е лесен,във швейцарски сметки на Путин,Мадуро,и разни други борци против лошия Запад.Народа да се оправя.

4

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

АМИ ТО , ЗАТОВА Е НАРЕЧЕНА "БИТКОЙН"......ХА,ХАХАААААААА./..ЩОТО БИТО И ЕБ""НО---НЕ СЕ ВРЪЩА....САМО СЕ ПРЕГЛЪЩА/

3

Анонимен

преди 6 години

Всички искат да притежават долари. Само тези , които ги нямат, презират зелените пари :-)

2

ХА,ХА,ХААААААААА....

преди 6 години

.....ЩОТО И ТЯ , КАТО РУСИЯ----------ДРУГАТА ИМ Е САМО ....ЗА ТАПЕТИ!!!/...ЕГА , некой балама , клъвне на измисления "биткойн".../

1

дедо Ташунко

преди 6 години

При социализма всички валути са виртуални.