10

анонимен

преди 6 години

от 1992 г правосьдието е разбито от сдс и нищо не може да го оправи има начинно е много революционен а тука са много псевдодемократите с доклади ипразни приказки не става

9

Бай Стамен

преди 6 години

Прав е човека. Излишни разходи за хартия и консумативи. От колко време сме под контрол и какво се промени? То липсва правосъдна система, те са тръгнали акъл да дават. Правосъдието ни е такава каша, че дано да не стане нужда да вкусиш. Една администрация за рушвети, подкупи уговорки, служби, наши ваши. Беиздържавност.

8

трф

преди 6 години

Станишев скрий се покриий се че си за смях навсички

7

Работник данъколатец

преди 6 години

станишев, ако ви питат вас, то и правосъдието, като изобщо е излишно за вас, но не за нас. време е да ви покажем откъде идват богатствата ви. не мислиш ли? Крайно време е! И така ще стане!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Тия съвсем изнагляха но ние сме си виновни!За тях българското правосъдие е златно , Станишев, Бойчето и всички останали полтици и олигарси си крадът на воля и никой не им търси сметка!А бедния народ плаща кражбите живее бедно и дори им гласува!Идилия, от ЕС да си гледат работата и фа не се бъркат на умните български политици докато последните закрият държавата.

5

Анонимен

преди 6 години

Докато Боко Суджука и Ушев Цецо - Шестака са на свобода, ще гледате справедливост и наказуемост през крив макарон.

4

Боко Тиквата

преди 6 години

Ей тоз човек много имам да го черпа. Ще го викна в Бнакя някой път ще му заколя прасенце, ще му намажа филии с мас, винце ще наточа. Заслужава си - заради безхаберното му и некадърно управление аз изгрях на небосклона и още не мога да залезя.

3

Народен заседател

преди 6 години

Вилата на Станишеви на Женевското езеро трябва да бъде конфискувана в полза на държавата и Станишеви изправени пред народен съд за кражби и далавери с европейски пари!

2

Бай Танас

преди 6 години

Може ли в петък вечер да публикувате мъдростите на Станишев. Даже със снимка. Това е неуважително, даже гадно отношение към читателите ви :(

1

Ром Бакарди

преди 6 години

ЕС се пука по шевовете и е забравила за всички критерии които трябва да се спазват за влизане и за престой в ЕС ,но влака върви докато не започне "кондуктора" да проверява билетите ,но засега "кондуктора" не смее и да започне проверяване ,самокрещи ,ще започна проверката ....и за какво като не смее да свали нито един пътник ,а и се качват и други пътници - Е докага ще издържи този влак тази композиция и само въпрос на време или да започне да сваля или да се преобърне в "дерето" .