48

Анонимен

преди 6 години

и аз това се питам кви са тия жамии и.тн Там е Исус Христос живия бог

47

Бог Отец

преди 6 години

Ерусалим си е на Израел свята земя на Бог какви джамии какви пазители какви други религии там където е ходил Господ Исус Христос не мохамед изперкал лъжепророк Бог план за Божият град Ерусалим за Израел

46

SpaceX

преди 6 години

Интересно християни искат Божи гроб да е в ръцете на мюсюлмани

45

1

преди 6 години

След протестите палестинците се прибраха по домовете си и се заеха с обичайните си дейности:- теоретична физика- биохимия- измисляне на лекарство срещу рак- установяване на бази на луната, Юпитер и Марс- редица други сложни научни постижения които не мога да опиша защото нямам необходимото образование.

44

Анонимен

преди 6 години

Косово е Сръбско ,Константинопол е Български

43

Анонимен

преди 6 години

До Крим не е руски -ЕВРЮХО,КРИМ СИ Е БИЛ И СИ ОСТАВА РУСКИ,АМА ВИЕ ПОЮДЕЙЧЕНИТЕ ХАЗАРИ КАКВО ОБЩО ИМАТЕ С ЕРУСАЛИМ.ХАЗАРЧЕ ПОМНИ МИ ДУМАТА КРИМ Е И ЩЕ СИ ОСТАНЕ РУСКИ,АМА ЕВРУСАЛИМ НЕ Е БИЛ И НЯМА ДА БЪДЕ ЮДЕО-ХАЗАРСКИ. ВЕЛИКАТА ПРОРОЧИЦА ВАНГА КОЯТО ВИЕ МНОГО МРАЗИТЕ ПРЕДРЕЧЕ,ЧЕ ВОЙНАТА ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ СИРИЯ И ЩЕ СВЪРШИ НА БОЖИ ГРОБ ,КОГА РУСКИЯ(ЦАР)НАКРАЯ ЩЕ ИЗГОНИ ОТ ТАМ ПОГАНЦИТЕ(ЕВРЕИТЕ).ДНЕС ТОВА СЕ СЛУЧВА ПРЕД ОЧИТЕ НИ.

42

Анонимен

преди 6 години

Ерусалим си е на евреите, тяхна древна столица!Арабите да вземат да се укротят. Иначе ги чака здрав бой!

41

Анонимен

преди 6 години

КАКВО СЕ УЧУДВАТЕ,РЕШЕНИЕТО НА ТРЪМП ПОКАЗА И ДОКАЗА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ,ЧЕ САЩ СИ Е БИЛА И СИ ОСТАВА ЦИОНИСТКА КЛОАКА,ЕВРЕИТЕ СА ПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКИ ВОИНИ И КОНФЛИКТИ И МИЗЕРИИ ПО СВЕТА.

40

Анонимен

преди 6 години

През 2004 г бях на екскурзия в светите земи. Никога няма да забравя една случка с една жена от нашата група ,която носеше на врата си християнски кръст . Както си вървяхме към Божи гроб към нашата група се приближиха двама евреи-мъж и жена.Еврейката жена се развика на нашата туристка нещо на противния си език,пресегна се към нашенката и като сграбчи кръстчето от врата и го скъса и хвърли на земята ,след което еврейката и мъжа с нея започнаха да скачат и тъпчат кръстчето.

39

"-"

преди 6 години

Мдааа..... "След края на Студената война, основен източник на конфликти ще се превърнат националните и религиозни конфликти". - "Сблъсакът на цивилизациите" Самюъл ХънтингтънТочно в "десятката"!Критиците му нервно "пешят в ъгъла" след теракта на 11 септември 2001г.

38

Щирлиц

преди 6 години

Ето какво става,когато го няма Фори светулката,няма "бдения" със свещи,има кютек.

37

Мнение

преди 6 години

Как пък християнската общност няма никакви проблеми в светите земи, а само изповядващите ислям са винаги гневни и буйсват, като диви животни?!За мен това не е просто конфликт между израелци и палестинци, а религиозна война на исляма срещу всички "неверници", евреи, християни и пр.........

36

Анонимен

преди 6 години

217 палестинци пострадаха наща *** лъже сега ги чета по руските новини и турските и английските новини.наще лъжат и се подлизват на американците тези продавачи драсекачи журналисти български

35

Некъф

преди 6 години

"Ден на гнева" !!!!!!!!Нали исляма беше мирна религия? Религия на мира.Такива лицемери са всички карабини и зелки, че единственото което заслужават е да бъдат замярани с атомни бомби.

34

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Ев.ре.йте са *** .

33

Хасанчо

преди 6 години

Как е такова нещо може това е неуважение към исляма... моля се на Аллах да пази невинните хора.. навсякъде омраза но сме добри хора!

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен33 Евре..те, хептен ...крадат ...

31

Анонимен

преди 6 години

Явно е че Протоколите на Сионските...са истина . Отворили не само устата а и *** си от лакомия .

30

Анонимен

преди 6 години

До ВескоЛъжеш като БиБитко ! Евррррейте са Антихристи и Богоборци .Това което пишеш е типично за съществуването на самоназначилите са за богоизбрани .Написано е от тях .....където стъпи е.в.р.ейски крак.... всичко да бъде избито ,унищожено . ...

29

Анонимен

преди 6 години

Мюсулманите много обичат да си присвояват неща които не са техни.