60

Bitte ein bit

преди 6 години

Coinbase е програмата в апстора. Въпросът е дали може да се интегрира с българска сметка или карта.

59

Андрей

преди 6 години

Здравейте, искам да купя биткойн, но не знам къде е най-изгодно. Чета от тук cryptobul/ и искам да попитам някой, който вече е минал по този път да даде предложение. Благодаря

58

Лаик

преди 6 години

Това което разбрах от всичко каквото съм чел , а то не е много и това което ми е направило мозъчето ми като извод е , че биткойна осигурява разплащания избягващи всякакви данъци и като се има предвид ограничения му добив, това ще служи главно за големия капитал. Гражданина х няма да може да си купи кисело мляко избягвайки ДДС-то.Явно това ще е още един пирон в ковчега на социалните политики, което не е много лошо предвид необходимостта от намаляване на човешката популация за сметка на качествот

57

ddddd

преди 6 години

До Ангелзащото няма защита от изгубване един ден те хваща амнезия губиш всичкоа останалите биткойни си повишават стойността защото твоито са безвъзратно загубенидругия е покупвателната способностсащ може да си напечата 200-300 милиарда и да изкупи всички биткойни но не го прави а оставя глупавите граждани да си изгубят парите за да могат после да работят за жълти стотинки защото багаташите са им станали много и не искат да бачкат.

56

Анонимен

преди 6 години

Помните ли тълпите строители на финансови пирамиди,които не спяха по цели нощи пред офисите на "мечтите",само да могат да си вмъкнат парите в пирамидите?!И тогава имаше хора,които предупреждаваха,за катастрофата,която ги очаква,ама никой не чуваше...докато не дойде време да си хапят задниците,ама вече беше късно!Е,сега идва повторението на същата лудост и пак никой не желае да чува трезвите гласове!Чака ни пак масово хапане на ***,по изтеклите в неизвестна посока изработени левчета!!!

55

Анонимен

преди 6 години

Поради несъвършенствата на традиционната банкова система, Първа инвестиционна банка прекрати отношенията си с обменните сайтове за крипто-валути у нас. Проблемът не е в ***, а в банковата система като цяло и тяхното решение е напълно разбираемо. За да извършваме дейността си ни е необходима банкова връзка с международните борси. Поради тази причина преустановяваме дейността си, докато намерим решение.

54

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Блокченът е измислен от хора и следовтелно от хор може да бъде рзбит. Хипотетично, идва един момент в който блокчейнът е препрограмиран (това го казвам с условността, че не съм НАПЪЛНО запознат с Блокчейн-а) и Биткойните изчезнат от портфейлите. Питам: Кой ще понесе отговорност? - споделена!? На кого ще се оплачите, когато няма институция зад Блокчейна?

53

Икономист

преди 6 години

До АнгелЗащо си мислиш, че биткоина не се контролира от политиците.Нали има биткоин борси, където се търгуват биткоин срещу долари и евро, тези борси са създадени и управлявани от кого според теб?

52

Киро кофражиста

преди 6 години

Не случайно създателите на този феномен са неизвестни /или се крият/. Сега чакат де6илите хубаво да се набалбукат с биткоини, та да ги острижат с голямата ножица, както стана с пирамидите 90-те години

51

Ангел

преди 6 години

Предадохме стойност на Златото ,предадохме стойност на метални монети , книжни пари и прочее.До сега сме предавали стойност на неща които могат да се регулират и контролират от политиците и банковата индустрия в името на тяхната облага.Защо сега да не предадем стойност на един код които не може да бъде дублиран ,фалшифициран или контролиран от никой.

50

Анонимен

преди 6 години

Какви пари бре? В кой магазин можеш да си напазаруваш с "бити монети"

49

Строител

преди 6 години

биткойнът е независим долар в началото, още тогава, когато търговците (с долари) не са му стъпили на шията за препродажба и замяна с шикири-микири. няма мънгизи, да са стъпили на своб. пазар и да не са бламирани от търговците в храма на обречените. тази валута просто няма шансове да остане "чиста", въпреки прецизния до педантичност математически модел, или точно заради това. все пак, математически биткойнтът ще спре да бъде копан след стотина години. да изчакаме малко и да видим, какво ще е :-)

48

az

преди 6 години

Руменчо, голям си спец бре! Никой не купувал биткой... *** голям си!

47

Румен

преди 6 години

Много ме радва,как хора,нямащи идея за какво иде реч,така разпалено коментират!Биткойни само се продават,никой не купува,това говори ли ви нещо?Утре ще кажат -струва 100 000 долара,и какво?Инспектор Петров на телефона,сложете всички пари в торбичка и ги хвърлете през терасата!

46

бай х

преди 6 години

балона се надува , надува надувайте момчета да стане на парчета

45

do Абе не ми обясняв

преди 6 години

Левоне, ти ли си? :):):)Иде края на банковото робство. И не-не е задължително свързан конкретно с биткойна, но е факт, че валутата показа колко е излишно да пълним гушите на банките.Тя е само етап в процеса .Началото на края...

44

Стамат

преди 6 години

Биткойн се генерира като използва графични карти за да изчислява нещо.Какво е това нещо?

43

Анонимен

преди 6 години

Когато биткоинът умре, пак си оставаме с едната ***.

42

Анонимен

преди 6 години

На мен ми е забавно как пищи форума че инвестициите в недвижими имоти били балон и трябвало да се инвестира в производствени мощности, предприятия и цехове но в същото време някакъв шемет обясняваше преди дни как купил с кредитна карта биткойни и форумните *** получаваха душевен оргазъм как той ковал пирони в ковчега на банките

41

BuyCARDANO

преди 6 години

За хората, които следят пазара - Дръжте позициите в Bitcoin, около 20 декември вземете печалба и изпреварете стадото, защото се очаква около Коледа масово да се вади профит и цената ще се регулира. Дръжте здраво IOTA, както знаете +200% за миналата седмица. Идеален момент да влезете в CARDANO, сега само с около $2,7bill market cap, очаква се до края на 2018 да е поне $10bill. Позиционирайте се с малко в Monetha, има потенциал за големи печалби, но и риска е по-висок. Следете GOLEM.