56

Анонимен

преди 6 години

До икономистТази година работа са започнали над 40000 млади хора.Толкова за разсъжденията ти.

55

икономист

преди 6 години

Според мен, е лъжовно впечатлението, че безработицата намаля. Тя по принцип е най-висока сред младите хора( диапазона до 35-40 годишните), но те все по-често напускат България, за да избегнат влизането в армията на безработните. По-голямата част от по-възрастните хора, имат някаква професия и съответния опит към нея, затова трудно остават без работа. Една голяма част от тях, са склонни да работят при всякакви условия и заплащане, нещо което е много удобно за работодателите, но няма да е вечно!

54

Тео

преди 6 години

Заглавието е минимално "подвеждащо" да не кажа лъжливо - никъде в статията не се пише, че " обедняваме" !!!

53

пею

преди 6 години

До соцялно слаб депутаткато не скача народа ще скачат депутатските заплати

52

радев

преди 6 години

До Анонименпий си хапчето бре

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 43Кой е тоя българин? Посочи го! Дай имената на тия, които имат милиони в банките, 3-4 коли, почиват в чужбина и получават над 2000 лв заплата!Иначе постът ти е ЛЪЖА.

50

ВОЦЕ ГОЛЕМЕЦА

преди 6 години

Как растат ве,аз съм казал дефлация!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 6 години

е как да има пари в народа като има герб като управляващи , как ?

48

10

преди 6 години

Безработицата намалявала!?Абе,вие наистина ни смятате за ***-то не останаха читави хора в страната!Откъде да дойде тази безработица?Ей,както се казва "Народът свърши-айдуците не свършиха!" ,не спряха да ни лъжат!Цените-седалгин нео от 3.20 стана на 5.60,Конпроста-от 7.50 стана на 20.28 лв,месо по-евтино от 7 лв няма...а пенсии и заплати почти не мърдат-в същност вървят надолу.Тези хора в кой свят живеят?

47

Ром Бакарди

преди 6 години

Днес ,следите поне какво пускате ,вчера бг богатеят и купуват имоти ,днес беднеят и ....... . Имате ли някаква "тактика" в пускането на новините или карате през просото ,щото сме от 80 % ние читателите ,а?

46

МИРО

преди 6 години

Братя мои, разберете!Тази ТИКВА ни вреди!Тя в родината прекраснавсичко ценно разруши!!!

45

МИРО:

преди 6 години

Кому е нужна нашта ТИКВА?Кажете,братя,вий,това!С пакостите детски направи,на всички българи сега!!!ВСЕКИ ТРЕТИ ОТ ГЕРБ Е ТОЛКОВА Т.П, КОЛКОТО ПЪРВИТЕ ДВАМА!!!

44

МИРО:

преди 6 години

Това са лъжи!За цялото това време Бойко Борисов се доказа като човек без всякакви политически и управленски умения!Позволи на мафията и престъпността да се разрастне!Под неговото управление икономиката ни се разруши още повече, здравеопазването, образованието, културата!!!БЪЛГАРИТЕ НЕ ГО ИСКАТ И ДА СЕ МАХА!!!

43

Лари

преди 6 години

То, ако икономиката растеше с приказки щяхме да сме издухали японците, но не става.

42

Анонимен

преди 6 години

г.рберастки лъжи

41

АМИ ТАКА Е...

преди 6 години

ПЕЧЕНИТЕ "РАБОТНИЦИ" ОТИДОХА НА ЗАПАД----ТУКА ОСТАНА САМО ...."СУРОВИЯ МАТрял"...ха,ха,хаааааааааааааа...../....Да работят , *** , бе...../

40

Анонимен

преди 6 години

Българинът е богат, има собствено жилище, къща на село, вила, по 3-4 автомобила на семейство, ходи всеки уикенд до Гърция, Румъния и Сърбия, а зимата на ски в Алпите.Къта шестцифрени суми в банките, обаче като го питаш се прави на беден и вика, че получава 650 лв. А заплатите в София от поне три години са над 2 бона.

39

опетков

преди 6 години

До Анонимен "Луксозните и скъпи" ресторанти са пълни от сутрин до вечер с бедняци. Факирите на Тато възкръснаха ли, що ли?

38

опетков

преди 6 години

До Анонимен Преди влаковете отиваха на изток и се продаваха за копейки. Сега отиват на запад и се продават за евро. Износът за ЕС е 24 млрд евро. А при Тошо това беше валута второ направление и народът нямаше право да се докосва до нея. Отиваш в затвора за "спекула". Сега няма влакове, защото стоката се изнася с камиони.

37

oпетков

преди 6 години

До Я, па Я Отива в джобовете на чорбаджиите. За това се нарича капитализъм. "Демокрация" му е името само за баламите. А работникът трябва да се бори за по-висока заплата. решението е национални стачки през ден. Ама то и работници няма. Само "матриал" и ***.