35

Анонимен

преди 5 години

Гледах го миналата седмица по телевизията. Радвам се, че не съм давал пари за това малоумие.Боза. Родна българска кинаджийска боза. При това с претенции. Театър, сниман като филм. Слаба игра, глупави клишета за онова време, несъответствия. Изобщо родно кино в целият му блясък.Пишеха, че вече се намирал свободно и по тракерите. Хора, ценете си времето, този филм просто не си заслужава.

34

ехаа

преди 6 години

До Крем карамелГолям *** си ,ей !

33

Крем карамел

преди 6 години

Издържах в салона около 35 минути и си тръгнах. Ужасна тъпотия, чак ме заболя главата. Не мога да си представя, тези хора, които седят зад тази продукция - наистина ли не се усещат, колко ниско качество е продукта им. Мога ли да си върна билета, за да ми възстановят парите, за останалите минути, които не догледах?

32

Анонимен

преди 6 години

Децата не се предадоха, политиците ги предадоха!!!

31

радев

преди 6 години

До до 16те всичките са без биографии за пред хората

30

Таню

преди 6 години

Идеята е добра, но още в зародиш убита с родните кинаджийски клишета. Тая роднинска kочина, родното кино, трябва да бъде разрината из основи. Едни и същи бездарници харчат поредните пари...

29

Естет

преди 6 години

Българско кино?! Не, мерси! И орда талибани не могат да ме вкарат в киносалон за да агонизирам с потомствено бездарие.

28

38 годишен

преди 6 години

До 15Дай да се срещнем с жена ти и после теб ще те пишат " бегал". Па ако си некой убавец - метросексуален от тия са модерните ще те офраскам и теб , айде от мен да мине ще се прежаля веднъж в живота с мъжко. А .... и да вземеш тапи за уши и щипки за нос, че най много мразя миризма на изгоряла гума и женски писъци. Айде със здраве.

27

До До 23

преди 6 години

И това се случваше. Да не говорим пък, че някои слагаха свити карфици на върха на фунийката.Малко по-рано имаше и "чаталчета" - с тях "стреляха", като използваха сгънати на две карфици. Много разправии имаше, докато ги забранят. Не всяко момче-пубертетче постъпваше така, но имаше и такива, които си "упражняваха мерника" като "стреляха" с карфици по непознати момичета, по-малки от тях /та хем да не го изобличи, хем да не го подгони да го бие/. Пу..тювският характер си проличаваше още на 12-13 г.

26

до 25

преди 6 години

Да да, Жената днес, да накълцаш, а бой с точилката после.....Кофтито е, че 90% от наборите не са в България. Жестоката истина за децата на Пост-комунистическа България

25

Луд

преди 6 години

Най-добрите фунийки бяха от Жената днес и от оризова хартия.

24

до 23

преди 6 години

Да ама имаш и доста случаи на извадени очи с тия фунийки.Аз например като игрехме винаги си слагах едни очила - скиорски.

23

до 20 и 21

преди 6 години

Не бе хора, фунийките се правиха с лепило Кале и от паралели или некерман. Другите списания не ставаха. А от Калето се втвърдяваха върховете....хубави детски години, никой не може да ти ги върне, пък били те и в комунизма или на ръба му...

22

До 21

преди 6 години

Такова нещо не съм чул.Не знам дали в края на соца някой се е сетил да диша лепило, особено пъкдецата под 14 г.

21

Анонимен

преди 6 години

И мен ме заинтригува изречението за лепилото КАЛЕ. Да не би да искат да кажат, че и тогава се пионерчетата са дишали лепило.

20

Анонимен

преди 6 години

До до 14Родените през 1927 г., на Девети септември са били гимназисти. Познавам повече от 20 човека, които са на 88-92 г.Не знам на каква възраст са персонажите от този филм, но родените в периода 1955 г., през 1965 са били 10-годишни.Това имах предвид, когато визирах периода до 1965 г..

19

Млад и красив гербер

преди 6 години

Ако във филма го няма Бойко, който тича с филите мас по прашните банкянски улици, въобще няма да отида да го гледам.

18

до 16

преди 6 години

В ГЕРБ има доста комунисти, родени преди 1989-та. Да не казвам, че почти всички са такива.Има дори един роден 1959-та. Той им е старишията.Интересно защо никъде не може да се прочете какъв е бил този същият преди 2005-та да речем. Та той тогава е бил на 46 години. На такава възраст ли се е родил.Или пък може би неудобната му биография се крие умишлено от така наречените журналисти и никой не смее да я извади на светло.Да не би да ги тресе страх ? Нали сме демокрация и имаме закони.

17

До 16

преди 6 години

Последното изречение от твоя коментар НЕ ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА.

16

Анонимен

преди 6 години

Интересно, филмът е направен от млади хора, привърженици на ГЕРБ, които обаче се целят в електората на БСП.Защото почти всички, родени преди 1989 са били или още са си комунисти.