27

Todor R

преди 6 години

Крайно време е да има втори лифт в Банско и да не се излагаме като кифладжии. В Алпите има стотици лифтове и нищо лошо не се е случило.

26

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 20 Ами то все едно да идеш на слънча ка. :))))))

25

Еди

преди 6 години

На мен лично ми писна да ме разиграват с лифта! И тази година ще висим по опашки като ***! А за Добринище, който иска да ходи там да кара...Аз ще си тегля коршума на не-е-истина-античния лифт там!

24

Анонимен

преди 6 години

Туй Юлен звучи политическо.

23

ИМПЕРИАЛИСТ-прод.

преди 6 години

Тъй като Разложката долина е оградена и от още две велики БЪЛГАРСКИ планини: Рила, и Родопите, може да се изградят и нови ски зони в тях. Ако на кабинката има много хора, ще може да караш по пистите на Добринище -Безбог, Беталовото, Семково и по други бъдещи нови писти. Сега, като се закотвиш в Банско, вариантите са само Чалин валог или Тодорина орница, или да си опропастиш почивката!

22

опетков

преди 6 години

Предлагам да се построи тунел до върха. Има такива във Швейцария. Няма зелени, няма червени. Тунела ще го дълбаят с кирки хората на Юлен и "зелените". Може и местните, ако си платят.

21

югоизточен акцент

преди 6 години

Кога ли Журналисти ще му зададър въпрос на живо: Защо Сименов говири с югоизточен акцент и защо толкова много прилича на Ром предимно подутите му очи , надявм се да има все още смели Журналисти в Държавата

20

Анонимен

преди 6 години

Да се обвиняват еколозите за безумното презастрояване на Банско е наистина много мъдро

19

пишман патриот

преди 6 години

Симеонов трябваше да построи ограда около Пирин май, а не към Турция. Поне щеше да опази планината от aлчните бaндити.

18

Анонимен

преди 6 години

Не съм стъпвал в Банско от 1998 година, преди да направят тъй наречената ски зона. Чувал съм от разкази и снимки, че градчето и природата в планината нагоре е безвъзратно унищожена.

17

Анонимен

преди 6 години

До Pilotотговорът на въпроса ти е - защото така е решила съдбата и ни е надарила с мушмороци, вересии и подкупни политици, заради чиито врътки и далаверки преходът вече 28-*** година не свършва.А, че и ние сме си за *** защото продължаваме овчедушно да приемаме и търпиме, това е другата страна на монетата

16

самообладан Некадърн

преди 6 години

Подхвърлят си топката а какво прави Симеонов , подхвърля се като чувал с картофи от една Медия към друга да говори ненужни неща от които никой не се интересува , за наглост и коментира и за неща извън България , оправил си Държават та тръгнал другите да коментира , пълен самообладан Некадърник в тва сглобено измислено Управление

15

Виктор

преди 6 години

Ами да спрат да си подхвърлят топката и да почнат да го строят тоя втори лифт, защото вече е смешно това да се бави при положение, че е крайно необходимо да го има.

14

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 6 години

Проблемите на Пирин и Банско ще се решат с оформянето на теснолинейката в Разложка долина като ЖП пръстен и се свържат селищата: Белица, Якоруда, Разлог, Банско, Добринище.... и т. н. Влакчетата по "Пръстена" да бъдат луксозни, с отопление и най-важно -на често. При лошо време е неземно удоволствие за скиора, да разпусне в минералната баня на Добринище, а и други минерални извори има в долината които могат да се използват. СЪЩЕВРЕМЕННО ЩЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ СКИОРИТЕ И СЪСЕДНИТЕ СКИ ЗОНИ, КОЕТО ЩЕ ПРЕМАХНЕ СТРУПВАНЕТО ПО ПИСТИТЕ НА ВРЪХ ТОДОРКА. Тъй като Разложката долина е оградена и от още две вел

13

Pilot

преди 6 години

Лифт трябва да има, но защо концесионер е един и същи м.ошеник Цеко. Заради този п.лужек на Витоша работят само 10% от съоръженията ..... Мутренска *** държава, Изгониха хората от морето, сега и от планината !!!

12

Анонимен

преди 6 години

Защо не направят лифт от към Сандански?! Там има минерални води, чист въздух и би могло да бъде цечогодишен курорт! Банско, банско, ебанско! Писнаха ми тъпите селяни, които даже не могат да говорят на нормален български език да се напъват ежедневно!

11

Краси

преди 6 години

Над 2 000 метра нямя гора, расте само трева и клек.Аман от пишман платени еколози.

10

Защооо?

преди 6 години

Супер тъпо е да се правим на андрешковци и по светци от папата. Лифт е нужен за да се спре абсурда с висенето като *** на ревер за едното спускане, но е АБСОЛЮТНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНА и ЗАБРАНА за последваща "оправдана" сеч и мародерстване по дъветата, гората, за да неберем плодовете от глупостта си - свлачища, наводнения, пожари и още природна мъст от оголването и бетонирането по горите. За вторият лифт зелените да "изпросят" едно немалко залесяване и поддръжка на оголено било, връх или друго

9

текстил

преди 6 години

На бедна, мизерна и нарочена за корумпирана държава не бива да й се позволява да развива високата технология в туризма- алпийските ски. В подобни държави се изнасят нископроизводителни и стари технологии с много ръчен труд и заплати общо до 700-800 лева. Нямаме и имидж за такъв туризъм, но имаме имидж на слаборазвита страна и поради това със запазена природа, която да "пазим" по перверзен за хората начин. Бизнесът с резервати, обаче, изисква още да намалее населението.

8

Лично мнение

преди 6 години

Вторият лифт на Банско няма да реши проблемите, защото има презастрояване и много голяма леглова база, която в момента не работи. Тази леглова база "само чака" втория лифт, за да се включи в пазара. И други в околностите се готвят. До момента по пистите горе в планината беше ОК. Не мога да преценя какво ще се случи с двойно повече хора. Не вярвам. Наистина не вярвам. Опасно е. Мъчно ми е за планината.