28

Анонимен

преди 6 години

Манчурите най-добре да ни направят услуга и да започнат да се палят един друг.

27

Lan

преди 6 години

Я бе да! Те от десетилетия вече хората са се объркали :). Точно същото е и в минигетото до езерото в Дружба. Димът от гумите е много по-страшен от дима на близкия ТЕЦ-Дружба!

26

Анонимен

преди 6 години

Замърсяването на въздуха е извън всякакви норми това го казвам от първа ръка като живеещ в красна поляна. Не ме интересува какво казват тези ***...

25

Стилиян

преди 6 години

А когато свършат гумите и кабелите почват да секат Западен парк.Има цели площи изсечени на метър височина от земята.

24

Анонимен

преди 6 години

Миришат им овцете на мръсната красна поляна и разсада за зелето и карфиола.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16 Не всеки ,не е е! Само тези с правилегиите и ,,социялните ,,Само те .

22

Анонимен

преди 6 години

И къде са ония със сините дрешки? Дремат в патрулките ли? А на тия хора ако им падне пердето и отидат сами да решат проблема? Какво става - ами те сами стават престъпници. Ама е по-удобно на топло в патрулката, нали бе?

21

Анонимен

преди 6 години

иначе ром, който е клошар и пияница няма нали?

20

Чист въздух за ОК!

преди 6 години

Подкрепете жителите на Овча купел - https://facebook/ovchakupelair/!

19

Пипи

преди 6 години

До БПФИмам място в близост до Факултета, в събота и неделя гърми музика на поразия от сватбите им. Много често се чуват поздрави "за кмета", за Бойко Борисов, по едно време беше на модa да поздравяват и Вальо Топлото, не знам защо.

18

Анонимен

преди 6 години

дръжте 1200 евро кв метър жилище в тези квартали, нали сме европейска столица. ;)

17

Анонимен

преди 6 години

От къде толкова гуми,пластмаси,освен в приемателните пунктове втора ръка,ако те горят като заводи за изгаряне на *** да инак откъде толкоз много са се появили наоколо клошарите ли носят отвсякъде за техния район заради едното греене като всеки е помъкнал по една автомобилна стара гума и чувал пластмасови изполозвани бутилки гепени от отпадъчните кошове за пластмаси и хартии поставени из кварталите.

16

Анонимен

преди 6 години

Излиза, че през нощта всеки може да прави каквото си поиска, защото държавата е затворила... Което е изключително тъпо. Нормалното решение е инспекторатът да въведе и нощна смяна. Сигнали със сигурност ще се намерят. Бих подавал всеки ден за скапаните коли в градинката пред блока ми.

15

БПФ

преди 6 години

Това е нагло оправдание на безполезната измeт в общината. Според НК замърсяването е УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, наказуемо със ЗАТВОР - следователно - щом има престъпление - ПОЛИЦИЯТА трябва да реагира, а не някаква жалка служителка. По същата логика т.нар. "полицаи" могат да откажат да реагират и на сигнал за убийство или изнасилство, щото било тъмно и извън стандартното работно време.СЪД за община Красна поляна и за Столична община, задето с бездействието си закрилят тоя геноцид !!!

14

Веско

преди 6 години

До ПеткоБъркаш полицията с КАТ. Не че и на тях...

13

Анонимен

преди 6 години

Какво сте се нагъчкали в София, като виетнамци? По селата има чист въздух за всички.

12

Боко

преди 6 години

Няма да пипате електората еййййййййййй. Ще изчесзне стабилността. Еййййййййй лош маТрял бе *** за зеле не става от него.

11

Петко

преди 6 години

Къде е полицията ? Полицията е сред храсталаците да дебне за "джигити", да вземе някой лев рушвет или за бюджета ! Така е по-лесно ! Защо да се занимава с неща от които няма да изкара пари ?? Полицията в тая държава никога не си е на мястото !

10

Руми

преди 6 години

Има компетентни органи по околна среда, които имат мобилни станции /ИАОС и РИОСВ/. Те могат да се ситуират и не в самото ядро на виатнамските общежития. Всичкото това е измъкване, което не води до резултати и вземане на решения. СО и СИнспекторат просто се хлъзгат както им е удобно, на бюрото е топло и е по-добре да си плюнчат папките отколкото да са на терен.

9

Асанко от Факултето

преди 6 години

До рускиняЮрданка говиро само това което и нареди Боцката.