67

Анонимен

преди 6 години

Не вярвайте на психиатрите! Техните хапчета потискат телепатичния контакт с двуполовото съществи от алфа-кентавър.

66

ем зе перикс

преди 6 години

Я не моа да тръпа комшията ,па камо ли извънземни.Да счезват веднага.

65

Руснака

преди 6 години

50 % от хората пък не вярват. Лошото е че повече от 50 % вярват във въображаемия си приятел!

64

кротко

преди 6 години

Има данни за тн извънземни които ползват летящи тарелки че са ги прецакали с високо вредни скенери вместо безвредно осветление и не ги допускат до нашия биосферен резерват..Минaлата година обаче се появиха ноосферични увреждания и се развъдиха нано и микро организми недопустими за нашия сегашен общ дом подава рекат а наблизо.тн nibiruanki вече паразитират в над 590 000 000 домашни хора ../вижте живи форми в дебело черво

63

JJivanov

преди 6 години

Засега данните са че живеем разкошно в добре охраняван резерват за хора и приятели в края на НЕозойската ера.развъжданите с временно разрешение домашни хора с къси полови членове са кротки трудолюбили ,добиха огромни количества ценни метали и други ценности , неполучавани от други развъждани преди тях .РАзвиват земеделие и животновъдство..

62

Анонимен

преди 6 години

До 56 - Обединен свят, не звучи толкова лошо, ама Тея извънземни симулирани атаки ... Мдааа

61

До FLAT AS A PANCKA

преди 6 години

Статий и цивилизаций :D о колко си ***! Научи Бългаски преди да мислиш за конспирации :D

60

Анонимен

преди 6 години

Много ясно че има цялата тази вселена би била супер waste ако сме само ние. А за flat earth-ите не мога да повярвам, че има толкова прости хора.... ?!?!

59

Един българин

преди 6 години

До: номер 57 (FLAT AS A PANCKAKE)Да, откачалник, и аз потвърждавам!Много преди Коперник, всъщност от древни времена още хората са знаели че Земята е кръгла (не точно, защото е малко сплескана).Митовете, че католическата църква е проповядвала че Земята е плоска са само митове.А как са се зародили е вече отделна тема - някъде в средновековието или Ренесанса може би, трябва да проверя.Църквата е възприемала геоцентричния модел - че Слънцето се върти около Земята а не обратното.

58

Един българин

преди 6 години

До: номер 50Ставате вече банални и безинтересни с тия конспиративни теории за програмата Аполо.Да, поясите на Ван Ален са истински и радиацията е голяма опасност за астронавтите.И тъкмо заради това ще ти кажа, че половината от астронавтите летяли до Луната или са се разболяли или са починали от различни болести - рак, психическо заболяване, неврологични проблеми, не на последно място и нарушаване на зрението.Вземи се поинтересувай за съдбата на астронавтите след Аполо!

57

Алф

преди 6 години

А аз пък вярвам в съществуването на хора на планетата Земя от Слънчевата Система!

56

Ж

преди 6 години

До FLAT AS A PANCKAKEоткачалник

55

FLAT AS A PANCKAKE

преди 6 години

Много се смея като чета подобни статий, полети до луната, до марс,извънземни има да..във студиата на ХОЛИВУД :D Земята е плоска,всички цивилизаций преди нас са го знаели,земята е кръгла само от има няма 500 години заради онзи *** Коперник и свързаните зад него еврей :)Плоската земя не само е най ГОЛЯМАТА конспирация но и е и най лесната за доказване :)

54

Анонимен

преди 6 години

Извънзмни има, но не са това което Холивуд ни показва.Тези фалшиви извънземни са проект на ЦРУ, и целтта е чрез тях да ни манипулират да приемем новата световна религия. Ще симулират изънземна атака, за да "обедният" всички нации срещу тях, и така, ще оправдаят създаването на световна армия, която ще служи за налагане на Новия световен ред. Всичко ще бъде използвано срещу нас.Добрата новина, е че все повече хора се събуждат и виждат истината. Това което преди беше конспирация, вече е реалност.

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 33От 60 поста, твоят ЕДИНСТВЕН беше политизиран, антируски, споменат Путин. Ти единствен клъвна на подзаглавието. Браво, tъпанарю! Ще хапнеш шороsка пица!

52

Анонимен

преди 6 години

Симулирането на гравитация не е невъзможно, напротив напълно възможно е благодарение на познатите ни центробежни сили - космически кораб представляващ въртящ се конус или пръстен с определена постоянна скорост, успешно може да симулира земната гравитация. Проблема с радиацията също е разрешим поне теоретично - необходимо е мощно магнитно поле което да обгръща космическия кораб. Разбира се към днешна дата подобен кораб е труден за изпълнение, но в бъдеще със сигурност ще конструираме такъв.

51

Анонимен

преди 6 години

Принципно човека еволюционно е адаптиран, да живее единствено на земната повърхност, до определена надморска височина, тоест където и да отиде другаде човек, това носи определени рискове за здравето и живота му! Открития космос е съвършенно различна среда от тази на земната повърхност, така че дълготрайните пътувания там носят големи рискове към днешна дата. За да е безопасно едно пътуването в открития космос е необходмо да се симулира средата ни на Земята - от радиационна защита до гравитация.

50

До 50

преди 6 години

Това са пълни глупости! Да радиацията извън магнитното поле на Земята е доста силна, но не и смъртосна за човека! Всеки дръзнал да предприеме такова пътешествие е наясно с рисковете. В бъдеще най-вероятно ще имаме по-развити технологии за защита от радиация, като изкуствено магнитно поле генерирано около сътветния кораб. Всъщност радиацията не е най-големия проблем при космически пътешествия на човека - липсата на гравитация изтънява костите, мускулната маса намалява, нарушена мозъчна дейност.

49

младен

преди 6 години

"50% от хората вярват: Има извънземни цивилизации!"Има та, я вижте в парламента какво става, има разбира се!

48

Анонимен

преди 6 години

Пътуането до Марс на живо същество не е напълно достижимо поне на този етап. Няма кораб, който да може да осигури необходимата за оцеляването на нещо повече от бактерия антирадиационна защита. За един единствен човек тая защита ще е няколко десетки тона, вероятно. Нищо не може да премине Поясите на Ван Алън и да оцелее. Което значи, че не само до Марс, ами и до Луната не може да отиде човек. Освен ако не се увие в по - дебел найлон, според американските учени ;)-