25

Шопо

преди 6 години

Важното е ,че отборчето на Ердоган отпадна...

24

Анонимен

преди 6 години

Не гледам повече мачовете на този отбор, в който няма нищо българско. Собственика му е самозабравил се олигарх, страхлив богаташ, който за да гледа мача на отбира си, пуска между публиката гардове. Киро Гела сам се изолира с надменното си поведение и желанието да подчини БФС, да му свирят удубно и да е всяка година шампион. Много беше приятно когато ЦСКА им врътна 2:1 на празния им стадион. Отбор без български играчи не е български. Отдавна съм се отвратил от този отбор.

23

Мнение

преди 6 години

Не ми е ясно какво точно се има в предвид като някой напише стойностен отбор.... За Лудогорец ми е все тая, т.е. през .... горе снимката е красноречива. Просто една добре работеща бизнес схема на един бизнесмен. Общото с българския футбол Е, че отборът играе в България. По същия начин можеше да бъде и на друго място....

22

Пълен бойкот

преди 6 години

Безспорната истина е, че Лудогорец е най-стойностния отбор в България. Обаче, ако подкрепяш Лудогорец значи, че не уважаваш себе си и своите деца. Собственикът на този отбор е олигарх, който презира българския народ, има видео клипове в Тубата където с изцъклен поглед този олигарх нарича българите некадърници, които трябва да получават заплата 200 лева на месец и да имат 3 дена годишен отпуск. Да не говорим за дейността на "фармацефтичните заводи" на Домусчиев и БМФ пласиращ "антибиотиците" му.

21

РВ

преди 6 години

Не е завист. Просто някак си не мога да се зарадвам на победа на отбор на който само името му е българско. Ако видя някой ден поне 5 български футболисти да са титуляри и да печелят, тогава съм с две ръце горе и на стадиона. А да не говорим че собственикът им е доста тъмна личност.

20

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че Истанбулшишесикиш налапаха необрязания! Жалки папагали с мюслимско самочувствие, но в реалността-паляци с дефицити!

19

Анонимен

преди 6 години

Махайте го тоз български неандерталец бе.Херо,ми що не взехте Топузаков или гонзо ?Типичн БГ страхливец не разбиращ от футбол

18

Анонимен

преди 6 години

Хахахаха.....,злобари,дано не *** от завист тази нощ !!!"Когато фактите говорят...." - знаете го,нали ?!Как може да сме толкова морално осакатен народ !Как е възможно да плюете по отбор,който слави и представлява България,който носи коефицент за нашата страна,който показва правилната футболна философия ?!Разбирам и Левски,и ЦСКА да играеха в Европа,та да има повод за съреднование,а то Лудогорец единствен се бори за България и то успешно,те тръгнали да злословятMade in Bg,за съжаление

17

Анонимен

преди 6 години

Нямат прогрес при Херо. При Дерменджиев много по-добре стояха.

16

Анонимен

преди 6 години

Срещу третия отбор на някакво немско отборче и с дебело подплатен с гелосани пачки съдия всеки може.Трябва да му целуват подметките че ги добута до Х.

15

Анонимен

преди 6 години

До Анонименкои сте вие? Микре, Ловеч, Етрополе, Литекс или въображаемото възкръснало ФК Лупи

14

Анонимен

преди 6 години

Какви орли бе Андонов, ниски смешни грозници

13

Анонимен

преди 6 години

Ще рИвете на Армията другата седмица, пак ще ви бием зелени смешни джудета

12

муспи

преди 6 години

Юнайтед е добре да е във всяко тяхно име, защото Стоичкоф напира да е Барса!

11

Анонимен

преди 6 години

Коментаторите на Домуса ага изпаднаха в екстаз, този по Канал 1 Ивайло Ангелов беше едно време виден ЦеСеКар сега умира да сервилничи на Домуса, дано му подхвърли някоя трохичка и на него като на онзи дето се дереше Моци, Моци Мизерници

10

Георги

преди 6 години

До муспинека да бъде ЦЕКГ-София (централен етрополски клуб на гришата). Може и етрополчестър юнайтед.

9

муспи

преди 6 години

Ъъ, другари, сега го видех - съдията е значит бил наш, изсраелтянен! И теа наивни то фашисти, сакат да отменят голо, че бил то демек с ръка?!

8

Анонимен

преди 6 години

Какви разградчани бе - то няма жив българин в този отбор.

7

шш

преди 6 години

БРАВО!!!

6

муспи

преди 6 години

До Анонимен - Не казвай ЛиСКА за да не се дразни дявола, - казвай ЦЕКА-Сф. или пък Етрополец.