8

Анонимен

преди 6 години

Учителката на която е оставено бебето НЕ Е майката, а бившата съпруга на бащата.

7

????

преди 6 години

Ако може някой да разбере от това което сте написали КОЙ ,КОЙ Е ,здраве му кажи.Абе Петя Славова ти разбираш ли си какво си искала да кажеш.

6

Хм

преди 6 години

Нее..не учителката е майката. Учителката била бившата на бащата на бебето, а майката е друга. Аз така го разбрах.

5

П.Петров

преди 6 години

Че публикуват слухове е ясно. Въпросът е кои други слухове днес публикуваха като "новини" и колко "новини" собственоръчно измислиха, даже и без слух.

4

Анонимен

преди 6 години

Вие вече слухове ли публикувате?

3

Анонимен

преди 6 години

Колко годишна е учителката?Защо давате откъслечна информация?

2

правилно ли разбрах?

преди 6 години

Това не е слух, а е ИНТРИГА между колежки, които си правят мръсно и си подливат вода 1 на друга с някаква цел.Майката оставила детето на колежка, която има свободен час, обаче часът(40минутен) продължил цял ден и колежката докладвала на шефката, че даже и на социалните? Така ли да разбирам?И Днес.бг публикуваха "новината"?

1

Аман!

преди 6 години

Кой да им гледа детето на тези двамата, които са го създали, но майката реве, че трудно се справя, а бащата явно не го ще?Щом детето е на 8 месеца, значи майката има право на платено майчинство. Ако тя е толкова амбицирана да се върне на работа, бащата може да ползва платена отпуска за отглеждане на дете!Аман от глезли и глезльовци! Не знаят ли, че като правят секс може да направят и дете? Кой, според тях, трябва да поеме грижата за чедото, което са създали?