42

Анонимен

преди 6 години

Подкрепям братята евреи,време беше това,което лорд Балфорд подписа да бъде материализирано и Зион да придобие правото да се нарече официално столица на еврейската държава. Шабат Шалом на всички братя и припомням на другите си братя християните.Йерусалим е основата на християнството.Там е роден Йешуа.Моите братя водят война ежедневно с терористи и ето днес има двама убити израелски войника.Какъв ви е проблема на вас .В България си живеете тихо и на спокойствие.А ако Ердоган реши да дойде в София?

41

Западна цивилизация

преди 6 години

Много ми е интересно всичките тея от вас, които обиждат или, още по-зле, се подиграват на Тръмп, какъв ви е проблемът? Да не би да предпочитате Йерусалим да е във владението на мюсюлманите? Точно тези хора, които искат джихад, да убиват "неверниците" и вярват, че жените нямат абсолютно никакви права. Това ли искате? Не ви ли е неудобно като гледате как брадати араби се молят на две улици от Божи Гроб? Всъщност, не изпитвате ли ГНЯВ при такива сцени? Тръмп направи правилното нещо

40

Dostoevski

преди 6 години

Trimp ima unikalen plan . Sega 6te napilni pak Europa s emigranti. O4akvaite Do nqkolko meseca novi nqkolko miliona da pliznat v Evropa.Unikalno EU se razpada à vie vse o6te nedoumqvate kolko e takti4en Trimp. Pak 6te prodavat svoeto orajie . Pozdravqvam go

39

bluesky1

преди 6 години

Направо не е истина какви психопати управляват този свят! Плашещо е! Колко кръв се проля, колко много ужас и жестокости се свършиха само последните няколко години и някакъв луд решава да нажежи още обстановката!

38

Българин

преди 6 години

За Стамболов училият в Одеса, бягал като преоблечена жена, работил за рубли като преводач,грабил и присвоил цяла североизточна България, избивал достойни българи и спял с жените им, човека арестувал Кап.Петко вийвода за да го предаде на турците , убиеца на приятеля на Левски утрепан кат куче от македонските комити ли??за овчаря научил буквите друг път")))

37

Землянин

преди 6 години

Господ да го ...."поживи"тоз хамерикански орел,пардон - лешояд.Докато не подпали света няма да мир яса.

36

Трак до Българин

преди 6 години

А какво ще кажеш за изказването на Путин , че Исляма е по близък до православието от колкото католицизма.Кажи

35

Трак

преди 6 години

Четете бе хора , стига наизуст.Нищо не съм писал за Гор Видал , но кой ли чете.Сега остава да кажете , че Стамболов е евреин и америка му е дърпала конците с помоща на Захари Стоянов.

34

Българин

преди 6 години

След подаръка на свободните френски зидари озаглавен за простолюдието "статуя на свободата" на своите братя американски свободни зидари масонските символи изцяло навлизат и изместват християнската религия. До скоро само един католик беше допуснат за президент и беше отстранен чрез показен разстрел ,Кенеди..

33

Анонимен

преди 6 години

ТРЪМП НЕ Е НИКАКЪВ ХРИСТИЯНИН!!!ЕДИН ХРИСТИЯНИН НИКОГА НЕ БИ ОДОБРИЛ БОЖИ ГРОБ ДА Е СТОЛИЦА НА РЕЛИГИЯТА ЮДА ПРЕДАЛ ХРИСТОС

32

Анонимен

преди 6 години

Само САщ могат да обявят Йерусалим за столица на Израел и Тръмп го стори.

31

Българин

преди 6 години

По добре си гледайте работата за която ви плащат в момента!!!!и не се опитвайте да мислите че може да им континент с най голяма военна продукция в света и да не мисли постоянно за войни..и..

30

ognyanz

преди 6 години

Американците се включват в първата Световна война заради това, че имат да получават много пари от Франция и Великобритания заради военните си доставки. Просто са си направили сметката, че ако те загубят войната, САЩ могат и да не си получат парите.Дотогава САЩ са се придържали към изолационизма, формулиран от първия им президент Вашингтон: "Ние трябва да търгуваме с всекиго и да не влизаме в съюз с никого, и да се стремим да извличаме максимална печалба от техните (на европейците) безумия".

29

До трака

преди 6 години

Ха ха ха , абе Гор Видал е не само най добрият амврикански класик но и летец герой от втората световна бе, ойй ще ме уморите от смяхх. Абе четете бе....очевидци"))))

28

Българин

преди 6 години

САЩ с тези две войни постигат целта си , отслабване на Англия и разбиване на статуковото в европа ..а малограмоста там е удивителна ,както казваше Гор Видал, срам ме е от моите съграждани 70% не са в състояние да намерят града я кийто живеят на карта..Но, ако някой от читящите не знае кой е той Видал по добре да спре с диалога")))

27

Трак до Българин

преди 6 години

Аз вярвам повече на очевидци

26

Трак

преди 6 години

САЩ по време на първата световна е много по бедна от Европа , а за влияние да не говорим.За мен Великобритания и САЩ не са една държава.Аз вярвам на Кърт Вонегът за това какви са американците.

25

Трак до Българин

преди 6 години

Не ми се вярва да пише такива неща в учебниците по история в САЩ.В немските учебници по история пише , че българите са по стар народ от гърците в Европа.За САЩ не знам.

24

Българин

преди 6 години

Много точно го беше описал Фредерик Форсайт..но кой ти чете..

23

Българин

преди 6 години

Първо виж как по един и същ начи подредиха картите в първата и втората световна..как продаваха стомана за проиводството на танкове и тежка техника..даже и филнът на чаплин спряха докато дойде нуцният момент..това че някой е чел нещо посредствено като история не значи че е чел такава..сега в американската история се учи че втората световна е водена в Тихият Океан")))и едно изречение се споненава че и на северна еропа имало военна съпротива")) тия простотии лично аз ги четох ..и бя смаян.