4

ТЕМАТА НЕ Е ЗА ПИЛЕ

преди 6 години

Темата в статията е за ЛЮИС ХАМИЛТЪН, а не за Пилето, на което ВЕЛИКИЯ СЕНА обърса два шамара още в началото на кариерата му, но то пак не успя да разбере че този спорт е джентълменски и продължи с мръсни номера да печели. Оказа се обаче че Господ вижда и не забравя. Люис Хамилтън е велик пилот на пистата и джентълмен в живота. Ръгачите с мръсните номера вече не се състезават.

3

Анонимен

преди 6 години

Шумахер беше велик пилот.Хамилтън е шофьор.

2

Анонимен

преди 6 години

До 1 Ами най-добре един шофьор или пилот от Формула 1 се разбира колко голям майстор е на дъжд. Михаел Шумахер беше Господ, когато завалеше дъжд. Няма Хакинен, няма Хил, няма Вилньов...смачкваше ги с разлика.

1

Анонимен

преди 6 години

Най-великият - Михаел Шумахер след като се отказа от Формулата и спрях да гледам този спорт. То и правилата така се изчанчиха и изпедерастиха, че ...айде нема нужда от гледаемостИначе к'во да кажа за Шумахер? Толкова ми е болно, че се преби на ски, а човекът летеше по пистата 20 години с над 370 км/ч и побеждаваше!Не случайно казват на някой който кара бързо или се опитва да демонстрира шофьорски умения:К'яо се прайш на Шумахер, бе?"