10

АВРАМ БАКАЛИНА

преди 6 години

До Шоп-столичан ПРАВ СИ БРАТО, ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА КАТО ТЕПСИЯТА С ПЪРЖОЛИТЕ ЗА КОЛЕДА, А НЕАЗДРАВЕ!

9

анонимен

преди 6 години

Черните дупки са само теоретични обекти, въпреки статиите на Стъвън Хокинг.И тема за писателите-фантасти.

8

Шоп-столичан

преди 6 години

Нема такова нещо! Земята е плоска.

7

И

преди 6 години

На Светла от Харманли в черната й дупка ако знаете какви тайни се крият!...

6

Дядо Ви

преди 6 години

Странно е защото са видели нещо което отдавна вече не съществува. Възможно е ако земята, с галактиката си, се е отдалечавала от точката на големия взрив със скорост над 0.9 скоростта на светлината. Това ми се струва невероятно. Другата възможност е тази картина която наблюдават да е била затворена в черна дупка милярди години и сега по някаква причина освободена.

5

Анонимен

преди 6 години

и накрая ще излезе,че вселената е създадена от черна дупка,и всичко накрая отново ще потъне в такава и отново ще се взриви създавайки всичко отново и така пулсирайки ще съществува и изчезва

4

11

преди 6 години

Аве навсякъде дупки - отгоре, отдолу и настрани. Дет погледнеш - все дупки. Следователно - дупките са абсолютни, а па инструментите относителни.

3

Анонимен

преди 6 години

14 милиарда светлинни години е дълга Вселената, а до Луната се стига за 1 светлинна секунда.До Слънцето за 8 светлинни минути, както и до Марс.Човешкият мозък не може да го побере..впрочем може като съотношение да си го представи. Трябва малко изчисление, но ме мързи. Иначе във Вселената имало повече Слънца отколкото песъчинки на бреговете на Земята. Това вече ми идва в повече. За някакви октилиони се говореше.

2

Анонимен

преди 6 години

Стига лъгали ве!

1

Анонимен

преди 6 години

И какво всяка галактика се сдържа от огромна черна дупка.