19

Нещо

преди 5 години

Ако някой има връзка с много, много вероятно е да се разболее от различните болести от всички, които са били с другите. Ако един мъж търси други, значи не заслужава жена си. Ако цени леки жени, значи не харесва стойностни жени. И не е за последните. Талантът е едно, личния живот друго. Трябва увереност да искаш точната жена.

18

Някой

преди 5 години

.Лично мнение: Не е трябвало да остава при Мери, защото ТЯ е заслужавала по-добър и всеотдаен човек. За да е искал с други, значи е търсил друга любов. Не е трябвало Мери да се лишава от всичко, за да угажда. Трябвало е той да се грижи за нея, за прически, за рокли, за внимание. Тази жена е заслужавала многи по-различно отношение. Посветила си е живота... И ето сега тя няма живот...Дано отгоре му е пак ангелче.

17

Николай

преди 6 години

Дано в книгата си да е казал всичко... Като артист общо взето нещата са известни. Талантлив, обичан. Като преподавател също. Но в БСП е между "Къде си вярна ти любов народна", с която повдигаше духа на нейните членове и партийното задкулисие, в което твърдо влезе след 2000 г. Дано се покае...

16

Тихомир Димитров

преди 6 години

Най-добрият!

15

еми, да

преди 6 години

Тя, Аня през кой ли не мина??!!

14

clown007

преди 6 години

Юбилярът Стефан Данаилов - откровено за болката и любовите...и този галеник от соца е събирателният образ на "морален" другар за подражание....хахаха...завалията използват го за стръв за ловене на баламурници по изборите.

13

Анонимен

преди 6 години

Голям е, велик е!Но нищо човешко не му е било чуждо!

12

наблюдател

преди 6 години

Абе, използвал е положението си да бодне нещо младо и крехко.

11

Въпросе!!!

преди 6 години

Какво значи на държавна хранилка? Ти на каква си на ,,африканска" ли?Не съм му адвокат но чест му прави че не се пребоядиса като много други.Добър актьор и добър човек.А хранилката си я е изкарвал с работата си.За неговата ,,работа" и ангажименти заплащането е едно,за твята работа /ако някога си работил/ е явно друго.А лечението всеки сам си избира.На,,А.Сахаров" лечението не е лошо-напротив.Но трябва да си го преживял.Стига злоба ,тя ще ти донесе и на теб нещо лошо,ако продължаваш да хленчиш

10

Въпрос

преди 6 години

Какво ще каже "актьорът", цял живот на държавна хранилка, на хората, които немогат да си позволят да се лекуват от рак във Франция?Иначе във високопарните слова, менторството и поучителното държание равни нямате, ама като почука оная с косата на вратата - припкате във Франция и Германия.Лицемери!

9

Анонимен

преди 6 години

За мен това е един от най - чистите хора в българската политика. Чистотата всред артистите е относително понятие - там всеки спи със всеки. Но е качествен човек. Независимо от това, че е комунист. Човек може и да е качествен без значение от партийната принадлежност. В действителност, всред демократите, герберите и другата *** не позавам и един качествен човек. Може би Лерката Симеонов, но не е сигурно и там.

8

Сократис

преди 6 години

Най-харизматичния и най-истински наш артист, професор и преподавател! Да се заклеймява такъв талант и постоянно да се вади от нафталина онова "Збогом" написано в книгата за съболезнования на прощаването с Катя Паскалева, сгрешено от мъка и превъзбуденост, е цинично и недостойно деяние на дребнави хора, които не спират да се мъчат да го унижат, но не би... Стефан Данаилов е откровен и себекритичен, като сам си порицава грешките. Много нисък поклон пред мастер Данаилов!

7

Анонимен

преди 6 години

Имал е вкус човека . Аня е страхотна жена , а Стефан Данаилов е икона за мен .Симпатяга, арабия , човек със всички свои слабости

6

Анонимен

преди 6 години

Наистина беше голям актьор и БГ киното нямаше да е същото без него. Но с влизането си в политиката се изложи тотално и събра доста негативи и омраза от някогашните си почитатели, а образът му можеше да остане чист и неопетнен в сърцата на хората, ама пусти ламтеж...

5

Анонимен

преди 6 години

Голям е, да е жив и здрав!

4

Анонимен

преди 6 години

Нека Стефан Данаилов да има крепко здраве.

3

Анонимен

преди 6 години

Комунист гаден.Анатемосани сте от св. патриарх Тихон през 1918 г. и няма да видите добро докато не се покаете за престъпленията и убежденията си.

2

bolbov

преди 6 години

Голям актьор и нормален хубав човек.Заедно сме били на сбирки в РК на БКП като партийни секретари и след промените когато правеше износ на агнета.Желая Ви Здраве и Дълъг живот,Другарю Данаилов!

1

Анонимен

преди 6 години

Г-н Збогом, що не си гледаш старините, ами се излагаш?