33

33

преди 6 години

Този техникум има директор и няколко заместници,класни ръководители,учител в часа,охрана двама души...и какво?Защо вземат заплати и МОН не им потърси отговорност за безопосността на учениците?Няма значение дали е ром...Да го търсят на улицата.Защо демонстрират сила в училище и то на метри от МВР,които са същите безхаберници!Случаите като тези следва да се разнищват докрай с последиците за извършителите и гласност!Да се реже от корен до върха!

32

Кибер шериф

преди 6 години

"Бил ром дърпал момиче!?" В механнотехникума по мое време имаше две момичета едната биеше момчетата ,които не и подават топката, другата беше 160 кг....Ако е верно ок ,но има всякакви в нета вече.

31

Анонимен

преди 6 години

Ами на дръвника и толкоз ... Чиста работа, пфу ... Едно време ги нямаше такива неща. *** тогава ги бесехме и то на високо ...

30

Анонимен

преди 6 години

На организираната престъпна група да се дадат 10 години за назидание.

29

Анонимен

преди 6 години

Някой учуден ли е?Ученик бие учител(преди месец май)-инспектората се събира да "разисква" какви да са подследствията!?Бой на поляната до училището-чудят се какво да правят!?Малки пръд..люв,ци крещели по коридорите по време на час-накарали ги да обещаят,че няма да правят така вече!?!НАМАЛЕНО ПОВЕДЕНИЕ,ИЗКЛЮЧВАНЕ,ПОВТАРЯНЕ НА СКАПА..НИЯ КЛАС ИЛИ ЗАТВОР ЗА МАЛОЛЕТНИ(ИМА ГИ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА)!***//ЦИТЕ ЩЕ ИМ ДОЙДЕ АКЪЛА!АКО НЕ-ОСТАВА СИ ПРИ *** В ПАНДЕЛАТА-ТАМ ЩЕ СЕ НАУЧИ!

28

бананова раса

преди 6 години

това го е имало и преди, но трябва да се каже, кое е първо и второ. за повечето мъже първото е футбола, защото цари мнението, че то дава "мъжественост" при... айде да не кажа момичетата, които от няма как не се прозяват по темата.. футболът е спорт, а не панацея, или любов към жените! а дано сега, полит-коректните не ме съдят в съда в хага, за изказването ми, което подкрепя жените и мъжете пред футбола.

27

"-"

преди 6 години

Екшънът в гимназията в София: Заради момиче или заради футбол-------Не, заради процъфтяващата про---сто----тия!!!!!

26

Анонимен

преди 6 години

Гето изпълнения. Има ги по цял свят измежду ниската обществена класа, какво толкова се палите? И аз, като бях ученик, имаше биячи- сега ми мият колата и басейна. Не, че са ме били на времето де, напротив, но бяха хем двойкаджии, хем не им вървеше с момичетата.

25

Анонимен

преди 6 години

Престани за казваш на .....е шведи бее? Не стига, че от .... станаха роми, а ти ни налагаш ново име? Сигурно се чувстваш горд, че покрай теб всички ще започнат да ги наричат така! По добре ги наречи роми отколкото да се правиш на оригинален!

24

Ми нз

преди 6 години

Добичето си е добиче. Просто и импулсивно. Вижте ме имам качулка и палка. И освен да я пъхна между другите бузи друго не умея. Тия работи не се правят така. Така ги правят само шведите, защото държавата ги защитава. Сещайте се сами

23

MaйMyнA

преди 6 години

До 19Браво мен! Теб чакахме, да ни разясниш подробностите!! Само че си остава загатка какво е това суитшърт, кажи честно това на poмчeтo дреата ли се води а!??

22

Изрут

преди 6 години

Едно време се биехме така, без да ни дават по новините. *** *** са тия. Можеха да влезнат и да го изчеластрят тихо и кротко...И всъщност, ако твърдите, че такива неща не е имало, явно сте някакъв набор от времето на Тоти Живков, а не сте дете на 90-те. Аз понеже съм и съм ги виждал тия неща и са нещо нормално. Боя изгражда.

21

Анонимен

преди 6 години

Не е заради момиче или футбол, а заради кретенuзъм.

20

Анонимен

преди 6 години

Тази територия живеят много простаци, които раждат простаци. Тези в училището утре са на улицата с кола, газят хора, карат пияни, а ние си пишем във форумите, че държава реално няма.

19

БО

преди 6 години

Не знам какво им става на тези младежи... аз на техните години мастурбирах не знам по колко пъти на ден и заглеждах момичетата те ми тръгнали да се бият. Пф

18

Анонимен

преди 6 години

Този дето е трябвало да бъде наббит е ром и се казва Любо, а причината е че е закачал българско момиче! Дърпал я е към тоалетната за да я чукка! Това са явно братът на момичето и негови приятели! Моя син учи там и току що ми разказа какво е станало!

17

Ставри

преди 6 години

Понякога като се правиш на мъж във Фейса от съседната стая на спалнята родителите и се чустваш терминатор,но като дойдат батковците и се криеш по кенефите...

16

Aaaaa

преди 6 години

Причината е че в Кене-фистан живеят много прос-таци и псих-опати. И Кене-фистан е разградена територия

15

Анонимен

преди 6 години

Е това е то - приближаваме до повсеместната олигофрения.ама странно, що пък са тръгнали в училището да го бият???

14

Анонимен

преди 6 години

Там учат доста .... от Филиповци и Факултета!