109

Анонимен

преди 6 години

Защо ГЕРБ нямат гей--- ове и л;есбийки ? Фандъкова не е европейка щом не ляга с жени , каква европейка е ? А Бойко ? Бойко марш на парада .

108

Гост

преди 6 години

До:Dies Irae: Не си прав/а! Сравнението не е подходящо! Тези, които описваш са криминални престъпници! Докато хомосексуализма не е престъпление! Схващаш ли огромната разлика?!

107

Dies Irae

преди 6 години

До ГостПо твоята логика деца трябва да се осиновяват от серийни убийци, изнасилвачи, рецидивидисти, алкохолици, психично болни индивиди и всякакви зоофили, педофили, предметофили и всички фили. Това ли се опитваш да кажеш? Може би те са по добри родители? Психично болни хора при това сами доказващи го няма как да са родители - както на тези които ти даваш за пример им се отнемат децата когато се подаде сигнал така и лудите немогат да бъдат родители! Стига с тези извращения вече!

106

V-1

преди 6 години

Сега Фейсбук следва да банне всичките акаунти на Столична община заради хомофобия !

105

Гост

преди 6 години

До Dies Irae: "За осиновяване трябва да е абсолютно забранено защото това са психично болни хора!"Ти пък! Още малко и ТЕЛК ще им извадиш! :)))) Защо реши, че ще съсипят психиката на осиновеното си дете?! При лесбосите, даже едната може да е биологична майка! Къде ти е гаранцията, че при хетеросексуалните бракове психиката на детето ще бъде ОК?! Познавам доста хетеросексуални двойки, на които децата израстват в отвратителна среда и нямам предвид материална! То са скандали, побоища, алкохол....

104

Анонимен

преди 6 години

Ако Господ /или природата/ искаше еднополови връзки,нямаше да създаде два пола.Никой не спира два индивида от един пол да се търкалят заедно в леглото,но защо претендират за семейство ?

103

Dies Irae

преди 6 години

На следващите поколения (защото болестта им пречи да имат поколение) което се нарича естествен подбор и пречиства видът от всякакви нежелани слаби гени. Просто с поколенията ще се изчистят и ще изчезнат поради простата причина, че такива индивиди няма как да имат поколение. А защо не ги лекуваме - води се, че тази болест за разлика от шизофрения и подобни психологически отклонения не е опасна за околните и затова ги оставят да се разхождат на свобода.Даже май наистина е по добре да не ги лекуват

102

Dies Irae

преди 6 години

Хомо-наклонностите са генетична болест. Явно доста хора носят гена, но без той да е отключен и изявен. Както е и с други генетични болести. Може да си носител, но да не си болен. Когато и двамата родители са носители на тази генетична болест и гените се подредят както трябва се ражда дете страдащо от тази генетична болест, също както с много други подобни. Единствената разлика е, че тя няма видими белези. Но както всички болести естествения подбор им пречи да предават болните си гени.

101

Анонимен

преди 6 години

По БТВ вече от дни се тиражира тая гей драма! Английската лезбо за която нашето момиче се жени май и се ще тука да живурка с английските лири..,..На Карбовски показаха вече едно същество с свръх огромен грозен бюст защото половинката й искал така и сега живеят в българско село с оня стандарт .*** превземат света.

100

Анонимен

преди 6 години

Под чаршафите да си правят каквото искат, но да не ме карат да приема извратеното за нормално!

99

Анонимен

преди 6 години

Нека всеки да има право да бъде с човека, когото обича. И да се ползва от пълните права на тази ситуация. Това искаме.

98

Анонимен

преди 6 години

Още нещо - вижда се, че колкото по-свободни и приемащи са обществата, толкова по-развити са, с по-добър живот. В третият свят най-зле. Ние сме по средата

97

Анонимен

преди 6 години

Въобще не е противоестествено. Много животни също имат гей поведение. Вкл. умните делфини, мечки и др. Гейовете и лесбийките освен това са били още от древността полезни за обществото - помагали са за отглеждането на децата напр. Колкото до това дали е генетична болест - не. Бих казал генетична вариация. Тя не е вредна. А и не се "лекува" успешно.

96

Ami...

преди 6 години

Kat ne ti haresva, otivash v UK...te ako ozakonqt tvoq, mrasnite homota sh napalzqt za brakovi prava i sh stane ujas. Zapadna Evropa zapochna da gi ozakonqva, za sajalenie v BG sashto iskat, no ne trqbva da go pozvolqvame, opredeleno. Inache shte legalizirame vsichko i shte nastapi edin haos za chovechestvoto

95

Анонимен

преди 6 години

То едни деца раждате, ама .... чудууууу

94

Анонимен

преди 6 години

Дано обратните да загубят делото! Дано Столична Община да не признае( под натиск) хомо"браковете".

93

Бисексуален

преди 6 години

На какъв език да ти го обясня, че хомесексуализмът е отклонение, следователно гей двойките не са равни на хетеросексуалните двойки. Сам си избираш с кого да живееш, но не може да искаш "равни права" с хетеросексуалните двойки.

92

Анонимен

преди 6 години

До 93Аз познавам много нормални семейства , които нямат деца защото не искат да имат деца (не защото не могат). Децата са опция и не са задължителни в никакъв случай.

91

Анонимен

преди 6 години

До 93 и 94 в България има данъчни облекчения за млади семейства с кредит, например.Ситуация: Живея с някого , бачкаме цял живот, внасяме осигоровки, умирам и той/ тя не взима част от пенсията ми, не взима нищо защото нямаме брак; Става нещо с мен, трябва да се вземат решения и викатдалечен роднина да решава, а човека с който живея без брак дори не може да взлезе да ме види защото не е от семейството; Аз искам човека с който съм да има същите права като тези на хора сключили брак.Това е.

90

човека с бича

преди 6 години

За случаи като този имам нещо много хубаво-един волски бич!