41

Пян_Гъ

преди 6 години

Моята версия е друга. ДТ реагира като бизнесмен. Изобщо не му пука за Израел (няма и защо!), но с този ход постига следното: яко подмазване на щатските ционисти, за да не мине вота за импийчмънт в Долната камара на Конгреса. И не мина - четете новините; укпепване на вътр. полит. фронт с/у нови атаки до края на мандата; имидж на мъжкар - "онези само говореха, а аз обещах и изпълних" и т.н. Проблемът е, че не прави услуга на самите израелци - държавата ще им бъде отнета заради Новата итнифада.

40

Анонимен

преди 6 години

Тръмп ще стане герой на света. Първо забрани на тарамбуките да идват в САЩ , а сега ги гони и от Ерусалим . Най после араб-чорап си намери майстора .

39

анонимен

преди 6 години

Прочетете тая хубава статия и ще разберете за какво става дума:"Ционизмът и уахабизмът-двойният рак, който унищожава Близкия Изток"

38

анонимен

преди 6 години

Крайният ционизъм като идеология(в Израел) е също толкова опасен както и уахабизма, който се изповядва в Саудитска Арабия.

37

анонимен

преди 6 години

Въпросът за евреите е много сложен , те самите не са много единни.Обикновените евреи не са виновни, голяма част от тях бяха жертвани и по времето на ВСВ.Виновни са крайните ционисти и тяхната идеология.

36

анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Израел е много важна държава за цялата световна сцена и геополитика, ако не сте го разбрали, отсега ще го разберете.

35

анонимен

преди 6 години

Всеки има място под слънцето, нямам нищо против обикновените евреи, нито против арабите, но......................в Близкия Изток има една взривоопасна смес от уахабизъм, краен ционизъм и тероризъм.Дано да греша, ама нищо хубаво не ни чака, защото събитията в Близкия Изток ще доведат до нова вълна от бежанци, атентати и тероризъм в Европа.

34

Анонимен

преди 6 години

Типично като американски гринго, първо стреля, после мисли!!!

33

анонимен

преди 6 години

Сега разбрахте ли , че евреите са солта на Земята?

32

анонимен

преди 6 години

Американците нарушават всички международни договори вече, дори техни традиционни съюзници като Англия и Франция са против това да се премества столицата на Израел.

31

До 28

преди 6 години

Че те са едни и същи.И на двете групи религията им е сбъркана и е антихристиянска и нечовешка. Но ако трябва да избирам, в случая, ше застана на страната на арабите. Заради войните, коити евреите подклаждат, Европа се напълни с всякакви психопати. Ако няма Израел, това значи по-спокоен Близък изток и следователно по-спокойна Европа. Та значи избирам арабите в случая. ;)

30

Донатс Глуп

преди 6 години

Който сее ветрове, ще жъне бури.След като видя, че Русия и Китай им е през ...,онова реши да се гаргара с ЕС и арабския свят.Не е луд, който изяжда зелника(парите-т.е.US), а оня който го дава-Израел.Луд, ама не си цапа ръчичките.Иран и Турция на колене-да, ама не...Тръмп възражда Америка-късно е моме за китка.Къде сме ние?Вчера самолета бе спрян да не прехвърча над Иран,Утре не ще можем да вдигнем самолета за никъде...

29

анонимен

преди 6 години

САЩ искат война на всяка цена, разбрахте ли сега?Ще има война явно - или в Близкия Изток , или с КНДР.

28

анонимен

преди 6 години

Доналд Тръмп ще направи голяма глупост ако признае Йерусалим за столица на Израел.Израел си има столица и тя се казва Тел Авив.Вместо да спомага за мирните преговори, Тръмп ще подпали голяма война, от която ще пострадаме всички.

27

Един българин

преди 6 години

До: номер 26Ааа, не може така! Или си против евреите, или си против мюсюлманите.Не може и против едните и против другите!

26

Анонимен

преди 6 години

Стига ни занимавахте с тая измислена държава Израел. Днешните евреи нямат НИЩО общо със старите евреи, които са владяли града. Аз съм против мюсюлманската инвазия в Европа, но трижди съм против еврейската мафия, която владее света. Йерусалим не им принадлежи.

25

Анонимен

преди 6 години

Крехкият мир който съществуваше между евреи и палестинци го срути Бай Дончо! Но както се казва интереса клати феса. А този интерес е в продажбата на краварско оръжие. Ако има мир навсякъде по света къде Бай Дончо ще си продава оръжието? Та нали има 20 трилиона дълг как ще го върне ако не създава войни и не си продава оръжието? Много народ си мислеха че Бай Дончо ще е по добър президент от който и да било друг. Не по добър а по лу.д президент който кравария не е имала от времето на Никсън!

24

Анонимен

преди 6 години

Палестинците постаянно разчитат само на работа в Израел, нищо нямат и не създават, точно като ония дето се домъкнаха в Европа, ако не са еврите да ги хранат да са измрели от глад - ама много лаят, 40 години не се натуткаха за едно споразумение, все нещо искат - на им сега - много много ДОВОЛЕН!!

23

Анонимен

преди 6 години

Къшнър е Антихристът. Тръмп е марионетка.

22

Анонимен

преди 6 години

Този град е бивша столица на Израел. Там е бил разположен Соломоновият храм. Второто пришествие на Исус Христос не може да стане преди този храм да бъде издигнат отново съгласно Матея 24. Пророчествата на Библията се изпълняват, макар да са писани преди повече от 2000 години.