64

Жоро

преди 6 години

До П.Петров Другарю Петров.Не Ерусалим,нищо не е и не трябва да бъде под контрола на ООН.

63

Жоро

преди 6 години

До ...56 Моля *** пишетш по руски форуми.

62

Жоро

преди 6 години

До Анонимен Не знам коя е тази Е.Василева,но говори простотии точно като престъпника Хилари и 90% от амер.медии,блатото Вашингтон,Холивуд и всеки,който иска запазване на статуквото.Добре,че се появи Трамп да вдъхне живот и надежда на тази отрудена държава.Живея 3а първи път от много години в САЩ хората избраха президент,който се бори за техните интереси и прави всичко,точно както обеща преди да бйде избран.Няма по-велик от него-може би от времето на Кенеди.Хората го обичат и почитат повече от

61

Анонимен

преди 6 години

Не се ли уморява лицето Е.Василева да сипе всеки ден огън и жупел върху Тръмп???

60

Анонимен

преди 6 години

Абе ***, другарко...гледам сън не спиш да чоплиш тоя Тръмп! Па я вземи да се кандидатираш я в Ню Йорк Таймс, я във Вашингтон Поуст...с тая "дарба" ще те направят директор по анти-Тръмп пропагандата, какво се мъчиш в тоя келешки сайт за жълти стотинки?!!

59

анонимен

преди 6 години

брокерьт не губи тои печели комисионни от продажбата на орьжие губят тьпитегмо американци които само ядат и пьлнят клозетите сащ сьздава конфликтите ипраща воиски уж да ги усмирява много елементарно сега под влияние на тьпия сизет подписа за ерусалим и интифадата почна

58

от 53 истината е

преди 6 години

погледнах си коментарите и 5 христянина плюсове и 3 *** минуси ,Много лошо за нас !

57

Аман от анонимимни

преди 6 години

Леле, големи *** пишат такива статии.. Човека станал мултимилиардер - те , някакви несретници-драскачи го определят като постоянно губещ!!?? Станал президент на най-влиятелната държава в света- губещ??!! Алооо, ***, вие какви сте бе, някой знае ли за вас, чувал ли е за вас? И ако си мислите, че Тръмп не е обмислил много, ама много внимателно решението за обявяване Йерусалим за столица-жестоко се лъжете!

56

...

преди 6 години

Мога да кажа само едно ГОЛЯМО БРАВО на другаря Путин! Успя да си избере толкз некадърен президент на USA, че след него USA години и деситилетия наред ще има да се връщат до там където бяха стигнали преди него! Еми честито на Путин и хамериканките да си стягат задните части! Стига са яли наготово от целия свят!

55

Ех

преди 6 години

Много сте наивни ако мислите, че Тръмп, САЩ и Израел губят :) Чао!

54

Анонимен

преди 6 години

Съжалявам DNES.BG, но източниците ви за този материал са главната причина ако Америка действително губи нещо днес, да е губеща. Администрацията на Тръмп се зае с много трудни задачи да консолидира обществото, обществените нагласи ... защо си мислите че негативните неща, които се случват в САЩ са плод на няколко месеца управление на републиканците... а 30 те години управление на демократите нищо лошо ли не са донесли... наивно е да се мисли така. Само си припомнете как Дуерте показа среден пръст.

53

Незапознат

преди 6 години

До #65: А какво е фарестинци?

52

Анонимен

преди 6 години

3. "Обещаните работни места все още ги няма: само 1900 нови работни места се появиха във въгледобива и 126 000 във фабрики и заводи минимален брой на фона на общо 1,5-те милиона нови работни места, появили се при Тръмп (които са следствие от седемте години растеж на работните места)."Първите работни места се появили при Тръмп и вторите при Тръмп така ли? Защо изобщо ги сравнявате - няма логика. Явно сте искали да кажете Обама.Изобщо някой чете ли какви ги превеждате?

51

Анонимен

преди 6 години

1. "Ние ще спечели толкова много," - ще спечели или ще спечелиМ?2. "Мисля, че че по принцип посолството ни трябва да е в Eрусалим. Но Тръмп можеше да използва този ход като инструмент за постигане на мир." Първото изречение го е казал Тръмп, сложете го в кавички. Така излиза, че *** го е казала.

50

истината е

преди 6 години

Свещения Гроб на нашия Господ Христос Никога Няма да го дадът на фарестинците - Християнския свят Няма да го позволи!а,евреите добри-лоши пазят с узита всички Християнски Светини по тези земи.

49

...

преди 6 години

Тая статия няма нищо общо с реалността.

48

П.Петров

преди 6 години

Ерусалим трябва да е под контрола на ООН, Израел и Палестина трябва да се две отделни държави и цялата свинщина в Близкия Изток да спре!Трябва да гарантират на дебелото джудже психопат в Северна Корея, че няма да го пипат ако се откаже от ядрените си програми и да оставят северно корейците сами да го изядат, когато му дойде времето.А Тръмп е пълен де.бил! Затъпяването на населението с икономии в образованието и популяризиране на простотията, логично води до подобни изборни резултати.

47

ДС

преди 6 години

Стига сме правили отстъпки пред мюсюлманите. Отлагането на проблема не го решава. Тръмпито точно това прави - решава проблеми. Все едно до сега не бяха отворени вратите на ада......... !?!!!

46

Анонимен

преди 6 години

Тръмп е слугa нa световнaтa ционисткa мaфия!

45

Американ

преди 6 години

Педерократи, Бабик Хилари загуби, Тръмп спечели, това е!Вече цяла година сълзи и сополи, айде сига вече.