26

Debit zdravna card

преди 6 години

Doktorskia bg terorizam e bezkraen kolkoto benebankovia terorizam...

25

ГЕРБ И ДПС=МАФИЯ

преди 6 години

ДА ИМА ЧАСТНИ БОЛНИЦИ, НО НИКАКВО ФИНАНСИРАНЕ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА. ОБЩИНСКИТЕ И ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ СА СОЦИАЛНО ОРИЕНТИРАНИ, ВСЕ ПАК 80 - 90% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е БЕДНО, КАКВОТО И ДА ДИТИРАМБИ БАНКЯНСКАТА ТИКВА,И НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ЛЕЧЕНИЕ В ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ. А И НЯМА НУЖДА. ТАКА ЗДРАВНАТА КАСА ЩЕ ОСТАНЕ ЗА СОЛИДАРНО ПОЛЗВАНЕ ОТ СОЛИДАРНИ ВНОСИТЕЛИ И НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО. ГЕРБ И ДПС ВИНАГИ СА ЗАСТАВАЛИ ЗАД ИНТЕРЕСА НА БОГАТИТЕ,ЗАЩОТОИМ СЕ ОТЧИТАТ ПОДОБАВАЩО.НА ДПС ИМ ДРЕМЕ ЗА ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТ

24

Един българин

преди 6 години

До: кироДа така е, напълно си прав, за съжаление.Но не, ние все пак си го мерим с Австрия.Ама тогава, когато им отърва на мерещите.Когато не им отърва направо лъжат че "и там било така".

23

Анонимен

преди 6 години

Ми то така и затворите трябва да са по търговския закон, защото и те консумират ток, вода, парно...Ако някой затвор фалира например, затворниците трябва да бъдат пуснати в домашен отпуск!Ама че умни депутати имаме в туй пусто Народно Събрание!

22

Анонимен

преди 6 години

Герб и БСП унищожават България бавно но методично!Досега тези две сестрински партии не са свършили нищо в полза на хората и народа на тази държава! Продължавайте да гласувате за тях за да не се нарушава темпото!Послесния да загаси лампите и спусне завесите.

21

Хорнелия Миновна

преди 6 години

Всички частни болници трябва да бъдат национализирани.

20

Анонимен

преди 6 години

Никога БКП-БСП неможе да даде разумно предложение. Те искат на всичко да са опозиция и вече станаха за смях и на децата . Какво да ги коментираш , жалки са .

19

киро

преди 6 години

НАЛИ ВИНАГИ СИ ГО МЕРИМ ГЕРМАНИЯ И АВСТРИЯВ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ НЕ РАБОТЯТ С ЗДРАВНАТА КАСАКОЙТО ИСКА СИ ПЛАЩА В ЧАСТНАТА БОЛНИЦАКОЙ МАФИОТ РЕШИ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕЖДА И ЧАСТНИ ПРЕГЛЕДИ В ДЪРЖАВНА БОЛНИЦАПРЕГЛЕЖДА СИ ДОКТОРА В ДЪРЖАВНАТА БОЛНИЦА С ДЪРЖАВНА АПАРАТУРА И МЕДИКАМЕНТИ И ХОП ОТ 14 ЧАСА В СЪЩИЯТ КАБИНЕТ С СЪЩИТЕ АПАРАТИ И МЕДИКАМЕНТИ ИЗВЪРШВА ЧАСТЕН ПРИЕМ И ХОП ПАРИТЕ В ДЖОБАТАКИВА УРЕДИЦИ СА САМО У НАС

18

Анонимен

преди 6 години

защо до обяд работят в държавната болница, след обяд в частния кабинет, през нощта пак в държавната се наспиват....кожодери , да му мислят пациентите, без съвест търговци.... няма хипократ, няма морал, няма човещина, тия доктори не са ги раждали майки.......

17

Гражданин

преди 6 години

Не само,че не трябва да се разрешава да има нови частни болници,а съществуващите да се ограничат-на държавниъе болници им трябват честни и здравомислящи ръководители, а не някакви грабители! Който бъда хванат в кражба - вън!И защо трябва да е толкова различно лечението в двата вида болници ?! Нима в държавните не могат да бъдат любезни и да посрещат с усмивка,като се има в предвид,че повечето лекари преглеждат и лекуват на двете места ?! Моооже,но мнозинството гледат към голямата лъжица !

16

vlady

преди 6 години

Частните болници крадат от НЗОК и повечето с някои изключения не извършват никаква важна дейност. Има и читави примерно Вижън на д-р. Шандурков извършва уникални операции, които не се извършват в държавните болници, майка ми беше оперирана там миналата година. Трябва по-строг контрол.

15

Ти да видиш..

преди 6 години

Останалите политически сили в парламента не подкрепяли мораториума. ...Ами,как ще го подкрепят,като са народни *рантутници и предатели. Топли местенца и тлъсти заплати.....Ама,както са тръгнали,скоро няма да останат българи,които да продължават да ги *рантутят.

14

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ и БСП са едни и същи комунисти и крадат ли крадат с държавен или частен монопол

13

Нов

преди 6 години

Не трябва да има държавни болници за да няма откъде да се краде. Ако са само частни сами ще се пресеят и ще останат колкото трябва. Пък тогава ще се види кой ще лекува шведите и неосигурените

12

Анонимен

преди 6 години

До анонимен 11Като искаш болница вземи да си построиш частна. В София има над 60 болници, а в Холандия в цялата държава има 60 болници .

11

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да се разбере , че няма нужда от т.н. държавни болници. Нито са държавни нито са частни и е пълен хаос . Тези дни по телевизията разнасят т.н. болницата във Враца. Нито е държавна нито е общинска , а в сградата има частна болница , която събира парите и дава рушвет на директора . Е това какво е др. от БСП .

10

Анонимен

преди 6 години

За всеки гражданин - болница. Минимум. Може и по две. Каста плаща не бойте се.

9

анонимен

преди 6 години

не искам небостьргачи в люлин а болница 200 000 раион е оставен без медицинаалександровска болница е от стари неуютни сгради защо трябва да пресичаме целияград и да се лутаме накьде да хванем

8

Анонимен

преди 6 години

По света болниците са частни и касата покрива със застраховката лечението. Има няколко каси и болниците се съобразяват какво правят. Та по-добре ли е една порутена болница, където липсват елементарни неща, та камоли да предложи модерно лечение. Но така е добре мизерия, 1 каса ДЪРЖАВА, лошо отношение и шепа хора на върха. Няколко каси и частни, модерни болници. Какво е това без заплати месеци, какво да очакваме насреща?

7

Анонимен

преди 6 години

Как така все на докторите не им стигат заплатите и все реват , а трима доктори си построяват и създават частни клиники ? В малък град има поне по три такива . За окръжните градове да не говорим , че в почти всеки квартал е същото . Вярно е , че там обръщат повече внимание на болните , но има за какво , от това се печели . Защо е длъжна държавата да ги издържа и ощетява общински и окръжни такива ? ЗАЩО ?