14

Dies Irae

преди 6 години

Крайно време е да ги направят с заплати на заработка. И като приемат закон който трябва после да се оправя пак да им се удържат по 6 месечни брутни заплати + да им се конфискува 30% от имуществото. Така хем ще работят, хем ще внимават какво приемат, а не като сега отиват да гласуват някаква простотия която после всички се чудят как да прилагат и се налагат 100 поправки, тъй като като е гласувано всички са си бъркали по дупките и са люпили семки.

13

ПотрЪбител

преди 6 години

Светни ни и нас как не плащаш субсидии и ние да спрем. Никой не те пита. Те са от бюджета-от данъците. Дори и да не плащаш преки данъци, защото си в сивия сектор, плащаш косвени. И накрая-субсидията е едно, заплатата и издръжката съвсем друго.

12

Анонимен

преди 6 години

СКЪПО СТРУВАЩИТЕ НИ ТЪРТЕИ......85% ОТ НАРОДА ГЛЯАДУВА ДА СИ ЖИВЕЯТ ТИЯ НЕГОДНИЦИ ,ДЕТО АКО НЕ СИ ЧОПЛЯТ НОСА В ПАРЛАМЕНТА ,ТИЧАТ ПО СОБСТВЕНИЯТ СИ БИЗНЕС И СИ ОСИГОРЯВАТ ЛУКСА ЗА КОЙТО НЕ СА И СЪНУВАЛИ...

11

Анонимен

преди 6 години

Бързи, смели, сръчни.

10

Лейди Гарга

преди 6 години

Ами по една лопата / метла и на вън на улицата да чистят. Така поне някой друг *** вземе да се изчисти...

9

Анонимен

преди 6 години

На тия трябва да им се плаща почасово. Работят по два часа седмично, но вземат пари като за три месеца. На хората отпуските ги направиха смешни, а те сега ще запразнят цял месец, после пак и им се събира за цяла година да работят по два три месеца.

8

Циник

преди 6 години

Дано да не са се преуморили след "акорда"Сигурно се изпотяват - само когато прекалят с лютото в шкембе чорбата сутрин.Хвала вам - представители на народа!

7

Анонимен

преди 6 години

И да гласуваш и да не гласуваш , те си получават едни добри парички и си ги харчат добре .Сега като запразнят и чак догодина ще се разработят , какво им пука , че хората нямат пари за топло и храна . Да не би да мислят че някои нямат възможност да се лекуват ? Само се дърлят едни срещу други и им гледаме панаирите които си правят . Имитация на работа да ни замажат очите че уж правят нещо .

6

Анонимен

преди 6 години

ако получаваха като нашите заплати, как ли щяха да се чувстват, кой ти мисли за народа, а уж народни представители - авантаджии

5

Анонимен

преди 6 години

престъпници и хрантутници

4

Браво!

преди 6 години

Браво!Достойни народни лидери, които, когато е нужно, могат да запретнат ръкави и само за два дни да свършат работа, колкото другите вършат за цял месец!Браво!

3

The big щепсел

преди 6 години

Богатството - или по-точно краденото ражда из.роди!

2

86

преди 6 години

Изедници! Никой работодател няма да ми плати, ако работя само два часа на ден.

1

Хитър Петър

преди 6 години

Затова и не гласувам за ***. И стотинка не давам за субсидия на депутат. Откъде на къде с моя глас ще давам субсидия от моята заплата. Предпочитам парите да отидат за нещо полезно, а не за определена партия.