50

PD

преди 6 години

А измамата е, че Исус не е евреин. Или поне не е, в съвременното разбиране на евреин. И съоъветно няма общо с кастата на фарисей и книжници прегърнали спасително Тората/Изсторията, реанимирали език на база стари безгласни графични записи, и говоримо наречие, на кастовото общество, известно като ешкинази, доволно удачно позиционирало се в всички форми на имперско господарски форми на управление в Византия и наследниците и. Така по ясно ли е, каво иде да се случва?

49

Анонимен

преди 6 години

означава че сащ се дупат на ционистите

48

Анонимен

преди 6 години

E DA IM E CHESTITO NA USA 2 MILQRDA MIUSIULMANI VRAGOVE DOJIVOTA DA GI IZBIQT DE

47

Армагедон

преди 6 години

Означава АрмагедонБитката на народите

46

КАКВО ОЗНАЧАВА ЛИ..?

преди 6 години

ТОВА Е ПРОСТО ---ЕДНА ИСТИНА!!!ХРИСТОС Е ЕВРЕИН!ХРИСТОС ---Е СМИСЪЛА НА НАШЕТА ВЯРА И ЦИВИЛИЗОВАН ЖИВОТ!ХРИСТОС---Е ФИЛОСОФИЯТА НА ЦЯЛА ЕВРОПА , АМЕРИКА И 2/3 -ОТ СВЕТА!КОЙТО ВОЮВА ПРОТИВ ХРИСТОС---ПРОСТО , ВОЮВА ПРОТИВ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!ЕРУСАЛИМ Е НАШ----НЯМА ДА ГО ДАДЕМ НА ЕЗИЧНИЦИ , ДИКТАТОРИ И УБИЙЦИ!!СТИГА , КОМПРОМИСИ С ВЯРАТА НА ХОРАТА!СТИГА КОМПРОМИСИ С ВЯРАТА В ДОБРОТО И ....СОБСТВЕНИТЕ НИ ДУХОВНИ СИЛИ!!

45

Анадолец

преди 6 години

"А пък ей така случайно, ДАЕШ правят атентати по целия свят , а в Израел ги няма никакви . Ей така случайно."Най-накрая се събудихте...А защо ли западните медии не показваха снимките на убитите терористи от турските войници, които имаха татоси със символа на евреите!!! Турските медии ги бяха разпространили... Ясно е, че западните медии се контролират от ционистите!!! Най-големите терористи са евреице и циониските евроатлантици!

44

PD до 27

преди 6 години

Неосъзнато разбира се, пиша рядко, щото ми е скучно. И естественно стрелям напосоки. Но е добре, когато и други имат връзка с Источника. Някък си им действа като рефреш в общия поток от илюзий. А по въпроса за собствената си осъзната уникалност, може да внесеш определени корекций. В науката е описано, като феномена на стоте маймунки. А и върху Егото също има много база за илюзий в новото време.

43

Глупости!

преди 6 години

ЗЕМЯТА НА ИЗРАЕЛ ---Е СВЕЩЕННА ЗА ВСИЧКИ ХРИСТИАНИ И ЕВРОПЕЙЦИ!ТОВА Е ---РОДНОТО МЯСТО НА ХРИСТОС ....НАШАТА ВЯРА И УПОВАНИЕ В БОГА! ПРЕДАВАНЕТА НА ВЯРАТА НИ ----ОЗНАЧАВА , КРАЯ НА ХРИСТИАНСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ , НЕЙНОТО РАЗВИТИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ !РЕЛИГИИТЕ , СА ЛИЧНО ВИЖДАНЕ ЗА СВЕТА , ...НО , ИМА САМО ЕДНА "ВОДЕЩА" ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!!!...И ТЯ Е ДОКАЗАНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТРЪМП Е ПРАВ!!!НИЕ ХРИСТИАНИТЕ ...СМЕ НА ВЪРХА НА ПИРАМИДАТА!!!!!!!!

42

Петя

преди 6 години

САЩ са крайно зле и вече нямат резервни ходове, затова правят все повече глупости.

41

Анонимен

преди 6 години

Този път е ясно кой предизвиква конфликти и накъде следва да гледат арабите. Досега Европа го отнасяше, защото краварите я въвличаха в кашите си. Надявам се да си е взела поуки и да остави Дончо да се оправя сам!

40

men

преди 6 години

означава че трйбва да отваряме портите за още няколко стотин милиона неуки тарамбуки ты като ефрейско американския геноцид над тех ще продължи докато не остане пукнат арапинговец в радиус 1500 км от Йерусалим. от га се пише ерусалим или това са новия правопис на фесовете.

39

Анонимен

преди 6 години

А защо чаршафите си купиха оръжия за милиарди, ако Тръмп първо беше признал Ерусалим чаршафите нямаше да си купят оръжията от САЩ, а от Русия. Хак да им на чаршафите. Краварите им взеха парите продадоха им некачествени оръжия и сега им взеха града . Една война със исляма ще покачи цената на петрола и петродолара ще стигне небесата краварите имат нужда от кинти.

38

Колобър

преди 6 години

Кошмарът за Америка започва! Бог е велик и справедлив!

37

Анонимен

преди 6 години

Йерусалим и сега е в територията на Израел, не знам какво толкова скачат някои.

36

Анонимен

преди 6 години

Тръмп търси бърза печалба за оръжейния бизнес на сащ чрез нови военни конфликти. За бесилото е...

35

Анонимен

преди 6 години

За града Йерусалим ли става въпрос, че тоя Ерусалим не го намирам на картата на света?

34

****

преди 6 години

Това означава ли,че само сащ могат да определят,кой град може да бъде столица,и кой не,защо не го съгласуват с партньорите си,както го правят сега,когато опищяха света,че С.К.е заплаха за света,а ги е страх да си признаят,че С.К. е заплаха само за тях.

33

Анонимен

преди 6 години

Някой трябваше да натрие носа на арабите . Намери се достоен и умен Президент на САЩ г-н Тръмп , а не като мижитурката Обама .

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16....Поздравявам всички евреи...Утре и теб ще изгонят не се притеснявай.

31

Андрешко

преди 6 години

Този измислен еврейски бог Христос и измисления "свещен" град Ерусалим са донесли и носят много злини на човечеството. Колко битки са се водили между султан Саладин и кръстоносците и колко хора са избити заради този"свещен" град и още колко хора ще бъдат избити,заради тази свещенна глупост...Лошото е че мисленето съвременния човек не е мръднало дори на една крачка напред от мисленето на диваците преди 2000 години...