6

баш тарикат

преди 6 години

До АнонименМи така е!До като ние 28 години демократично си тарикатстваме,и гледаме да си "поживеем",хората си раждаха деца и ги гледаха!И то по няколко!Не случайно класика е казал,че ние българите сме един малък ,но много *** народ!На печелившите-честито!

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 3Исляма не е раса, "ентелегент" такъв. Хората ви избягват, защото сте средновековни диваци и така и не ви писна да се избивате помежду си и с всички останали цели 14 века.Кой часовник цъка точно, че нещо не ми е ясно? Ако не са българите, откъде ще се изхранвате всичкото *** и шалвар? Живеете само и единствено заради българското благоволение и герберастки протекции.Идат като тигри, бягат като овци...

4

Анонимен

преди 6 години

В Шуменския университет "Епископ Константин Преславски" в коридорите и учебните зали, навсякъде се говори силно на турски. Българска реч просто е невъзможно да чуеш.

3

Анонимен

преди 6 години

Расистите да мълчат ,1 милион от населението е мюсюлманско и колкото да отлагате часовника цъка,българите в другите страни всички са признати като малцинство ,тия държави да не са глупави но хората там са хора а не животни

2

Саша

преди 6 години

В държавни ,български училища няма нужда да се изучава турски език,това може да става само в частно училище или като свободен избираем предмет.Не ни ядосвайте с глупавите си решения и наредби и не вземайте пример от Америка където са събрани от кол и въже една сюрия ***,не искам да ми се дава за пример тази дяволска държава.

1

Бай Тошо

преди 6 години

Е господа демократе като гледам преотстъпвате делиормана безвъзмездно на "законнимте" му владетели.