61

Zebrashe

преди 6 години

A v peshehodnite zoni kat gi ovikat i osvirkat, obstrelvat s belgiiski domati i polski iaica ot bilata...ste ima nea epopeia...za europeiski zaplati v ooneto...

60

Факт!

преди 6 години

Странно как родните мутрета не милеят за ЕС а за Раша ми напускайте бе отивайте Раша да ви дава пари да ви строи метро и тн.И без това една улица без дупки нямате!Ла.нари!

59

До троловете

преди 6 години

Троловете са тези дето водят отчет на плюсовете и минусите, а след анализа докладват на някой като Кутев ... Троловете се тези дето не могат да се примирят с факта, че България се намира в Европа и е част от ЕС и НАТО....Троловете са от онези 20% които гласуват за "БСП и СиЕ"АД, и понеже не са достатъчни да я вкарат във Властта, твърдят че останалите 80% от българските граждани са ***.... Какво да Ви кажа още за троловете....Твърдят, че Крим е рушки и по това се разпознават най-добре .. !!!

58

троловете

преди 6 години

троловете са минали от тук. на всички негативни за властта коментари има нащракани по 22 минуса :) това не променя мнението на хората, че елита ни е съставен от алчни циркаджии.

57

Анонимен

преди 6 години

До Ванката #56Ванка, не са много пари това за 6 месеца. Освен това ни е задължение, нали не мислиш че само трябва да взимаме от ЕС :))) ... горе-долу по 40млн. на месец са парите. Правителството разполага с почти 40 милиарда за година, ако можеш да си представиш каква сума е това :))) ... Ще го избутат, нали трябва да се представим като бели хора, иначе да се правиш на просяк на никой не му харесва , дори и на теб.

56

Чист комунизъм

преди 6 години

Едно време бай Тошо като тръгнеше от бояна и през 5 метра имаше милиционери.

55

Ванката

преди 6 години

Над 250 милиона лв. са отделени за това еврошефство, а ние събираме с SMS-и пари за болни деца, за онкоболни, за сираци и бездомни...

54

ф

преди 6 години

това "еврошефството" заприличва на Олимпийските игри - безумно скъпо и никому ненужно защо не го продадете това "еврошефството" на изкукалото източно германско бабе например ?

53

Модерни

преди 6 години

Вече не ме ядосва факта, че сме се родили в някакъв фарс на държава, а само това, че и си плащаме яката, за да живеем в тази мизерия.

52

пълна простотия

преди 6 години

Не разбрах - заради европредседателството България (в частност София) трябва да спре да функционира, така ли? Ами това не ни прави по-различни от една бананова република, където за да се пази диктатора, когато излиза на разходка, се изселват живущите по пътя по които ще мине. Това не е евроинтеграция. Службите нали са ни на ниво - ако имат притеснения за сигурността, това си е тяхна работа и за това им се плаща, не да го правят наш проблем. По същата логика Брюксел трябваше да е като Ватикана.

51

(-_-)

преди 6 години

Кой умствено изостанал реши националния дворец на културата да стане територия с контрол на достъпа? Що не ги инсталираха тия тикви в бившия партиен дом например? Кой в същност обитава тази огромна сграда днес?

50

Стефанов

преди 6 години

До Анонимен 49 "От какво ли ги е страх толкова?" Ти случайно да си чувал за атентатите извършени от ислямски фундаменталисти? А, забравих, ти си над тези неща ...

49

Анонимен

преди 6 години

Спряло метро? И ще го знаем по-рано? Ми то вече го разбрахме - тунела за новата метролиния се срути! Къртицата заби и сега няма вадене оттам!

48

Анонимен

преди 6 години

Междувременно подлеза на България и Гешов пропадна от къртицата която пробива за метрото

47

ЕВРОШЕФСТВОТО?!?!

преди 6 години

Няма лошо ама, на гол тумбак- чифте пищови....и истерия в пълен ход. Е, дано сега се потопим в благоденствие,че колкото пари се пръснаха.....

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен НАСТОЯЩИЯТ КМЕТ ......И УСМИХНАТОТО ЛИЦЕ НА КОРУПЦИЯТА ,ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ .

45

Иван Пешев

преди 6 години

Така е уважаеми свиквайте, онези работи за които скачахте по площадите пак са тук но с друг етикет. Пак има по-равни и недосегаеми, пак ни лъжат, изградиха си класата от хрантутници дето им плащаме да учат английски с частни учители щото не могат сами и пак са синове и дъщери на някой си. Пак трябва да си цапаме ръцете с тези гнусняци - да ги изхвърлим на бунището на историята.

44

Анонимен

преди 6 години

От какво ли ги е страх толкова? Да не си загубят власта? Явно са ядосали доста хора за да се налага такава сериозна охрана. Той ако някой е решил да ги трепе затворено Цариградско няма да го спре.

43

Калеко Алеко

преди 6 години

За част от българските граждани предстоящото "Еврошефство" е повод за радост и национална гордост, за една малка част самоопределящи се, като ***, това е кощунство спрямо интересите на Матушката им Русь и влиянието и на Балканите и в Европа. Така че тези пишман "българи" сега ще хленчат за щяло и нещяло и ще се опитат да превърнат Председателството ни, в ябълка на раздора сред българското общество. От БСП вече са подготвили план за дискредитирането на България, съгласуван и с ген.Решетников

42

Анонимен

преди 6 години

Леле какво мрънкане в коментарите настана!Заради такива като вас са тези мерки за сигурност.