44

Анонимен

преди 6 години

Да така се почва. После да избием друга група. После тези дето не са удобни. Не че магалите не са за избиване.

43

Конкретен, не на съд

преди 6 години

това е опасна мисия, в която ще трябва да загинат не само dybilните служби на високи заплати за безсмислено потене, но и царските семейства. все пак, можеш да царуваш, но да не управляваш, но не може да убиваш масово и само други да отговарят пред съдилищата ти. съдилищата са само привидно независими, но повечето са зависими от neдалоphилията си!

42

"-"

преди 6 години

Англосаксите винаги действат и реагират на дадена ситуация първично, тоест първо действат без да му мислят много, а едва след това се чудят как да се справят с това което са "надробили".В повечето от случаите прехвърлят решението на проблема на плещите на други например:- наложи се Русия да разгроми ИД в Сирия и да спасява себе си и Европа.Но, понякога в опита си да "поправят грешките си" създават още по-голям хаос и проблеми!

41

анонимен

преди 6 години

Тайните служби на САЩ, Англия и Франция създадоха ИДИЛ.Още ли не сте го разбрали, *** селяни?

40

ТHE Патриот

преди 6 години

a защо само британците от ИД ??Не може ли всички затва че ни натресоваха Берлинският договор?

39

До ХХХ

преди 6 години

да си забелязал, че не са излезли все още от ЕС? Точно британците са най-толерантни към всеки чужденец , Острова е претъпкан с тях.

38

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37 Господин зелен сопо* казвате това, което казвам и аз! Пий една студена вода, подишай свеж въздух и се концентрирай малко повече и осмисляй написаното от другите!!! В случая сам себе си си нарекъл на онова лигавото нещо, дето излиза от носа при простуда, което говори, че си не просто от онези 80%, а нещо далеч по-трагично!!! мхахахахааааа

37

Анонимен

преди 6 години

Господарите на кучетата могат да правят с тях каквото искат. Първо да им дават да се бият, а после да ги премахват като свидетели.

36

Гражданин

преди 6 години

Абсолютно правилно решение - дай,Боже и да се приложи! И не само във Великобритания,а в и в останалите страни,където има джихадисти !!! Тия животни не заслужават да живеят!

35

Анонимен

преди 6 години

До bluesky1 Абе 80%.. . Днес са ИДИЛ ,утре Ал Кайда ,вдругиден Сирийска Свободна Армия . Общото е че всички са рожба на ,,Международната демократична общост ,,,начело със САЩ и Израел и въоръжават от тях.По -голям си от сопо..

34

ivailo

преди 6 години

Евроатлантическите закони пазят терористите от смъртни присъди... Но е добре, че все пак има политици на запад които поне почват да говорят по - адекватно.

33

Анонимен

преди 6 години

До bluesky1 Когато осъдим нашият Търчи -Лъжи от Банкя за въоръжаването на ИДИЛ с българско оръжие , за подарените 90 БМ-21,за,, хуманитарната,,помощ от лекарства и цигари на ислямистите .

32

ХХХ

преди 6 години

Излязоха от ЕС и веднага се намери нормален човек . БРАВО !

31

bluesky1

преди 6 години

До 31 Ами писал съм ги тези неща и тогава! Никак не съм назад с материала, освен това вземи да се научиш да пишеш грамотно и на Кирилица!!! И как точно съм назад с материала? Преди т.н.Запад подкрепяше ИД, Ал Кайда и букет от ислямистки формирования! Сега подкрепят само Ал Кайда, букета от ислямисти и кюрдските милиции, без ИД! Ти можеш ли да ми кажеш какви са разликите между ИД, от една страна, и Ал Кайда от друга! Ми няма такава сопо* такъв!!!! И никъде не съм хленчил?

30

do bluesky

преди 6 години

na3ad si s materiala, mom4ekusno e da hlen4i6da be6e pisal tova predi 5 godini, no ne ti oturva. Sega pi6e6 stari ne6ta

29

bluesky1

преди 6 години

Дотук добре, но кога британци, американци, французи и прочее ще съдите соствените си управници за това, че въоръжаваха, тренираха, организираха, лекуваха и насърчаваха тези главорези да воюват в Сирия и Либия, за да свалят неудобните правителства на тези страни, още повече представяйки именно тези терористи за демократи, борещи се срещу диктатурата на Кадафи и Асад. Не им ли създавахте и създавате лъжлив медиен образ на герои. Защо като убиват в Сирия са герои, а като се върнат в ЮК са терористи

28

Анонимен

преди 6 години

всъщност им е казал по доста английски начин - не се връщайте тук, а ние междувременно ще ви търсим и и там. хитри са англичаните, хитри.

27

Наивен

преди 6 години

...."около 400 са се завърнали във Великобритания, а близо 270 все още се намират в Близкия изток, отбелязва Франс прес."За тези 400 джихадисти, завърнали се във Великобритания, не се разбра в общ гроб ли са погребани, или поотделно. Май, май само приказки. Едва ли във Великобритания ще се изпълни смъртна присъда, още повече без присъда. Ама нали пред електората трябва да се декларират строги мерки. Защото това гали ухото. Но е блъф.

26

Анонимен

преди 6 години

След като Тръм пусна 2500 въоръжени главорези, доста зор трябва да си дадете да ги откриете и избиете. Май всичко са само празни приказки.

25

П.Петров

преди 6 години

Не само британците, всички членове на Даеш трябва да се ликвидират!