13

Анонимен

преди 6 години

АМЕРИКА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЕВРЕИТЕ, А ТЕ НЕ СИ ПОПЛЮВАТ:ИЛИ ПРИЗНАВАШ ЕРУСАЛИМ ЗА СТОЛИЦА, ИЛИ ИМПИЙЧМЪНТ.

12

Анонимен

преди 6 години

тръмп следва предизборните си обещания, което само може да докаже , че е последователен и не се иметва от думата си, което е рядкост за политици.Иначе до коментара по-долу - ако ще се страхуваме от атентати при всяко настъпване на исляма, дай направо да се обрязваме да спираме свинското и да даваме жените и дъщерите си на султански хареми, че да не ги ядосаме! Робско мислене!!1

11

Анонимен

преди 6 години

Той затова ли призна Йерусалим за израелска столица? За да не го .....?

10

анонимен

преди 6 години

сега като почнат атентатите заради ерусалим ще го видим брокера какви щеги плещи в случая тои е само изпьлнител на волята на евреиския си зет

9

...

преди 6 години

Разделял нацията. С такива думи се разчита на хора които неразбират. САЩ никога не са били единодушни в политиката която водат. В момента сблъсъка е между глобалисти и капиталисти не е междо Демократи и Републиканци. Едните искат да развиват технологии и индустрия демек капитализам а другите искат да са социалисти и да получават помощи от финансовата система която все още смука от цял свят. Е в момента на власт са капиталистите коити прегрупират силите си и изобщо немислят да здават властта.

8

...

преди 6 години

Егати оттърваването 364 срещу 58. Това означава само едно. На тоя етап никои няма да се занимава с либерални глупости дори и самите либерали.

7

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо от с. Жмуляне ,е един ,дето много пита и се прави на бавноразвиващ!

6

ник до 5

преди 6 години

Кой е бай Дончо?

5

Ванко

преди 6 години

Човекът си изпълнява предизборните обещания!А импийчмънт на куково лято!А за да си президент са иска Д упе!Весела Коледа бай Дончо!

4

Бай Иван

преди 6 години

Когато един въпрос не може да се реши индивидуално, той се пренасочва към началника, ако и той не може да го реши, то пренасочването е към следващия на ред по-голям началник.

3

Анонимен

преди 6 години

Tozi radikalen cionist pak v parva novina.

2

Анонимен

преди 6 години

Бай Дончо клекна и се подчини напълно. Изпълнява и преизпълнява разпорежданията на влиятелните и ръководещи елити. Скоро ще предложи нови и още по-строги санкции срещу Русия. Защо да го махат, след като го опитомиха?

1

Хихихи

преди 6 години

А казват, че малоумието не било заразно.