33

Трак до 34

преди 6 години

По вероятно е със съгласието на Русия да се присъединят към Турция , като Крим-ти признаваш ли го.

32

анонимен

преди 6 години

Утре турците в България с двете си мафиотски антибългарски партии ДПС и ДОСТ може да искат да отцепят част от България и да направят държава по линията Бургас-Кърджали.Ще го позволите ли?Още ли подкрепяте да има държава Косово?Кажете, национални предатели?

31

анонимен

преди 6 години

На вас ще ви хареса турците да си вземат Югоизточна България и да си направят отделна държава, както стана с Косово?Кажете, селяни прости, които поддържате тая държава на албанската мафия?

30

анонимен

преди 6 години

Западните Балкани се командват от албанската и косовската мафия.Косово е незаконна държава-център на наркотрафик, търговия с човешки органи и други мафиотски дейности.

29

анонимен

преди 6 години

Македония никога няма да се присъедини към България, не пишете фантастики.България само е губила от Македония.Македония се командва от албанската мафия.

28

Я, па Я

преди 6 години

Македония и македонците само с един референдум за присъединяване към Майка България със съответните постъпки за това може да набие такъв шут в *** на всичките си врегове, че ония ще си вадят гащите от *** поне 10 години. Момента е благоприятен за обединение. Това ще донесе само добро и за двете страни. Да не говорим, че веднага ще влязат в НАТО и ЕС.

27

Честен

преди 6 години

АЗ, като обикновен български гражданин НАСТОЯВАМ да се каже истината:1. Има ли наркодилър в НС и ако има да се НАЗОВЕ ПОИМЕННО.2. А ако няма наркодилър, Бойко Борисов да си подаде оставката заради лъжливо твърдение.

26

Анонимен

преди 6 години

Русофилите изобщо нямат моралното право да говорят за Македония. Защото още през 1934 година , показаха предателската си същност признавайки под диктовката на Москва съществуването на македонска нация и език. пак те по руска заповед биеха българите в пиринския край да се пишат македонци и щяха да подарят пиринския край на титова Югославия. Така, че знаем за тяхната българофобска същност и е по-добре да си замълчат.

25

до 50

преди 6 години

Аз съм на повече от 50 г. и постоянно чувах как руснаците предричаха победа на световния комунизъм; загиване на САЩ;блясъка на Куба; разпадането на ЕС; погиването на България след 1011.1989г. --така ,че млъкни грозна птицо, платен черен гарван , лешояд.

24

България ЕС НАТО

преди 6 години

естествео че ще и прави спънки те винаги са играли сечено на България

23

Симеон Димитров

преди 6 години

До Анонимен На руснаците им дреме на хаспела дали Македония ще стане член на НАТО и ЕС. Само овцете като вас не чуват какво се говори от Брюксел. Ако си извадите главата от задните части на американския посланик ,може и да чуете че в следващите 20 години няма да има разширение на ЕС. Само че чукча писател , не читател. Единствения *** с 10 профила в този сайт сте само вие. Русия върви напред като влака стрела.

22

Симеон Димитров

преди 6 години

Главния виновник за упадъка на България е тъпата милост проявена от коминустите пез 1945 год.Още тогава е трябвало всички бивши фашизоиди да бъдат *** като плъхове, както направиха във Франция например, а те ги оставиха живи и голяма част от тях оцеляха у възпитаха цели поколения *** като тоя анонимния. Те за това са анонимни. Защото знаят че подобните на тях са не повече от няколко десетки кресльовци.Е ние вече видяхме какво могат "демократите". България я превърнаха в изтривалка за...

21

вражеска Москва

преди 6 години

За 500г османците не можаха да превърнат българите в турци, ама за 50г руско-сръбско-българския комин-терн направиха българи македонци и ги накараха да мразят всичко българско и родно!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Главният виновник за упадъка на България през последните 80 г. е политическата ни зависимост от една изостанала с векове средновековна монархия, която след ВСВ изби елита на нацията и го замени с ***,престъпници и необразовани ***. Голямата грешка беше на САЩ, когато спасиха "империята на злото" ,без да предполагат с какви подлеци си имат работа.

19

Анонимен

преди 6 години

Руските *** са готови да пролеят кръв като предизвикат етнически сблъсъци само и само Македония да не стане членка на НАТО и ЕС. Ако нашите служби не си затварят очите това няма да се случи.

18

Анонимен

преди 6 години

Че защо да ги спират? Като искат да се набутват никой не им пречи. Ние за да влезем в НАТО трябваше да си разрушим армията. Що пък и макетата да не си я разрушат? Да не би да са по - умни от нас?

17

Анонимен

преди 6 години

Пълни глупости! Македонска самореклама! Македонците,много обичат да се самовживяват,като велика нация от която зависи цял свят! Гърците са достатачно патриотично настроени ,за да блокират Македония с това име .И с какво толкова е важна държавица в центъра на Балканите,без излаз на море?

16

До За26

преди 6 години

Товарищ ... в онез 80% са включени всички които не гласуват за "БСП и Си"ЕАД, което означава, че Курнелка скоро няма да види власт и товарищ Решетников ще е много тъжен !

15

Руснак

преди 6 години

Ше спира РУСИЯ!! !ь ВРЕМЕ е !!! Америка и НАТО плашаха и събориха СССР! Източиха мозъци!!! Направиха ни АФРИКАНЦИ!!! Без БЪРЗА ПОМОШ БЕЗ ОБРАЗОВАНИЕ, БЕЗПАРИЧНИ !!! Убиха ни ПРЕПИТАНИЕТО!!! Без ФАБРИКИ!!! Време е на РУСИЯ сега!!!

14

Анонимен

преди 6 години

НАТО не е цел в живота, към която трябва да се стремиш с всички сили. Ангажира те повече с решаването на чужди проблеми, отколкото с твоите собствени. За близо 15 години откакто сме в алианса, досега нито 1 път не сме разчитали на НАТО за националната си сигурност, за сметка на това обаче армията ни многократно беше използвана в чужди войни като наемна сила.