78

Анонимен

преди 6 години

DONI NASTYPI MOTIKATA BRAT

77

Анонимен

преди 6 години

Значи преместваме управляемите конфликти към Ливан и опит за перманентна гражданска война в Сирия, което ще е тригера на нова гонка във въоражаването. Петродоларите стават милитъридолари. САЩ стават новият СССР и по съдба.

76

не може без война

преди 6 години

За ВПК-то трябва да има гювеч!

75

Пророкът Гочо

преди 6 години

Трумпетът е решил да предизвиква край на света, затова вкарва в реалността казаното от различни "пророчества."Нито е първият,нито ще бъде последният,ама жалко за хората.

74

Анонимен

преди 6 години

Всичко мара втасала, само проблема със столицата му е останала на този кл.о.ун!!!! Това краварско стадо съвсем загуби посоката и се мята като откачило а натука а натам!!!

73

Анонимен

преди 6 години

Най-важното е,израелците и арабите да не се поддават на агресия,нито на провокации.Това не е добре и за двата народа,не хвърляйте масло в огъня!Бъдете разумни!

72

Анонимен

преди 6 години

Йерусалим никога не е бил столица на Палестина - нито сега, нито в миналото!Йерусалим е обявен за столица на Израел през XI век преди Новата Ера, тоест Три хилядолетия Йерусалим се счита за столица на Израел.През апрпил 2017 година Русия признава Йерусалим за столица на Израел.Днес, САЩ признават Йерусалим за столица на Израел.

71

Соросчук

преди 6 години

Не съм нито христоянин нито не.ър нито ара.ин нито евреин нито американоид а нормален бял человек българин.Колкото повече гореспоменатите се трепят и намаляват популацията си по-добре за мен!Сам трябва да ги въоръжаваме докато се трепят за наше добро е!

70

Соросчук

преди 6 години

До Тоз лиглюНищо нема да стане палестинците са шиити повечето зачурлени са сунити а и нали СА Катар бяха вечните им дружки и правеха сечено на Раша и ЕС с атентати хак им е сега да си ...

69

Анонимен

преди 6 години

Първата държава, която признава Израел е СССР.

68

Трактор

преди 6 години

Смешно ми става от тоя *** сценарий в тоя скапан свят.

67

Идеалист

преди 6 години

Ерусалим исторически е свързан в еврейския народ. Ерусалим е еврейски. Това е истината, но има много несъгласни хора и това ще доведе до изостряне на конфликтите в района, което е добре за САЩ. Ще продължи да се продава оръжие, от мястото на конфликта до САЩ има цял континент и океан. Други се бият ние само печелим. САЩ от цял век живеят от тази доктрина. Американска демокрация. Да му мислят израелците и палестинците. Бог да ги пази!

66

Анонимен

преди 6 години

навремето се подиграваха на рейгън..че бил ..артист историята показа че е един от най успешните президенти...сега е същото.....с тръмп...след време ще се окаже още по успешен...за мъка на разни либерасти..г.лобалисти ...и депе сариииииии

65

Анонимен

преди 6 години

Питам се, как ще реагира великият политик ББ при толкова много приятели, които вече са на двата полюса? Кое ще предпочете - комшията от юг и танца със саби или наставниците от Козяк, или пък Европа?

64

Анонимен

преди 6 години

Сега братушките ще трябва да се побратимяват и с палестинците,МУХАХАХА,ще има освободителна война,хаха ,ама в Палестина кой ще ги кани ? Дали ще замъкнат ракетни установки

63

Анонимен

преди 6 години

И все пак,след раздробяването на РФ кой ще интегрира диваците от тези земи

62

Анонимен

преди 6 години

Израелците не бяха ли евреи?Естествено че те ще владеят света.Кога не са го владели.Христос не е ли евреин,по баща и майка.За гълъба не знам.Ако се върнеш от гурбет и завариш жена си бременна, и тя ти каже че е от гълъб ще и повярваш ли?

61

ООН

преди 6 години

Владимир печели точки--понеже той назначи Тръмп за президент!

60

Анонимен

преди 6 години

88 Та вие имате само сокачета един широк булевард нямате

59

ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 6 години

АКО ЕРДОГАН ДОЙДЕ И МИ БАХЛУПИ ЕДИН ФЕС ЩЕ СЪМ МНОГО ПО-ДОВОЛЕН.