87

Анонимен

преди 6 години

В ГЕРМАНИЯ ПЪРВО ДА СИ ВИДЯТ БЕЗЦЕННАТА БАБА МЕРКЕЛ, ПЪК ТОГАВА ДА ГЛЕДАТ РУСИЯ И ДА КРИТИКУВАТ Г-Н ПУТИН (АКО ИМА ЗАЩО)!

86

121

преди 6 години

До *** че в България да не би да има избори просто се имитират такива и разнасят чували с бюлетини

85

123

преди 6 години

До Анонимен че в България да не би да има избори само се разнасят листи с чували и се имитира изборен процес

84

123

преди 6 години

До Анонимен не ТЕ а светът ще отиде при тях те нямат нужда нито от земя нито от ресурс те са горда нация която много пъти в историята е доказала че може да се справи да му мислим ние българите че вече много от нас не знаят ни род ни родина а езика отдавна го смениха от 9 мил вече сме 5 а до 2020 сигурно 3 мил просто изчезваме докато се занимаваме да угодничим на чужди политици

83

За 84

преди 6 години

Вовка Офшорното е няколко милиарда напред ..

82

Ха Ха

преди 6 години

Някой може ли да назове обитател на Кремъл , които е сдал властта след избори?Ми няма такъв ...

81

seira

преди 6 години

СРАВНЕТЕ "ДРУГАРИТЕ" КОБУРГГОТСКИ И БОРИСОВ С ПУТИН!ДА ВИЖДАТЕ НЯКАКВА РАЗЛИКА?

80

seira

преди 6 години

СВЕТЪТ СЕ НУЖДАЕ ОТ РАВНОВЕСИЕ НА СИЛИТЕ И НОВА НАДЕЖДА!БЪДЕЩЕТО НА РУСИЯ Е САМО НАПРЕД И НАГОРЕ. РУСНАЦИТЕ УСПЯХА ДА ИЗДИГНАТ СВОЯ АДЕКВАТЕН ДЪРЖАВНИК - ЛИДЕР, А НИЕ?!НА СТРАНАТА НИ Е НЕОБХОДИМА ЯСНА ПОЛИТИЧЕСКА ВИЗИЯ, СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРАВОВ РЕД, НАЛАГАНИ СЪС ЗАКОННИ СРЕДСТВА!А НИЕ, ГОТОВИ ЛИ СМЕ КАТО НАРОД, ДА ИЗЛЪЧИМ ТАКИВА ПОЛИТИЦИ - ДЪРЖАВНИЦИ, КОИТО ДА НИ ПОВЕДАТ?СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ!!!АМИН!

79

българин

преди 6 години

Как може от 100 години сценарият да е един и същ - среща с работници в завода , сърдечна и непринудена атмосфера , работниците молят партийното величество да не ги оставя и да продължава да ги води към светлото бъдеще , заобиколени от врагове , той великодушно се съгласява ! Няма други като рашките ! Ние може да сме 80% , но те са 100% де..ли!

78

Анонимен

преди 6 години

чака ги още по-голяма изолация в света скоро ще изпреварят и Северна Корея по простотия

77

Анонимен

преди 6 години

Това е гарантът за мир и спокойствие в света . Желаем здраве и успех в това , което е замислил !

76

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit Кой има повече от 900 военни бази по света? Кой организира "цветните" революции в Северна Африка и Украйна и създаде там хаос и войни? Кой създаде мюсюлманско Косово на Балканите и бомбардираше Югославия с обеднен уран, благодарение на който и там и тук скочиха раковите заболявания! Кой унищожи Ирак под претекста, че имал химическо оръжие, а целта беше петролът! Кой създаде Ал Кайда и се правеше, че воюва с ИДИЛ години наред, като докрая подпомагаше "умерените" терористи??

75

Анонимен

преди 6 години

Леле каква изненада!

74

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте, че и Маркс, и Енгелс са родени в Германия, но не са германци.

73

Анонимен

преди 6 години

"Русия е велика с политици като Путин, Медведев и Сергей Лавров."=============================Подобно твърдение е или неразбиране или откровена манипулация.Какво търси в този ред фамилията на прословутият Айфончо?

72

Александър

преди 6 години

Четвърти или четиринайсти не е важно.В тези времена той доказа качествата си на водач! Политик, който може да взима решения и да гледа напред, въпреки безспирните удари под пояса и помия, която изсипва западът върху него. Лидер, който управлява със остър ум и твърда ръка Русия.За разлика от щатите, където президентът със сигурност не е човекът, който взима важните политически (и не само) решения.

71

Гост+

преди 6 години

Русия трябва да върви напред - надеждата на прогресивното човечество срещу налагания Нов Световен Ред. Съвременните предизвикателства ще изискват все по-смели и бързи решения от Путин.

70

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте, че и Маркс, и Енгелс са германци. Втория е живял и работил в Лондон, при кралицата. От тях тръгва комунизма - от двама германци от аристократичен произход. Нощо добро не е дошло от Германия и Франция за света.

69

ВАЛЬО

преди 6 години

До св.св.Маркс и Енгелс: ПРЕЗ ПОСОЧЕНАТА ГОДИНА ,КОИ УПРАВЛЯВАХА В РУСИЯ БЕ ,ГЛАВОЧ ? ПУТИН ЛИ ПРЕДИЗВИКА ТОЗИ ГЛАД ?КАЗАХ ВЕЧЕ ,ЛЪЖИ ,ДЕМАГОГИИ И МРЪСНИШКИ НОМЕРА ,ВЪРТЕТЕ НА СЪБРАНИЯ НА СБИРЩИНАТА СДС-ГЕРБ.

68

ВАЛЬО

преди 6 години

До Hafen die Wahrheit: СУВЕРЕННИТЕ ДЪРЖАВИ ГИ РАЗСИПАХА АМЕРИКАНЦИТЕ И ТОВА Е ФАКТ НЕОСПОРИМ. РУСНАЦИТЕ СЕ НАМЕСВАТ САМО СЛЕД ПОКАНА НА СЪОТВЕТНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА И ВЪЗСТАНОВЯВАТ МИРА. ФАКТ НЕОСПОРИМ. ПРИМЕРА С ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ,СЪЗДАДЕНА ОТ САЩ Е НАЙ ПРЕСНИЯ . ЛЪЖИТЕ ГИ ПРИКАЗВАЙТЕ НА ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ НА СДС И ГЕРБ.