9

Анонимен

преди 6 години

То много дъщеря , много нещо- изгубих им бройката.

8

Анонимен

преди 6 години

Природна грозофолка тип филикощерница и крокозъбел.

7

Анонимен

преди 6 години

Това нещо с брадавиците е ужасно грозно и не знам с какъв акъл се съблича да плаши хората. Тъкмо бях обядвал и за малко не се издрайфах. Не се бъзикам.

6

Анонимен

преди 6 години

По внимателно с нея, че баща и облече ли потника, става страшно

5

Анонимен

преди 6 години

Сега видях най-голямата сестра от семейството. Ами, тази Скаут е направо красавица в сравнение с Румър. Да не казвам че е грозна, ама... не е мой тип, образно казано.В главата прилича на кон.

4

Анонимен

преди 6 години

Някъде четох, че който има много бенки по кожата, това означавало че щял да живее дълго.Друго не се сещам какво да кажа. Симпатично момиче, да е живо и здраво, и само да не се показва до втръсване на публиката и да очаква овации като нашата Деси и бившия ни президент. Щото всяко нещо омръзва, и всеки ден да ядеш пица ще ти омръзне някой ден, колкото и да обичаш пица, нали?

3

Анонимен

преди 6 години

Не е много хубава, но явно си има самочувствие момичето. Познавам няколко двойки, и мъжът и жената изключително красиви. Децата им - грозни. А преди години живях в едно кремиковско ощежитие. Имаше едно семейство българка и виетнамец. И двамата бяха уникално грозни, а дъщеря им - невероятно красива.

2

Върнете ни РОсен

преди 6 години

молиме, завийте тва с мустачките на цецките оти ако го види Плювнаналивуев ша да земи да трепни и са почеша по едно срамно и цинично органче и после за "Лека нощ деца" че да земе ветропоказателката да му заръби некои вкиснал банан наместо да му го загнезди един биологично крив суджук на дискаунт от Симитлийските ергени

1

Анонимен

преди 6 години

То нали и майка и се чекнеше по пилоните та малката няма да прихване от шавливата си майка.