29

Доктора

преди 6 години

Борисов трябваше ощ преди години да им дръпне шалтера на тея престъпници.

28

Todor R

преди 6 години

Дано скоро имаме втори лифт в Банско, че се излагаме като страна с тези игрички все едно ще се строи уранова мина.

27

Даниел

преди 6 години

Борисов не може ли да тропне по масата и да ги накара еколозите да млъкнат и да почне най-накрая да се прави този лифт. Аман от висене по опашки заради неразбории.

26

Виктор

преди 6 години

В случая подаръци няма, а само идея как да привлечем повече туристии и да се изкачим в световните класациите

25

PILOT

преди 6 години

За сведение тази година отиваме в Ишгал и цената на лифат е същата като в Банско само дето там са 75 лифта ......Бойкот на този м.ушеник !!!

24

PILOT

преди 6 години

Първо Цеко да пусне лифтовете на Витоша ! Може ли София стана 2 милиона , планина като слънце , а този ш.ибаняк нарочно се е.бава за да му ходим в банско е няма да му стъпя там , ако ще и хиляда лифта да отвори !!!

23

Анонимен

преди 6 години

А Цветелина лифт ли ще вземе или писта? Или да не питаме?

22

Мижи да те лажам

преди 6 години

Ето това се печлбите от туризма и селското стопанство за работещите хора- не им се предлага постоянна и добре осигурена работа а само трохи и то временно.

21

Башка Луд

преди 6 години

Австрия и Швейцария!!!Да сравняваш Алпите с Пирин, тоя вече ептен няма срам! Сега ще построят писта и лифт към нея, защото капацитета на същиствуващата писта не стига за легловата база на Банско!После ще се бетонира и малкото останало пространство и отново ще им отеснее!Убихме черно...бетономорието, ред е на планините!Хора събодете се, не всички туристи искат хотелски лукс и дискотеки с ефтин алкохол!

20

Анонимен

преди 6 години

Ей сега вече генерала ще ви каже на всички къде спят раците зимата, той 7 години пробва без да има кръв по паважа, пробва със доброта и мир ама сега вече го ядосахте сега ще има бой по всички,и той горкия със какво ли не го занимават всеки божи ден някой недоволен Борисов виновен е и той не е господ да щракне с пръст и айде готово не става не става авата кой ти дава,!!!!!.

19

Анонимен

преди 6 години

Мхм, но ще подарим декари гора около гара Пионер тихомълком.

18

Анонимен

преди 6 години

Каза МИРО, част от 80-те% на Иво Христов доцента-професор

17

МИРО:

преди 6 години

ВСЕКИ ТРЕТИ ОТ ГЕРБ Е ТОЛКОВА Т.П, КОЛКОТО ПЪРВИТЕ ДВАМА!!!

16

Шушана

преди 6 години

На Нинова да й ядете шушоните, жената още 1998-*** е имала 70.000$ кеш да си напазарува Техноимпекс, вие кво сте имали, стотинки за банички, голтаци

15

Анонимен

преди 6 години

Ало, еколозите! Къде бяхте и къде сте ,когато се изсичат стотици хиляди дка гори в планините и равнините, а с дървесината се правят огромни далавери? Що не спирате ТИР-овете с дървесина и ци.г.анските каруци с крадени дървета? Ама там нямате далавера, пък и не ви стиска да се изправите срещу м ан галските брадви!

14

Анонимен

преди 6 години

Красен Кралев и Цеко Минев - най-великите спортисти и скиори. Попангелов ряпа да яде.

13

Анонимен

преди 6 години

Нагъл тип. Все недоволен и все дугите виновни.

12

Анонимен

преди 6 години

Има една снимка как Цеко и Бойко един до друг седят и сочат към Пирин. Не се знае какво му казва единия на другия, но вече май става ясно, че му казва: "Е те тая планина ти я подарявам"

11

муха

преди 6 години

Този чичка дразни дори с присъствието си.

10

factotum

преди 6 години

Мутрата ще остави България ем без хора , ем и без природа!