13

Анонимен

преди 6 години

В ТРЕТОПОЛОВИЯТ БРЮКСЕЛ САМО АФГАНЦИТЕ И АФРИКАНЦИТЕ СА МЪЖЕ.

12

Патриот

преди 6 години

Този нелицеприятен мишок защо се скри в Белгия? Сеператизма е бич за всяка страна. В една истински силна държава е невъзможно да им центробежни сили и сепаратизъм. Предателите на държавата, проповядващи нейното отцепване, трябва да бъдат съдени за измяна и зелките им да бъдат ОТЦЕПЕНИ на няколко метра от тялото!

11

До 11

преди 6 години

До АнонименA BALGARIA KOGA SHTE BADE SVOBODNA?От руския ботуш ли?Докато има продажни политици -рубладжии.

10

Анонимен

преди 6 години

A BALGARIA KOGA SHTE BADE SVOBODNA?

9

Анонимен

преди 6 години

Двойния аршин ЕС- ьа Косово може, за Каталуния- не, за бившите съветски републики -може, за Крим- не.

8

...

преди 6 години

Епа кой каквото ще да казва европата само се омота в собствените си черва по отношение баш на независимоста на Каталуня! Омотването почна с признаването независимоста на Косово после продължи с не признаването независимоста на Крим и свърши с това, че нищо не признаха и не казаха за независимоста на Каталуня! Е как така бре драги ми европеиици!? А всичко можеше да е толкоз просто като не признаваш никаква независимост ни на едните ни на другите! А сега си като к.ва на улицата!!!

7

Анонимен

преди 6 години

Тоя ми мязза на Въргала в по-пълния му период.

6

До 1

преди 6 години

До АнонименАбе, защо не сте така разпалени за независимостта на Кавказ, Крим, Чечня и оостаналите евразийски колонии?!!Защо не искате независимост за Украйна??!! И зелените путинови човечета да напуснат Украйна??Защо там не сте така разпалени??

5

До 4

преди 6 години

До никикакто и да го въртите, това са фактите.Родните ***-руссофили винаги го завъртат така, че да се чудиш кое е правилно и кое не...и все в полза на разцепването на Европа и в полза на Пуутяяя.Така че...не се притеснявай...те ще си го извъртят :)

4

Анонимен

преди 6 години

Е, какво са 20 хил. калпака. Тва не е цяла Каталуния. Тоя да си ходи в Северна Корея. Такива бок.луци не трябват на Европа.

3

ники

преди 6 години

демокрацията се основава на закони. за една държава върховния закон е конституцията. референдума е противоконституционен и действията на .... са противодемократични.както и да го въртите, това са фактите.

2

Anonim

преди 6 години

Puchdemon ne e izbiagal. I na vas koi vi plashta za falshivi *** ?! Da jivee Katalunia!

1

БРАВО, БРАВО

преди 6 години

Блокирайте ги в техните бърлоги бюрократите като ЮНКЕР и сие