23

Анонимен

преди 6 години

Ама какво прави този човек Саакашвили в Украйна???Откъде накъде тоя ще казва какво да става в Украйна? Тоя директно в тюрмата и от там в Грузия.

22

Анонимен

преди 6 години

Михаил Саакашвили , майка професор по история, баща лекар, вторият му баща професор по психология, вуйчо - дипломат в ООН, полковник от КГБ.Като младеж се занимава с плуване, баскетбол, музика, изучава английски и френски език. Висок 1,95 (две глави над Путин).Завършва средно училище със златен медал, завършва международно право в Киевския университет.Служил е в гранични войски, под шапката на КГБ по онова време.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимендаже няма украинско гражданство и не говори езика им...-----------Саакашвили има украинско гражданство и беше губернатор на Одеска област.А освен това като студент е учил в Киев и говори руски и украински.

20

кубанская столица

преди 6 години

Началото на край за Порошенко и украина въщбще! Така държи. Ние се много радваме

19

123

преди 6 години

И искате да ме убедите, че един грузинец се е загрижил за Украйна ли бе?! ХХЕХЕХЕХЕХЕХЕХХЕ Смях.

18

юбералес

преди 6 години

Не знам да е имало втори майдан, ама щом Дойче веле казва.........важното е че демокрацията в Украйна заработи. Следва рафиниране, което става постепенно и дълго. Слава Украiна.

17

Анонимен

преди 6 години

Да се свалят и да се качват , но да спрат със стрелбите срещу жилищните домове и осакатяването на хиляди от които много деца . Всеки иска да живее добре и спокойно . Лидерите им се борят за власт и печалби , а хората се чудят как да оцелеят в тази ненормална страна .

16

st

преди 6 години

Нещата в Украйна се управляват от запада. Ако следите какво става там ще видите повторение едно към едно сценария в България 90-те години, като девиза "кой не скача е червен" в тяхния вариант "кой не скача е москал" и мафиотската приватизация която направи доста хора олигарси.

15

Таню

преди 6 години

Леле, като чета новини от Украина и се чувствм все едно живея в Берн... Тия са напълно промити и преварени мозъци. Как една БЮРМ тръгна като хората, а тия още са в първия сезон на walking dead...

14

Волф Месинг

преди 6 години

Събитията в Украйна са напълно логични. Тя наследи постсъветската, квазируска олигархична система и ще е нужно доста време и доста майдани, докато украинците узреят за демокрация.С други думи, Украйна е огледало на Русия, но без путиновия "вертикал на властта". Което вече е напредък. Впрочем, същите гърчове очакват Русия след Путин.

13

Анонимен

преди 6 години

Дори и пропагандата им не е на ниво. не задруго ами понеже не е тяхна пропаганда. Украйна пропаганда няма. тя няма нищо, защото такава държава няма.

12

Анонимен

преди 6 години

Какво правят САЩ с подчинените си държави... Натресоха им изгонен от друга държава и търсен за престъпления загубеняк, който даже няма украинско гражданство и не говори езика им...

11

Анонимен

преди 6 години

"Ще има ли трети Майдан в Украйна?"Ще има. На всеки три години ще има по един "майдан" до края на света. Защото не са нация, нищо не ги обединява и нищо не могат да постигнат. Виж, пропагандата им е на ниво...

10

Анонимен

преди 6 години

Най-добре е, Русия да метне най-накрая един два атома там, и да се приключва с цирка.

9

Анонимен

преди 6 години

В УКРАЙНА ЗАПОЧВА ТАКЪВ ХАОС, ЧЕ ТОВА КОЕТО ЩЕ ОСТАНЕ НАКРАЯ ЩЕ Е ПОЛОВИНАТА ОТ ДЯСНОБЕРЕЖНАЯ, НО И ТОВА НЕ Е СИГУРНО.

8

Анонимен

преди 6 години

"Саакашвили е толкова *** и некадърен , че по време на неговото управление Грузия изгуби две области-Абхазия и Северна Осетия."И да, и не. Активното мероприятие на ЦРУ в Грузия вкара хората там между зъбите на два звяра. Използваха ги срещу руснаците, и ги оставиха на произвола в последствие. Типично по американски.А другаря Саакашвили беше послушната маша в острието на атаката. Резултатът - две завинаги скарани държави от постсъветското пространство. Янките - изчезнали като пръ.дня от ***.

7

Еееее,

преди 6 години

Дано най- после и ПОРНОшенко върви на май.....та си,дорде съвсем не е затрил Украйна.

6

Анонимен

преди 6 години

Гледах биографията на Тимошенко.Изпаднах в шок,колко кръвожадна и алчна може да бъде една жена,при това масова убийца,ужас.А преди да гледам филма я съжелявах,че е в затвор.Тези наистина живеят в дивия изток,буквално.

5

анонимен

преди 6 години

Саакашвили е толкова *** и некадърен , че по време на неговото управление Грузия изгуби две области-Абхазия и Северна Осетия.Посля си изяде вратовръзката от яд , ей, аман от провалени политици вече.

4

анонимен

преди 6 години

Тоя Саакашвили помни ли как си яде вратовръзката, когата стана конфликта Русия-Грузия.Голям смях падна, хаха!!!!