247

гошо

преди 6 години

Имотите са принадлежали на държавна институция "Интендантство". Тази институция е закрита и имуществото и е одържавено.Същото е положението и с бувшият дворец на центъра на София, който сега е художествена галерия.

246

goso

преди 6 години

Имотите са одържавени, защото са били на институция, която е престанала да съществува, по точно на Интендантството.

245

Бандит

преди 6 години

Срещу Държавата не се рита .

244

реалист

преди 6 години

А кой ги национализира през1946г и не са ли тези ,с които ,в името на това да краднете се хвана за тяхната ръка през втория мандат

243

Анонимен

преди 6 години

*** безсрамно

242

selekta

преди 6 години

Защо не се пише истинската история как ни е натрапена тяхната фамилия за царе на България ?!

241

selekta

преди 6 години

Какъв БЪЛГАРСКИ ЦАР е този, като нито той, нито баща му, нито дядо му нито някой роднина е от БЪЛАГАРСКИ ПРОИЗХОД !

240

Юю

преди 6 години

Тая злощастна фамилия за България е избрала всичките си вещи с влакова композиция. Фердинанд при абдикацията си задига хазната също с влакова композиция. Борис не е имал корона за коронацията. На Симеон ежемесечно до навършване на пълнолетие е изплащана сумата от 5000 швейцарски франка... За какви имоти говорим след като в България монархията отдавна не съществува. Нито Ботев, нито Левски говорят някъде за монархия. За чиста и свята република - да. Великите сили ни пробутаха *** си от страх

239

Белчо

преди 6 години

Е тоя е много нахален.Хората не те харесват .И защо се върна ?Е то става ясно.

238

Българин

преди 6 години

Дядо Симеоне, държавата си ги е взела имотите защото са били нейни. Вие просто сте живели на аванта всичките години! Така , че споко! Оттегли си исковете до ЕС, защото трябва България да съди за милиарди фамилията Ви /дядо, баща и Вие/донесла толкова щети на България! Най-добре хващайте с г-жата куфарчетата и по-скоро там от където сте дошли! Приятен път!

237

Коко

преди 6 години

Ами пак ще ги вземат бе.Ти и затова се върна в България бе.Да ги усучиш бе чичко.Добре че се усетиха.......

236

Павлин Петров

преди 6 години

Този тъй наречен цар се върна в България за да си върне имотите за да може да продължи с хазарта

235

Fabrikadjiata

преди 6 години

Sultanski nevoli na veziria, pashata...

234

Анонимен

преди 6 години

Този така наречен " цар" е толкова лицемерен !Вчера гледах интервю с Кеворкян в който той твърди,че няма да има имуществени претенции към българският народ.

233

Ve4nia

преди 6 години

Той саксобурготски не е глупав както и целият му род как пък се неняде бе свинята му нагла народа живее в мизерия той бил цар па както са мислили твоите баща и дядо така и ти .Как не се сети да дадеш на народа нещо материално бе мошенник а само една лъжлива надежда за да те вкарат в парламента та да си вземеш имитите .*** а не човек.800 дни за да си оформиш нещо което нее твое а е на българският народ.

232

Неподаник

преди 6 години

Ей цяла България да му ... в устата няма да я напълни!!!

231

Анонимен

преди 6 години

Все си мисля че искат да вземат имотите та да може някой от новите заграбници да си ги купи на много хубава цена на фиктивен търг. Така както и цялата приватизация стана в любимата ни татковина. Ама може и да се лъжа.

230

Анонимен

преди 6 години

Г. ъ. З. Глава затрива. Имлотите били одържавени. Тъй като се закрива царската институция 1946 г. и имотите се одържавяват. Тогава дъежавата се управлява от Държавен съвет. Симо се опитва с игра на думи да ни обърка. За 800 дни той оправи фамилията си, а не държавата.

229

extremist

преди 6 години

Щом са държавни, защо ни ги взеха! - АМИИИИИ...ЩОТО ПРЕДИ ТОВА СА ТИ ГИ ДАЛИ...ТИКВА

228

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕ бих тръгнал от там, защото много от земите, върнати на хората след 89-а, са в семействата им от XIX век насам, а документация за покупка не винаги е налична. Подобен казус, ако го бъде подхванат от някоя хиена, може да постави под върпос имотите на десетки хиляди хора и дали те не са всъщност държавни.