10

Анонимен

преди 6 години

Изказани катеогрични мнения за климатични промени, подкрепени с нахвърляни хаотично данни, от които няма как да направим собсвени изводи. Найс а. Преди 1 месец, беше че зимата ще епо-топла, сега излиза, че ще енормална, но пък климатичните проимени са били видни все пак. Ала бала, внушения, внишения, ти си котка, ти си котка.

9

Джуджо

преди 6 години

И кой е виновен? Вмсто да си седите на село да си сеете кртоко градината и да се налсждавате на скромен, но спокоен живот вие избягхте по-градовете и чужбината като увеличхте мнгократно въглеродната си следа. Този номер обаче на природата няма да и мине и един ден ако не вие , децата или внуците ви ще сърбат попарата която дробите сега.

8

Анонимен

преди 6 години

Преди години всичко беше по-добре. Играли сме си в 1 метър сняг, а зими като миналата бяха просто норма. Днес и времето се е изпедерасило.

7

да

преди 6 години

По добре...не ми трябва сняг...Най добре мека зима,дъжд да има..без сняг..Така едно домакинство спестява хиляди левове на зимен период..От отопление,зимни гуми за автомобил и прочие разход..Не ни трябва зима..Това е ужас,разходи и агония оцеляване за бедните...И между другото всеки мислещ логично ще предрече че има една тежка зима и след това 3 зими меки почти без сняг..това наблюдаваме през последните 18 години

6

Анонимен

преди 6 години

Преди години валеше много повече сняг, отколкото през последните 20-30 години. Дъждовете преди години редовно продължаваха с дни, без да са много силни. Сега не е така.

5

До 5

преди 6 години

Значи пич само за едно си прав и то е, че климата се променя и то към не толкова добри за човечеството промени! Но климата може да се предрича при това в едни правдоподобни и сравнително точни граници, които за сегашните ни технологии бих казъл, че са доста добри!

4

Анонимен

преди 6 години

За да предречеш какво ще е времето за месеци напред трябва да си шаман. Едно време през 60-те 70-те и 80-те години се открояваха и четирите сезона. Слез 90-та година сезоните започнаха да се сливат и вече неможе да се открояват така както беше. Особено в последните години в един ден може да се наблюдават и четирите сезона. Такава аномалия настъпи с времето че вече е трудно да се каже какво ще е времето утре! Така че метеорологията вече е излишна да се ппренастройват на друга вълна.

3

Анонимен

преди 6 години

зимата ще е мека и лека, само според топлофикация ще е тежка и сурова

2

вергил

преди 6 години

Зимата ще е по-мека в сравнение с минарата година.Когато средномесечната януарска температура бе най-ниска от 54 години насам. Така че изобщо няма да е лека зимата.

1

Бау

преди 6 години

До 1 То е меко казано неточна наука това. Общо взето боб да хвърлят подобни заключения ще има.