47

Rrr

преди 6 години

А тия от трвтия четвъртия и т.н. имат ли право да участват?

46

vdch

преди 6 години

Очаквам от новия политически проект "Български манифест за Европа" да й изпратят поздравителна телеграма, но проруските медии всячески ще се опитат да скрият новината. Дано поне DW я отрази подобаващо.

45

рветеер

преди 6 години

Всичко е за пари, на тоя му е писнало да става найсти при мъжете и е решил да си резне онази работа ако изобщо го е направил и да се пусне при жените, разрешили са му... Ами не е луд тоя дето яде баницата....

44

Валентин

преди 6 години

Прочетох заглавието и мни беше ясно, че някой екс мъж е спечелил състезание за жени. Обратното нямам как да стане. Толерастията не прощава и е пуснала дълбоки корени в съвременното общество щом имаме такива изгъзици

43

Анонимен

преди 6 години

Аз съм трансексуално момиче и искам да се ява на мис България догодина. Запазих си само оная работа. Нали няма проблем?

42

Тинев

преди 6 години

Да знаете ,че руснаците / ЕДИНСТВЕНО ТЕ В СВЕТА / вземат допинг.Другите ......... САМО по лекарско предписание!Което НЕ Е едно и също.Да ви Е................................ целия род, яяяя!

41

Атеист

преди 6 години

Боже господи, фиркан ли си, напушен ли си, дрогиран ли си, че твориш такива дела?

40

Анонимен

преди 6 години

КРАЯ НА ЕВРеОАЛАНТИЧЕСКАТА *** Е ПО БЛИЗО ОТ ВСЯКОГА СОБСТВЕНАТА ИДИОТИЯ НА ВЪРХУШКАТА НА ЗАПАД ЩЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ЗАПАДНИЯ ЮДЕО-МАСОНСКИ МОДЕЛ И ТОВА Е ДОБРЕ ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА.

39

За какво говорим

преди 6 години

На българската тежка атлетика и разказаха играта за глупости, а в случая допускат трансексуален до участие при жените без проблем.... Какъв допинг, какви пет лева при това положение?

38

"-"

преди 6 години

Не "Тя" или "Той", а "То"!!!!За вярващите - Бог, за атеистите - Природата е създал/а два пола - мъжки и женски!!!!!Това, което се опитват да ни наложат и това което наблюдаваме може да се определи единствено като - Извращение.

37

луджо

преди 6 години

по-добре такива, отколкото назобени русняци и рускинки! да им вземат и световното по футбол!

36

й

преди 6 години

""Не искам да казвам каквото и да било негативно за нея, но според мен това не е честно","честност у Американци !!!???това е все едно да очакваш човещина от еврей-лихварин !

35

*

преди 6 години

През 2009г лекоатлетката Кастер Семеня стана световна шампионка на бягане 800м. в Берлин. Когато журналисти я попитали:- Как ще коментирате твърдението, че всъщност сте мъж (или хермафр0дит)?Тя отговорила:- Хм... Боли ме х0я!

34

Анонимен

преди 6 години

По дебелини и обем тоа прилича на Баце. Как не се е сетил до сега и там да се отличи? И без туй по всички показатели се води. То с мъжете не може ама тук има изгледи.

33

Анонимен

преди 6 години

До Цецовсичко вече е извратено, това ще донесе много беди на човечеството...където се намесят рашките все така става. Русский мир, кво да ги правиш.

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Нали феминистките искат да са равноправни и да извършват и мъжките дейности?!като другарката Нинова, дето все иска да се разбере по мъжки с ББ :) Ах тази палавница ...

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 25САЩ спортистите също пият допинг с ГМО и кръв от клониранитова по руската телевизия ли го видя или го чу в местния клуб на бсп?

30

Анонимен

преди 6 години

Нали феминистките искат да са равноправни и да извършват и мъжките дейности?! Не виждам причина защо да не им го набут ват като пускат трансовете срещу тях. Ако желае жена с над 10 nmol/l тестостерон да се включи в състезания при мъжете - защо не! Ще ми е интересно на кое място ще завърши тогава(предпоследно или последно) ((((:

29

Анонимен

преди 6 години

Допусна ли са я за участие, защото влиза в критерийте за наличие на тестостерон...ок..., но според мен тези критерии трябва да бъдат променени. Предимстовто на мъжете в силовите спортове идва не само от хормоните, но и от много други неща - структура на тялото, мускулатура, ако щете костна плътност и т.н и те определено й дават предимство. Оставете моралния аспект, но просто това не е справедливо спрямо всички участнички - жени!

28

Анонимен

преди 6 години

Досега мислех, че няма по-грозен спорт от вдигане на тежести за жени. Този кастрат ми промени мнението. Отвратително е.