62

Анонимен

преди 6 години

Браво. Другият път мятайте малко по на север бомби. Върху пингвина и паплачта му наречена "армия".

61

до Анонимен

преди 6 години

ква дипломация с тоя жълт шебек бе? Само бой, eван и чалга ше го оправи!----А, ако се окаже, че Кроасанчето Ким може да отвърне на "еВането с еВане"?Ами, ако и китайците в един момент се окажат замесени в този военен конфликт с техния военен и ядрен арсенал?Ами, ако Тръпеца провокира без да иска и Русия..., е, тогава ще настане "световно еВане"!

60

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 49Къде ви е дипломацията, другари американци?!ква дипломация с тоя жълт шебек бе? Само бой, eван и чалга ше го оправи!

59

Анонимен

преди 6 години

До 61Говори им в долари на мурз,илите, че рублите нямат стойност и ни ги искат.

58

Анонимен

преди 6 години

До цъцъцъъцЕ ся що зорлем дразни жълтурята тоя?щото му е кеф и може да си го позволи. Също и за назидание на другия дребен пoсерко.

57

Анонимен

преди 6 години

Странно е, че има хора, които са на страната на С. Корея и русия и са срещу САЩ, Япония, Южна Корея, Великобритания, Франция, Италия, Германия, България, Австралия, Канада, Австрия, Испания и т. н.

56

Анонимен

преди 6 години

Божееее, колко руски *** има, Боже.....

55

Анонимен

преди 6 години

Рижавия май ще захапе дръвцето, ама и всички ние покрай него.

54

цъцъцъъц

преди 6 години

Е ся що зорлем дразни жълтурята тоя?

53

rze

преди 6 години

До Един от СеверозападаТи си ***.Я го изкарай тоя устав да го видим,очевидно доста добре го познаваш ? И като можеш да се биеш отдалече,защо трябва да си рискуваш войниците ? За да го направиш това,трябва да си доста смотан.И защо сравняваш война преди 70-80 години с една евентуална в днешни дни ,при положение ,че живеем в ерата на технологиите и САЩ са безспорен лидер без конкуренция ? Вие червените *** въобще четете ли си глупостите ,след като ги напишете ?

52

жоро

преди 6 години

До Изкукал пенсионер Хич не си изкукал-в България останаха само тия,които са на държавната софра+пенсионерите.Кадърните и умните напуснаха отдавна.

51

Лейди Гарга

преди 6 години

"Учебно"...

50

Един от Северозапада

преди 6 години

Важжно е кой за какво се бие. Няма още спечелена от друга държава партизанска война водена от цялото население на нападнатата държава.Да не мислиш, че Щатите ако не бяха пуснали бомбите над Хирошема и Нагазаки, щеше да им се размине лесно? Та японците, 500 човека бяха държали един остров 3 месеца, срещу 3 сухопътни дивизии и половината им флот, само с 1 месец предварителна подготовка.АС Корея се подготвя за това 60 години...

49

До 48

преди 6 години

И, САЩ също да е приключила със терористичното си съществуване ....

48

Един от Северозапада

преди 6 години

До *** А да си забелязал, че ачериканците се бият само срещу технологично изостанал противник напоследък? А да знаеш, че въпреки че се бият срещу такъв, имат заповеди да нападат отдалече само, а ако се наложи сухопътна операция, в уставите им е записано , че трябва да имат числено превъзходство 7 към 1, за да влязат в бой?Талибаните ги направиха луди, колко години вече, а те са полуграмотни.Ще продължа.

47

Анонимен

преди 6 години

Отвратително!!!Моделът е същият!Къде ви е дипломацията, другари американци?!

46

Анонимен

преди 6 години

Тръмп само приказва.Ако беше Рейгън досега да е приключил с тези ***.

45

Край

преди 6 години

Що ми се струва че САЩ искат война. Последните 200 г. никой не ги е нападал.

44

Боби

преди 6 години

Ехх ЕКСПЕРТИИ1. СКорея има опит с САЩ военни 1952 - За това всичко ценно се закопава колкото се може по-дълбоко за да не го избомбят САЩ2. За да са ефективни Свръхскъпите Бункер Бъстери те трябва да се пускат от голяма височина(6-10-15км) при ясно време и да се насочват по лазерен лъч(Защо не по ГПС станции за смущение на гпс с размер на дип куфарче Китай продава от 1990)3. Всеки самолет на голяма височина е идеална цел - вижда се в ТВ камерите на ЗРК и не може да маневрира - разреден въздух

43

Анонимен

преди 6 години

Време и Ким да нанесе удари по учебни цели на южнокорейска територия.