19

Грък

преди 6 години

Кредиторите изцеждат като мокър парцaл докато падне подследната капка

18

дедо Ташунко

преди 6 години

"Миналата година Гърция бе на ръба на пропастта, но през 2018-та ще направи решителна крачка напред!"( Из речта на Ципрас пред гръцките комунисти и сициалисти.)

17

Стефанов

преди 6 години

До Анонимен 7 - Когато няма с какво да се похвалиш, ръчкаш миналото. Това, че имаш славно минало не означава, че те чака блестящо бъдеще.

16

ANONIMEN

преди 6 години

DRAN-DRAN, TSIPRAS STIGA SI LAGAL,,,,AMAN OT TAKIVA HLEBARKI

15

L.

преди 6 години

Що? Досега седя на нещо ли?

14

Анонимен

преди 6 години

Гърците са едни мързеливи и нагли тарикати които си намериха майстора. Преди комунизма са били по-бедни от нас, а ако имаха комунизъм сега щяха да са като Сомалия. Маляки! Да живее България!

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимендо 10 а на теб кратуната ти е толкова спукана от простотия че няма накъде...*** си като гъбена семка

12

Анонимен

преди 6 години

ГЪРЦИЯ СТЪПВА НА КРАКАТА СИ, ДАВА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ СИ ПО 1000 ЕВРО КОЛЕДНИ ДОБАВКИ.А БЪЛГАРИЯ ЕДВА СЕ ДЪРЖИ НА КРАКА. Едвам скърпваме 3,8 % РАСТЕЖ НА БВП, А РУМЪНИЯ ИМА 8,2 %. АМА ПРИ ТЯХ ЗАТВОРА СЕ НАПЪЛНИ С МИНИСТРИ.

11

Ганьо

преди 6 години

Седим и обсъждаме проблемите на Гърция. Докато ние продължаваме да копаем дъното ...

10

Анонимен

преди 6 години

Вулгарос, вулгарос, ама не просим от Меркел 500 милиарда да ни плаща масрафа! На гърчолята им признавам че са лукави и хитри като нашите роми (досущ приличат на тях и визуално и интелектуално!) Неслучайно от толкоз интелект сега Константинопол е турски! Всъщност, ако трябва да отлича някой това са турците, които бачкат и си строят държавата. Гърците са мързеливци, нямат икономика, нямат нищо, освен туризъм и домати. Спука им се балона!

9

Анонимен

преди 6 години

До Умник30 години са голям период, но ако действително ако не последват реформи, които Ципрас към момента не е склонен да прави, най-вероятно гръцката икономика ще изпадне в стагнация в следващите поне 5 години. Самото гръцко общество трябва да проумее, че така не може да се продължава и това ще е най-големия проблем пред развитието на Гърция, то всъщност и при нас го има този проблем - ожесточена съпротива спрямо всяка промяна, отричане на всичко, мързел, егоизъм и нихилизъм.

8

Умник

преди 6 години

Поне още 30 години гърците няма да стигнат нивото на което бяха през 2007-***.

7

Анонимен

преди 6 години

Анаксимандър, Агамемнон, Аполон, Атина Палада, Есхил, Фидий, Мирон, Еврипид, Питагор, Евклид, Тукидид, Аристотел, Платон, Солон, Демокрит.... Вулгарос какво има? - Гочо Чистименски! Факт! И Бай ***, но той е положителен герой днес!

6

Анонимен

преди 6 години

Празни приказки, Гърция навлиза в 8-та си година на рецесия. Много са сбъркани нещата в Гърция, а глупостите на Ципрас още повече задълбочават проблема, няма скоро да има разрешение на икономическата криза там.

5

Хм

преди 6 години

На 99% съм сигурен,че гърците ще се оправят преди ние да...потънем окончателно!

4

неприятната истина

преди 6 години

До Анонимен 3вулгарос сте вие, така са ви наричали римляните защото не сте можели да говорите латински като хората.

3

Анонимен

преди 6 години

Древна световна култура! Всичко им е простно и 1 милион най бедни пенсионери ще получат по 1000 евро за Коледа и Нова година.За Пасха ще видим. Елинас - 1000, вулгарос - 20!

2

Стъпват си на

преди 6 години

Да , когато ти се изтъркат обувките наистина си стъпваш на краката .

1

Анонимен

преди 6 години

То въпросът е и на чия глава стъпват тези крака :)