11

До някой

преди 6 години

И да допълня още нещо. Ти явно си от новите "инженери", които са си купили дипломите и викат на гайката-бурма, на дрелката-бормашина, а на свредлото-бургия. Има цял куп такива "нови понятия", но хората се сещат за какво иде реч. "Пирогов" бил пълен бъзик, пък като стане нещо сериозно, лазите на колене. То и онзи дрогирания и пияния рано сутринта дето се надена в мантинелата в София онзи ден, сигурно е мислил като теб. Но оцеля в болницата...на бъзик.

10

До някой

преди 6 години

Това изказване на доцента на мен лично ми намирисва. В "Пирогов" нямало бутилки с кислород. Аз няколко пъти съм посещавал по принуда тази болница и имам само добри впечатления. Колкото до прословутите бутилки с кислород всеки личен лекар за да сключи договор с НЗОК трябва да има в кабинета такава кислородна бутилка, наред разбира се с ЕКГ апарат, отоскоп, ларингоскоп, спинална игла за лумбална пункция, амбу, медикаменти за спешни случаи и т. н. И това е за общо практикуващ лекар, какво остава за

9

някой

преди 6 години

Във всяка болница трябва задължително да има инсталация за медицински газове, в това число и на кислород. Как така да нямат кислород в Пирогов???!!!???

8

някой

преди 6 години

Навремето имаше един лаф: "Като се знам какъв инженер съм и ме хваща страх да отида на доктор".

7

някой

преди 6 години

Абе това Пирогов е пълен бъзик бе!Няма такова здравно заведение!Колкото пъти ми се е налагало да ходя дотам, толкова пъти ефектът на оказаната от тях "помощ" е бил НУ-ЛА! Да не говорим, че аз като гражданин без медицинско (а инженерно) образование би следвало да разбирам по-малко от така наречените "лекари" там, се оказва, че разбирам много повече от тях! Еми, винаги след второ мнение при друг специалист (и срещу заплащане), се оказва че моето мнение съвпада с тяхното!

6

факт

преди 6 години

Пирогов е пример колко трудно ще се подобряват нещата когато лекари и друг персонал имат лични изгоди от хаоса в болниците и когато им спрат далаверите те протестират.

5

65

преди 6 години

Потресаващо е,възмутително е ,и какво ли още не във травматологичен кабинет спешен да чакат и възрастни и деца.Преди два месеца преживях ужасна ситуация с брат ми.Той ,на количка с черепна травма(споследвала операция)и две деца на 2 и 5 год ревящи.Кой да влезе първи?Няма лекари или стаи. ИЛИ на никой не му пука.

4

лудост

преди 6 години

Директора на Пирогов махна много лекари който се занимават с свой бизнес и изнудват пациентите и сега е предприел мерки който пречат на бизнеса на лекари,сестри и санитарки и хоп протести.....

3

Анонимен

преди 6 години

Всеки пациент да си купи: кислородна бутилка, скалпели, гипс, марли, конци, пациентски монитор, ехограф, кардиограф, дефибрилатор, рентген и евентуално диплома за лекар преди да влезе в пирогов. Допълнително изискване е пациента да е 100% здрав и да е готов да подава 50-левки вместо добър ден на всеки срещнат в бели дрехи.

2

Анонимен

преди 6 години

Че лекарите ли трябва да осигуряват кислородните бутилки.Не знаех,че е тяхна работа.

1

Анонимен

преди 6 години

Всеки един който влезе в спешния център смята че е единствен и на прага на смъртта, а истината е (и не защото го казвам аз, а статистиката), че по-голямата част ходят там, за да не чакат при личния лекар и РЕЗУЛТАТЪТ е че по край сухото гори и мокрото.... жалко но е така ,