17

Анонимен

преди 6 години

Кога успя да избяга след като го смъкнаха от покрива едва-едва за да не се охлузи го качиха в специална кола и за да не си удари главата в покрива го предпазиха с движения докато седне след което го откараха,явно за някакви пари от тези са го откупили и той пак тръгнал,че да го гонят първо през палатките на мирноспящите в лагера,че за нов откуп ли да го гонят,абе умора няма,всичките пари за откупи ще изхвърчат за да го спасяват,неспасяем е,наумил си е да бяга и това е,а що пари се трошат по него

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Дойде". Май го изгониха като мръсно куче от Грузия след поразиите които извърши там.

15

Анонимен

преди 6 години

В Украйна и мъжете са мъже и жените са жени! Мъжете са войни, а жените - стройни, високи, русокоси, надарени красавици! Обичам славяните, най-хубавите хора на света. Тези които предизвикаха да се избиват славяни помежду си да горят в ада заедно с целия им род!!

14

Анонимен

преди 6 години

USA MU PLASCHTA NA TAQ GAD V GRUZIQ SCHTE GO UBIQT S KAMYNI

13

Анонимен

преди 6 години

Украинците не може да ги плашите с глад и корупция, щом преживяха две световни, голодомор, болшевизъм, Чернобил + посткомунизъм, значи ще преживеят и туй! Да му мислим ние защото скоро няма да останат българи, топим се като масло

12

Анонимен

преди 6 години

Саакашвили е достоен човек, който дойде в Украйна да им помогне, но корумпето Потрошенко неще помощ, а иска да краде, като нашите хубавци!! Потрошенко и приближената му шайка олигархични, мутресьорски ***, опропастиха Революцията и превърнаха братска Украйна в провалена държава!!!

11

Анонимен

преди 6 години

До МдаМай я бъркаш с фашистка Русия!

10

Мда

преди 6 години

Украйна е чудесен пример,как след американска намеса в една страна над нея се изсипва "манна небесна"-възход и благоденствие!Шороши,не забравяйте да ни го напомняте,че може и да не го оценим.

9

Виж ти

преди 6 години

В Украйна са решили, че като няма достатъчно хляб, ще компенсират с повече зрелища. Главният прокурор обвини Саакашвили, че взел от Москва половин милион долара да прави преврат. Изпратиха СБУ да го арестува, а силоваците след три часово шоу го пуснаха да си ходи. От своя страна Саакашвили разбира се обвини Порошенко, че е агент и слуга на Путин.Така, че както виждате, каквото и да стане, виновна ще е Русия:)

8

Анонимен

преди 6 години

Украйна, Украйна...хубава страна беше докато не попадна в прегръдката на американците.

7

А бе

преди 6 години

Последно-Саакашвили американски агент ли е или руски,ха-ха!?Тия украински демократизатори съвсем се оляха-надпреварват се кой е по-верен слуга на САЩ,а за всичките си неудачи се оправдават с Русия,като всеки противник е обвиняван във връзки с нея....То доскоро си мислехме,че Костов е нанесъл най-много щети на демокрацията,ама в Украйна всичко е в порядъци отгоре.

6

Анонимен

преди 6 години

Украйна е номер две БГ.

5

Я гледай ти...

преди 6 години

...дошлите на власт чрез Майдан май не харесват много Майданите, когато са друга марка?

4

Георги

преди 6 години

то същото и за една друга мафия на юг важи, сешсе?

3

bez_ime

преди 6 години

Нямам идея какво прави въпросният в Киев, обаче ПП и олигархските му кръгове са всичко, но не и Украйна. И би било хубаво да свалят бързо знамето и герба от срам. Марш, бе, *** марионетна!

2

Анонимен

преди 6 години

От демокрацията и капитализъма по убаво нема

1

ирония

преди 6 години

Саакашвили който помагаше за извършването да преврата в Киев сега е преследван от хората на който помогна да завземат властта!?