95

Анонимен

преди 6 години

Мирославе като пиите ракия с комшията и бажанака пиите умерено аназдраве грънчарче че аз бягам до хладилника хихи

94

Александър

преди 6 години

Цената към този момент е малко по-висока. Около $15066. Досега големите се притесняваха, че това е пирамида. Сега започнаха да се притесняват още повече, че не е пирамида. Интересни неща предстоят и в двата случая. Светът няма да е същия след биткойн както и да свърши това. Успех на всички!

93

Анонимен

преди 6 години

Купуваите бре ора що нещете да станете богаташи

92

Анонимен

преди 6 години

Биткойнът се продава надолу по пирамидата. Пирамидата е световна и много здрава. Ще издържи повече.

91

Анонимен

преди 6 години

До 94 А не мислиш ли че да има човек достатъчно акъл как да борави с нещо ново като биткойн, то би било съвсем логично и да има акъл и вече да притежава знанията да борави с финансови инструменти които присъстват активно в страната ни от повече от 20 години, като кредите. Като си тръгнал да обясняваш излишни работи, защо не обясниш и от кое копче се пуска компютъра щото и това е "важно" за да можеш да копаш

90

Анонимен

преди 6 години

До пенсионерискам си пенсията в биткойнидругарката Нинова като дойде на власт ше ти я плати

89

проф. Рмен Гечев

преди 6 години

Мога да направя долара 3000 биткойна!Ние от бсп знаем как!

88

рънър

преди 6 години

Всяко спекулативно поскъпване винаги довежда до драстични спадове и изчезване от пазара няколко трилиона долара. Скоро ще имаме поредния балон и мъка по борсите.

87

Анонимен

преди 6 години

Преди 10 години имаше подобна ситуация, всички инвестираха в едни пакетирани заемни (packed loans assets) акции. Много хора и фирми направиха добри печалби.Болшинството обаче загуби. Справка Люхман Брадерс и приятели.Биткоин треската е безумие. Купуваш нещо което нито може да видиш, нито да пипнеш, но го купуваш защото и другите го правят.

86

кръвожаден веган

преди 6 години

С биткойн, накрая работата ще стане: битият-бит, любеният- любен...На баба ми съм й казал: ако се обадят по телефона да й искат пари, тя да им поиска мейла за да им прати биткойни. Мисля, че това ще бъде една честна сделка...

85

пенсионер

преди 6 години

искам си пенсията в биткойни

84

Идеалист

преди 6 години

Добре щеше да бъде, ако в края не се достигаше до истинските пари. Биткойна е запис в двоичната система + - в клетките на електронните устройства. Изчезва дискът, изчезва и богатството. Важното е, че си платил скъпо оборудване и си похарчил ток за копаенето на нещо виртуално. Сегашните пари също са нетрайни, но зад тях стои държавата и това ги прави валидни! Модерна пирамида. Може да си продадете къщите, да си купите скъпи компютри и копайте с радост.

83

Анонимен

преди 6 години

Ето ви един биткоин12345678Продавазм го за $1000, изгодно и спешноКак не са се сетили телефонните измамници да продават биткойни?

82

Анонимен

преди 6 години

Прочетох няколко коментара, в които някой си си мисли, че се правело реклама на Биткойна у нас, за да му се вдигнел цената. Реално погледнато, културата на нацията е нула и хората, които търгуват с криптовалути у нас са младите IT специалисти. Този дребен пазар не само, че не влияе на цената на Биткойна, а и да иска- много слабо би повлиял. Истерията е глобална и затова цената скочи 2 пъти за месец. Виждат се и няколко интелигентни коментари на хора купили и продали- има надежда в нацията.

81

до 87

преди 6 години

Кредитната карта има общо дотам с темата, че можеш да оперираш с пари в гратисен период, които да върнеш без лихва, а междувременно си ги използвал, за да играеш на борсата или в случая с криптовалути. Примерът е как можеш да оперираш с дадена сума и да я умножиш без да плащаш такси или лихви за тази цел. А да не говорим, че и доволен кешбек ще има от тези трансакции. Не се намесвай в теми, които не са ти понятни. Както банките въртят пари, така можеш да го правиш и ти. Но е хазарт.

80

11

преди 6 години

И как едно нищо струва нещо? Сравнението с числата в банката са неуместни, тъй като зад парите в банката стоят реално някога положен труд или произведена стока, като единствено ги обезценява инфлацията и печатането на празни хартии от държавата.

79

Анонимен

преди 6 години

Само да припомня на мераклиите за бързо забогатяване -най големия фалит в САЩ -аферата Енрон - също така един финансов балон ,емитиращ облигации и акции за милиарди ,който в един момент се спука и милиардите станаха центове ,а накрая не струваха и хартията на която са печатани .Така, че следвайте стария изпитан принцип -око да види ,ръка да пипне -и ще сте спокойни !!!!!!!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 6 години

От поредната финансова измама наречена Биткойн ,отново и за пореден път ще спечели някой си Коен , а лапнишараните ще си останат с виртуалните портфейли в които има само единици и нули и хардуера за ,който са вложили реални пари и който могат да ползват за духалки през зимата ,че то комай това е единствената реална полза от тях -да произвеждат топлина !!

77

Анонимен

преди 6 години

Човешката ГЛУПОСТ няма граници, НО има и нещо положително.И то е че тези които НЕ заслужават еа имат пари ЩЕ ИМ БЪДАТ ОТНЕТИ.Едно малко ПРЕразпределение на част от световното богатсво.

76

Анонимен

преди 6 години

До 88Какъв бунт, какви 5 лева? Хората гледат да правят пари от това, ти с детински глупости ще се занимаваш