165

сидератчо

преди 6 години

На кого му извадиха зъбките и го направиха най хрисимото и вакло агънце? На сидерчо, патриот- ***. Сега мълчи, усмихва се порядъчно, любезничи с гербовитската клика. Че и чалъми почна да прави пишман патриота. Не си вижда посрания ***, ами и акъл почна да дава на другите. Защо не дава такъв на борисов?

164

Путинн

преди 6 години

Хеи всички червени мекерета и пишман патриоти .всичкисте от червеното котило на. Бкп и дес .НАГУШИХТИСЕ С НАРОДНИ МАРИ И БЕЗ НИЩО ДА ПРАВИТЕ В ТОЯ ПАРЛАМЕНТ ВЗЕМАТЕ ГРЕШНИ ПАРИ И РАЗСМИВСТЕ НАРОДА С ВАЩЕ ПРОСТОТИИ.ПРИ КОМУНИЗМА ЗА 1 ЗАЛОВЕН ИЛИ ОБИТ. ДЕВЕВЕРСАТ ТЪИ. ГИ ВОДЕХА ДАВАХА ПО. 5 И. 10 ДЕНА ДОМАШЕН ОТПУСК .А ВИЕ СЕГА С ВАШАТА ПИКЛИВА ГРАНИЦА СЧЕТЕ БЕЗБРОИ КИНТИ ПОД МАСАТА.

163

1

преди 6 години

До ПЕНЧО,не само излъга,и викаше по площадите бойко к..ата,а сега стана пръв фен на слънцето.

162

ПЕНЧО

преди 6 години

До Анонимен: ОПРАВДАВА СЕ ,ЧЕ ИЗЛЪГА ТОЛКОВА ХОРА ДА ТРЪГНАТ СЛЕД НЕГО ,КАТО ПЛЮЕШЕ БОРИСОВ. СЕГА МУ Е ИЗТРИВАЛКА ,ЗАЕДНО СЪС СИМЕОНОВ. СЕДЕСАРИ , КАКВО ДА ГИ ПРАВИШ.

161

анонимен

преди 6 години

Слави Трифонов е член на масонска ложа, той беше направен масон от Илия Павлов, така че тоя шоумен и чалгаджия да не се прави на много морален и загрижен за хората.То бива лицемерие, ама това на Слави надминава всякакви граници.Абсолютна наглост!

160

Анонимен

преди 6 години

Едни скърбят за комунизма, други обичат ГЕРБ. Трети се възхищават на Америка, четвърти милеят за матюшка Русия. За Волен, за Слави и т.н. И накрая-всеки срещу всеки. Е как да прогресира България, като няма Българи в нея (а само Русо/Американо/Бесепаро/Гербо и т.н. фили)

159

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 159Бойко се е изплашил и е пуснал кучетата си да лаят по Слави.ти това сам ли успя да го измислиш или така пише на листчето? С какво може да го изплаши куция ***?

158

Анонимен

преди 6 години

Много странно тая .... Сидеров , тръгнал да се прави на мъж!?!?

157

dm

преди 6 години

добре че на изманниците не ги търсят срмвви и жалки сееляни съд за тя само краат и пак краат и не оценяват труда само те да са доказуеме еи раославе ти какво си дал това което другите ли ти ли си различен а докога докато си в системата а затова ли ти си различен простотиите са ви различни дано с е наядете някои ден с тия рушвети дано и да оцените труа на нормалните

156

anonimen

преди 6 години

злобата и зависта почивен ден няма мошенниците вървят еи затова честни хора избягаха а живеят лудите и да командват

155

П.Петров

преди 6 години

До Слави - защо не ?За човек, който е готов с двата крака да настъпи поредната "бутикова" БКП-ДС мотика/проект , като Кобург Готски, Бареков, Марешки и симпатизиращ на чалгаря Трифонов, е нелепо да определяш други участници във форума като "селяни"

154

Анонимен

преди 6 години

Присмял се хърбел на щърбел.

153

П.Петров

преди 6 години

До Слави - защо не ?Трифонов е алчен и нагъл селски тарикат, също като Борисов. Освен това е доста стиснат.Нито един от победителите в продуцираните от Трифонов конкурси не е получил шанс за реализация на музикалния пазар, защото Трифонов не обича да харчи пари за други хора! Не им осигурява песни, албуми, маркетинг. Сравни го с Графа, Халваджиян, Саня Армутлиева и победителите от X-Фактор!

152

П.Петров

преди 6 години

До Слави - защо не ?Защото Трифонов е също толкова ***, колкото и Борисов.Защото близо 30 години служи вярно на мутро-олигархията на БКП-ДС и е пряко подчинен на кръга Първанов, Гергов и Доган иначе нямаше да е в ефир!Трифонов лично и бТВ лансираха проекта на ДС(КГБ) начело с Кобург Готски. Проект, целящ единствено доограбване на държавата и легализиране на мутрите. Кобург-Готски редовно ходи на отчет в Москва.Трифонов и вулгарното му предаването методично популяризират чалагата и простотията

151

курвите а бойко

преди 6 години

"Ако искаше да влиза в политиката, да заповяда. Това е мъжкото." ЧЕ ВОЛЕН ЗА МЪЖ ЛИ СЕ ИМА..ХА.ХА "Значи един осъден за лъжа и клевета човек продължава да бъде водещ на предаване, претендира да бъде ментор и критерий за политически морал" а еди осъден руски хулиган как се вписва в това и да се пише националист?

150

Чики Бегиристайн

преди 6 години

По принцип Волен Седероглу е прав с малки изключения, но въпреки това не мисля че има какво да губя ако гласувам за избраниците на Слави вместо за сегашните от парламента така че ще го направя стига поне малко да ми зглеждат надеждни.

149

ivailo

преди 6 години

"Славчо разказваше няколко вица на които никой не се смееше , и след това си тръгваше, а другите оставаха с момичетата..." *** той и досега си е комплексиран чалгаджията, и ако не беше станал богат и известен още щеше да я кара на че*ии.

148

death drus by gy

преди 6 години

*** these hoes

147

Анонимен

преди 6 години

Бойко се е изплашил и е пуснал кучетата си да лаят по Слави. Хаха

146

Анонимен

преди 6 години

Интересно изказване от човека, който плю по Борисов, а после го кани на сватбата си и му ходи по конгресите...