161

Зозо

преди 6 години

Самият Путин се извини по телевизията!

160

Анонимен

преди 6 години

В експертизата на МОК е записано, че Русия НЯМА държавно участие и подпомагане на употребата на допинг от спортисти. Обаче решението на МОК е, че нито един спортист ня може да се състезава под държавния флаг на Русия. Защо? Очевадно е, че вече никога няма да гледам олимпиада. както и няма да следя за нобеловите награди - твърде са компрометирани, за да имат каквото и да било значение.

159

Анонимен

преди 6 години

На зимни олимпиади гледам само хокея. Жалко че Русия няма да участва.

158

Боби

преди 6 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсПутин е на награждаването на Доброволците на Русия. Награждават се хора които са вършили добри дела безкористно през миналата година.

157

Анонимен

преди 6 години

Путин пак ще е президент, щото руснаците си го искат!!всичко е политика, няма вече спорт и мир!!

156

Анонимен

преди 6 години

то най-интересното са коментарите...много умен народ сме! знаем всичко, можем всичко! горди сме, силни сме!сплотени сме! патриоти сме!.....ама само тука!!а Путин си знае работата! не се продава и водка не пие!!! лоша работа!

155

Анонимен

преди 6 години

МОК, ФАЩ, ЕС - *** от *** и подлеци...........Ами що Путин не организира путински олимпийски игри и да покани "братските"(ИД,Северна Корея,Венецуела...) държави ..ха.ха

154

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До Боби-ти понеже знаеш всичко, я ни обясни къде се е покрил ботоксния мишок,та никакъв не се вясва след олимпийския шамар???

153

dris.bg

преди 6 години

МОК, ФАЩ, ЕС - *** от *** и подлеци...............Русия няма да се огъне срещу тия провокации бе , още повече ще сплотите руския народ.

152

Боби

преди 6 години

До Анонимен 169Значи ако въпросния беглец го "ОТХРАНЯТ" то тогава това вече ще е ДОКАЗАТЕЛСТВО. До момента има само едно ДОКАЗАНО НЕЩО ВЪПРОСНИЯ БЕГЛЕЦ СЪТРУДНИЧИ С НЕЧИИ СПЕЦСЛУЖБИ И СЕ ОХРАНВА.Пак ще кажа КОЙТО ПЛАЩА ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА - КОЙ ПЛАЩА? Е ЯСНО Е КОЙ!

151

Боби

преди 6 години

До Анонимен 168Прави разлика между РАКЕТА и Орбитален модул който поставя спътниците на съответните им орбити.Ракетата изкарва на ниска околоземна орбита комплекса Орбитален модул + спътници. Орбиталния модул ползвайки разни орбитални хитринки ускорява до необходимите орбити съответните сателити.По принцип за да не се задръстват ниските орбити ракетите се качват примерно до 200км височина и 6км/с скорост - това позволява остатъците от ракетата да останат на орбита максимум 5-60 дни

150

Анонимен

преди 6 години

За какво е този рев за някакви азиатски полуxopa?

149

Анонимен

преди 6 години

На ревахте ли се кутевци? :))))))

148

Анонимен

преди 6 години

До Боби............ВАДА и МОК не могат да "ОХРАНЯВАТ" Свидете..Охранява се да не го ОХРАНЯТ рашките, подобно на двама от колегите му..

147

Анонимен

преди 6 години

До БобиНали писа, че са изведени успешно в орбита. патологичен лъжец си бубенце и това е.

146

Боби

преди 6 години

До Ха-ха-хаВъпросните 19 сателитаВъв момента са на молекули изгорели в атмосферата на земята.Официално мисията е провалена. И пак ти казвам Ракетата си е свършила работата. Последния модул(Орбитален) който трябва да разпредели спътниците по орбити не е задействал (пп от 65 според някои но аз намерих информация за 41 само последния се е издънил останалите са изкарали стотици спътници на множество орбити)

145

Боби

преди 6 години

До Анонимен 162Айдее пак неразбрали1. Росгвардия трябва да обедини всякакви структури които трябва да се разформироват малко по малко защото се оказва че става както в САЩ Лявата ръка не знае какво прави Дясната а двете изобщо не знаят къде се намира протезата на левия крак ...2. Знам че няма КГБ - нарочно го написх3. ВАДА и МОК не могат да "ОХРАНЯВАТ" Свидетел - Значи се "ОХРАНЯВА" от "ОХРАНИТЕЛИ" на НЕЧИИ СПЕЦСЛУЖБИ за да се "ОХРАНИ" Свидетеля ...Основната дума тук е СПЕЦСЛУЖБИ

144

Ха-ха-ха

преди 6 години

До БобиКакво стана с 19-те спътника, които според теб Русия изпрати в орбита? Кажи лъжецо, русофилски.

143

Анонимен

преди 6 години

До БобиНай-накрая и главния руски слуга да се включи в дискусията. Убили са ги в русия и двамата, бил е ред и на третия, но е успял да избяга и сега го пазят, КГБ отдавна няма умник експертен а Росгвардия се занимава със съвсем други неща, като превенция на масови протести срещу джуджето например.

142

Боби

преди 6 години

До Малко история 140Умнико 1400 проби са нищо в сравнение колко проби се взимат за година в големите страни. Освен това знае се кои са пробите нали - е изключваш за един цикъл(4 години) въпросните спортисти защото не можеш да докажеш нищо друго освен унищожаване на пробитеИ защо ФСБ? Защо не КГБ Защо не Росгвардия примерно?И най-накрая ако наистина е ФСБ избягалия функционер мислиш ли че ще му се размине? Нали според теб двама вече са хвърлили топа.