55

Анонимен

преди 6 години

Оядените шопари които ни управляват в едно с белите престилки първи трябва да напуснат кораба защото всички са хипертоници от преяждане и препиване. Казах.

54

Киро Факиро

преди 6 години

Хм, тая глупост да не би да е измислена от портиерите на МЗ, защото да припадне човек с високо кръвно е точно толкова вероятно колкото и човек с много ниско кръвно налягане. Това едно на ръка, но вместо да творят идиотизми, защо хората отговарящи за безопасността на движението не съберат книжките на хилядите неграмотни /в буквалния смисъл на думата/ *** взели драйвинг тескеретата си с рушвети?!?!?! или на фалшивите/пак с рушвети/ пенсионери по болест?!?!?!

53

Преминаващ

преди 6 години

Вместо КАТ да се оправят с джигитите и наглеците на пътя започнали да мислят...уникални простотии. А бе не ви се отдава! Ама хич!

52

Така е

преди 6 години

От всичките тези 60 коментара няма нито един да подкрепя ***..то предложение.Дано има кой да ги прочете и да направи съответния извод.До ти забранят да ползващ личната си собственост по здравословни причини е / няма дума за това/.

51

Съвет

преди 6 години

До Анонимен 52Абсолютно си прав приятелю.Ние ли ще откриваме Америка с нови невеждани закони. За чий ни е народното събрание да "кове" молоумни закони? За какво сме в ЕС?Взимаме най доброто от ЕС , гласува се в парламата и готова. За какво издържаме 240 крет..на , да ни излагат пред света ли?Бойко , мземи се в ръце...

50

Демократичен пенсион

преди 6 години

Бойко ,озапти си ***, дето управляват министерства , агенции и т.н. Този крет..н Алекси Стратиев трябва да бяде моментално изхвърлен от системата. Такива умници хвърлят кал върху теб. До подледуш 2 000 мл. хора със сърдечно съдови заболявания и диабет , заради 2-3 случая годишно е лудост.Ние ли ще бъдем *** в целия ЕС ?

49

Анонимен

преди 6 години

Някой помни ли "героичните" усилия на другаря Москвич (вече в оставка) да бори корупцията в здравеопазването със системата за пръстови отпечатъци?Някой може ли сега да каже нещо за тая система, защо така скоропостижно потъна в небитието?Така и със всички други напъни на другарите от ГРОБ да уморят и останалите малко здрави, умни и можещи българи.Мине не мине време и току измислят някоя световна глyпocт!

48

Анонимен

преди 6 години

А на евреите? На тях ще им взимат ли шофьорските книжки, щото са евреи?

47

еееее

преди 6 години

Аз пък предлагам ББ веднага с всички предложили тази идея да се срещне индивидуално на четири очи. И вместо коледни бонуси да им отвинти по няколко здрави шамара та дано като им се разтърсят *** глави да им светне колко са изтрещели. Да си съберат багажа и да се махнат. Иначе това правителство няма да го бъде.

46

Анонимен

преди 6 години

Поздравявам служителите на МЗ за несравнимия лупинг в полета на мисълта им. Още можете, не спирайте с мисловните напъни!

45

Анонимен

преди 6 години

Тия са пълни кр.ет.ени! Тук, в ЮАР има хора на по 90 и кусур години си карат колите и на никого не пречат, има десетки хиляди диабетици. Тия в България, вместо да умуват, понеже нямат акъл колкото жаба, да вземат да погледнат как тия въпроси са решени в нормалните държави. Бездарни т-ъъпаци!

44

Анонимен

преди 6 години

Много интересно. Искам да видя как ще обучите Ченгетата да диагностицират диабет и да видя как мерят кръвно :) хаххахахТ---Ъпанари Само и единствено с глупости се занимавате. Вижте от някоя напреднала държава добри практики и ги въведете без модификации, че тука умниците ни....СИ е е.... макята

43

Анонимен

преди 6 години

А бе шофьорите от НСБОП как са с кръвното ? А на ББ що му позволяват да кара,ми той е доказано зле с кръвното - справка ТВ репортажи от правителствена болница.

42

33,

преди 6 години

До АнонименКолкото по-разсипана е една държава, толкова повече са обвързани с най-различни правила са поданиците на султана й. Сериозно го пиша - има социологични проучвания по въпроса.

41

Анонимен

преди 6 години

Днес имам хрема и аз. И тръпна дали няма да ме спре полицай да ми вземе книжката, загдето подсмърчам...Забравих да питам - при болки в косата и нокътя на третия пръст на дясната ръка ще ме глобят, дето шофирам?

40

Анонимен

преди 6 години

Моето кръвно е пък ниско и кръвната ми захар е под средната норма. Имам пулс 55 в нормално положение.Може ли в този случай да имам право изначално на повече точки кат шофьор, които ще ми ги даде тати, дето е с високо кръвно и няма да може да шофира?...А на ненормалните от МЗ освен да им вземат шофьорската книжка е редно и по една жълта да им раздадат и да ги позапрат да не пречат на нормалните да живеят.

39

Анонимен

преди 6 години

Че то който няма "кръвно" е умрял, бе, шарани!Пак изпуснали лудите от заведенията, че и по минисетрстава ди пуснали да обикалят. Боже, каква държава! Няма друга такава смешка под слънцето!

38

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 19 *** предложение не е на Боко , а на Алекси Стратиев.Не четеш ли?

37

Анонимен

преди 6 години

Както са я подкарали... скоро и с хрема няма да можеш да караш, че ще вземе да ти протече носа и докато се пресегнеш за кърпичка... и току виж си направил беля.

36

Румен

преди 6 години

Хитлер пасти да яде