16

Анонимен

преди 6 години

От коментар номер 14-продължение:Продължение:Жените,които носят имената Нина и Нинка,едва ли ще им бъде приятно,ако вместо да ги нарекат Нина,им казват -Николета,НиколетКа,НиколинКа . Жените,които носят името Нина или Нинка,празнуват на 14 януари( по нов стил,а по стар стил на 27 януари),в деня на света Равноапостолна Нина Грузинска.

15

Анонимен

преди 6 години

От коментар номер 14-продължение:Някои казват,че днес и жените с имена - Нина и Нинка ,също празнуват свети Николай. Смятат,че името Нина е от Николина,НиколинКа,но това е една лъжа. Името Нина няма нищо общо с името Николай а имената НиколинКа и Николета,и Николина са съвременни измислени имена,които не са били познати и употребявани в миналото,както и това,че няма имена като Габриела,Михаела.Не съществуват женски "варианти-имена" на Николай,Михаил,гавриил и др. Такива са измислени.

14

Анонимен

преди 6 години

До яЯ *** и се скрий някъде,че се излагаш. Ти си измамник и ***.

13

Анонимен

преди 6 години

Честит Празник на всички мъже,които носят имената : Николай или Никола.Нека да бъдат живи,здрави,честити и да не опозоряват с лоши дела това свято християнско име( всички имена на светии са святи и велики).Само да споделя това,че Свети Николай Мирликийски Чудотворец се чества по стар стил на 19 декември. В старата Българска Литература и Класика,както и във старата история и литература на европейските народи няма имена като : Николета,НиколетКа, а само и единствено името Ника( Победа).

12

Си

преди 6 години

Честит Имен ДенПожелавам на съпруга ми много здраве, служебни успехи и реализация на плановете му.Благодаря за неговата всеотдайност и преданост.На всички именници - ЧЕСТИТО !

11

Бенито

преди 6 години

До я-МНОГО СИ ,,УМЕН''.......

10

анонимен

преди 6 години

не купуваите риба защото не се знае произхода и изобщо не ме интересувакакьв празник е ние сме забравени от бога

9

я

преди 6 години

т.е. днес е празник на всички измамници и лъжци ...

8

Анонимен

преди 6 години

НИКУЛДЕН Е И ПРАЗНИК НА РАЗБОЙНИЦИТЕ.ИМЕННО РАЗБОЙНИЦИТЕ, КОИТО СА ПРИЧАКВАЛИ ЖЕРТВИТЕ СИ В ШИПЧЕНСКИЯ ПРОХОД, СА КРЪСТИЛИ ВЪРХА "Св.НИКОЛА" - НА СВОЯ ПОКРОВИТЕЛТака че днес черпи и Бойко Борисов и неговите съучастници.

7

Анонимен

преди 6 години

Тези са изтървали, че днес празнува и Нина.

6

Бандит

преди 6 години

И все пак - Честит празник :)

5

Николаз

преди 6 години

Празика на свети Путин - закрилника на България!!!

4

Анонимен

преди 6 години

Рибарите ще почерпят, но за банкери и търговци се съмнявам. Виж да ти одерат кожата може.

3

до 2 и 3

преди 6 години

А спрете се поне празника не цапайте с политика имате достатъчно други теми по които до се плюете. Наздраве на всички Кольовци да сте живи и здрави.

2

Анонимен

преди 6 години

Свети Николай Чудотворец е покровител и на крадците.Това ще рече че е трябва да е втори професионален празник на ГЕРБ.Първият го знаят всички - денят на Празните тикви.

1

Додо

преди 6 години

Свети Никола е поковител не само на рибарите, банкерите и търговците, но и на крадците. Да почерпи и Корнелия Нинова!