23

Гост+

преди 6 години

Атлантско ***. Предаде родината си и отиде в чуждата държава с основна мисия да хвърли Украйна срещу Русия. Атлантически глобалист за демокрация!

22

Спасете Плевнев

преди 6 години

Притесняваме се че и нашият бивш президент както грузинския бивш Презо беше в Украина. та да не са им дигнали мерника на тия там бившите.ако нашият Презо е отвлече, правителството да престане да забелва, отчупва и самодоволно да подхапва шоколад УКР-мйед.

21

Анонимен

преди 6 години

Цирк Украйна, хляб няма, но със зрелища е пълно.Тоя шут Саакашвили се качи на покрива и заплаши, че ще се хвърли, а спец.ченгетата стояха и чакаха. Чак когато се събра тълпа от негови привърженици, го хванаха и свалиха от покрива. Полицаите бяха не по-малко от тези които се опитваха да го освободят. И докато тълпата чупеше микробуса, полицаите не мръднаха, пръскаха с някакви спрейове само ако някой посегнеше към тях.На практика служителите на СБУ отказаха да арестуват Саакашвили.

20

Мда

преди 6 години

Укрите счупиха всички рекорди по про*стотия и продължават към нови върхове!Тоя ненор*малник(Саакашвили) го прибраха по американска заповед,след като бе изгонен от собствената си страна,а сега нещо не го харесват-бил руски агент,ха-ха!Тия са пълни уникати...

19

Анонимен

преди 6 години

До До ИвчоТова са лъжи и глупости,спортните лагери бяха като почивни станции през соца,с тази разлика,че трябваше да тренираме.Никакви химии не са ни давали,дори и витамини не ни даваха,само ако сами си вземем.Понякога се случваше тренировките да са по-тежки и да се претоварим,но не толкова често.

18

k

преди 6 години

кво нещо е живота .... хунтата на Порошенко взе власта с преврат и сега когато друг се опитва да направи преврат веднага станаха големи защитници на законноста ..... гати и нищожествата ни управляват

17

Ивчо

преди 6 години

хах в китай и сащ да не тренират по детските площадки. На всякъде и днес се тренира в лагери/ школи в които им спират тока и ги дрогират като зомбита.

16

Анонимен

преди 6 години

Класически соршоид - спори за "допинг и измама", слага си сам плюсове с ВПН.

15

До Ивчо

преди 6 години

Така е Ивчо, спорта не трябва да е подвластен на политиката, но в раССия го превърнаха в държавна политика. По времето на СОЦА спортистите им ги тренираха в лагери от казармен тип, а там не подбираха средства за да постигнат целите си. Стигна се дотам, че и допингирането се превърна в средство за постигане на тези цели, под покровителството на Самата Държава ... !!!

14

Ивчо

преди 6 години

що се правиш на ущипана булка, всички зобят допинг, още Абаджията лека му пръст го каза 88 *** просто едни си купуват дъ ласт едишън скъпичко другите евтинийката и ги ловят. Спорта отдавна е съревнование между фармацефтични концерни....

13

Анонимен

преди 6 години

11 Ивчо нали да си взимат спортистите анаболите . И Путин да се кефи на резултатите

12

Анонимен

преди 6 години

Да свирнат на Ким да ги допусне поне до границата с юга

11

Ивчо

преди 6 години

щом и в спорта вкараха политика и санкции да ти се ра на олимпиадата, и на дечицата им е ясно че е политика и диктат и щото усетиха че олекват от към спортната част , можело да участват руски спиртисти ама с неутрален флаг. Дрън дрън измишльотини.

10

гого

преди 6 години

то пък ще е една олимпиада, вс китайско

9

Анонимен

преди 6 години

Россия - Олимпиада - крив макарон

8

Анонимен

преди 6 години

А Могучая аут от МОК , Олимпиада йок

7

:):)

преди 6 години

анархия тотална, а тоз с куфарите да ходи да целува крака в Кремъл или Вашингтон. Янукович го направи и е жив...

6

До анонимоъс

преди 6 години

Забрави България в списъка.

5

Анонимен

преди 6 години

А амбасадорите на великата държава подготвили ли са пак курабийки за раздаване?

4

anonymous

преди 6 години

Колко станаха провалените държави от САЩ вече?Не само САЩ са виновни, в играта са Англия и Франция.failed statesСещам се за Либия, Сирия, Ирак и Украйна.Списъкът сигурно е по-дълъг.