9

Коко

преди 6 години

Всички знаем кои са такива шофьори.. 99% са със мощни коли от миналия век, ученици и студенти. Вместо семейство да мислят, правят глупости. Ако се насърчават младите да инат деца, нещата ще са други. Човек със семейство е деуг човек. Малките *** са *** на новото време

8

Бандит

преди 6 години

То вече и по улиците не знаеш кой на какво е,какво остава за пътищата.Сбъркана работа

7

анонимен

преди 6 години

Синтетичната дрога, вкл. амфетамините са най-страшната дрога, мозъкът става на решето, затова има толкова много убити и ранени по пътищата на България.Но в България няма ефективна съдебна система и тия *** карат коли, вместо да са в затвора.

6

Абе

преди 6 години

Тия тестове са доста спорни.Амфета и марихуаната остават в кръвта до 1 седмица и когато ти вземат проба и отчете,за ушенцата няма значение кога си взел,перат ти глоба да отчитат дейност и да пълнят хазната,че да не са без хич,щото са некадърници на квадрат и нищо полезно не вършат.Половината Лондон друсат и карат и няма проблем,ама в тикволандия все гоним вещици,щото всичката ни е наред....

5

Анонимен

преди 6 години

Дори и да не могат да ги хванат със стандартните тестове, би било добре да им взимат кръвна проба на неадекватните, след което да я пращат веднъж на година-две, за 10 години напред, на нови изследвания. И после, при последващо произшествие, наказанието да е мноооого тежко. Скапани шоферски ***.

4

в затвора

преди 6 години

такива директно в затвора и никога повече книжка,първо разбира се един як бой в полицията за стимул!!!Алооо пародията на съд-пращайте ги тези *** в затвора утре вас ще убият!!!Много искам да се върне времето и милицията на бай Тошо!!!!

3

анонимен

преди 6 години

Това не е никаква новина.Синтетичната дрога сега е хит.Но има много наркотици, които не могат да се открият с дрегерите на КАТ.

2

Анонимен

преди 6 години

Предлагам периодично да се спират по 100-200-300 произволни коли и да се тестват шофьорите. Ей така, да се съберат малко глоби и книжки.

1

M

преди 6 години

Нараства тенденцията за употребата на повече от едно наркотично вещество сред шофьорите.......:D