18

Анонимен

преди 6 години

Вие които пишете за днес.бг, може и да нямате пари за зелева чорба, но тези които ще кършат снага явно имат! Според мен не редно да се пишат подобни заглавия. Тоя е ясно, че повечето хора у нас живеят зле и завиждат на онези малцина които са добре, но не наливайте масло в огъня. А и сте медия, безотговорно е да се завижда от медийната трибуна!

17

Рамиз

преди 6 години

Рахат лукум с развалени фъстъци,както и баклава,после ще ги боли глава и ....разстройство!

16

Кратун

преди 6 години

Към автора на статията: Вие може и да нямате пари за зелева чорба. Ние имаме.... Изключително глупаво заглавие. Всеки сам си преценява как ще си харчи парите. Няма вие да ми давате наклон на ХХХ

15

до 13

преди 6 години

Търговия,дребни услуги,дребно производство.По принцип не са малко пари.Намираш ниша и я запълваш ,достатъчно са.Най малкото терен за застрояване, с някакво бъдеще.Ако искаш и лотария, или бързи кредити!Идеята е по-важна от сумата ,обикновено най-голям пробив се прави със малко средства и иновативни решения.Иначе просто влизаш в пари в сигмент дето е претрупан от играчи и се надцаквате кои колко залага.

14

Анонимен

преди 6 години

Сашееее много здраве от комиците Сашееее.

13

do 9

преди 6 години

ами ако ми кажеш с 50 или 100 хилки къф бизнес се прави ? Даже и за 1 апартамент не стигат

12

айде

преди 6 години

Ама те софиянци и на луната могат да се качат и пара да фърлят. А ние дето работим за хлеба и киселото млеко ше гледаме.

11

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Абсолютно сте прав, но защо тогава мит'ряла се засегна на ***?

10

до 9

преди 6 години

Тези дето ги трият билетчетата ,са си статистическа извадка,не очаквай да ти кажат нещо по различно.Нали се досещаш ,че трезво мислещ човек, няма да даде 5-10лв за шанс 1 на милион за 200 000лв ,а просто ще си ги ползва за реални нужди.

9

Анонимен

преди 6 години

За да ви покажа нагледно какъв ни е манталитета,ще ви насоча към хазартните игри,когато някой спечели голяма сума.На въпроса какво ще направят с парите,почти всички отговарят,че ще ходят на екскурзия.Малко са тези,които казват,че ще ги инвестират,ще правят бизнес.С такова мислене сме се докарали до тук,да ядем зелева чорба и да ходим по екскурзии,вместо първо да работим,за да си заслужим екскурзиите.

8

Анонимен

преди 6 години

Те хората с парите ,са в Алпите,Хаваи ,Бразилия.Не на гости у комшии в извън сезона.Като вица за морето и зимата.

7

Анонимен

преди 6 години

като погледнете само пенсионерите какви дарения правят през балкони и и тераси,за другите една Турция или Гърция не е проблем

6

Евроатлантик

преди 6 години

Избрал съм си едно местно европейско хотелче, къдего ще мога да слушам, мазна чалга до зори, защото са наели фолк-фурии за новогодишната програма. Каква Турция ви гони бе хора по нашите хотели е хубаво и са европейски и има много певици със големи цици .А във Русия не ходете в никой случай, Москва е една долна дупка където ви дебнат много рускини .

5

Анонимен

преди 6 години

Някои от 80-те% нямат пари за зелева чорба,но теглят бързи кредити за да ходят в Турция или където и да е,а после кога яли пили се веселили,а кога плащали плакали.Ама важното е да се похвалим,че и ние сме като другите.

4

Анонимен

преди 6 години

В Турция е по-евтино там няма мутри хотелиери и подобни турските хотелиери не карат скъпи мерцедеси а нормални коли ще идем в Турция и Гърция. Нека нашите бизнесмени да знаят че са по -долу и от турчин в очите на българина.

3

ами

преди 6 години

Аман от глупундери.....

2

zeus

преди 6 години

Е то снага ще кършат тези, които имат пари за суджук. Не може от поведението на едни да се обобщава за цялата нация.

1

321

преди 6 години

Колко хора ще кършат снага в Турция и Гърция?и какво работят?и тогава обобщавайте...