52

Анонимен

преди 6 години

XVANI EDINIQT UDARI DRUGIQT VSE SO¨PROSKI BOK7LUCI

51

Анонимен

преди 6 години

Така става . Свободна страна, която иска друг път ...попада под обстрела на чужди служби и дестабилизация. Дано успеят да се измъкнат от студената хватка , която държа Балканите половин век. Успех Укри ...мачкайте наред.

50

Анонимен

преди 6 години

Двоумя се между Сракашвили и Потрошенко. Кой ми е по-противен? И двамата бих ги опял с един поп. Православен. Колко хорилка, колко чача ще се изпие, какъв гопак, каква лезгинка ще тропнат православните! Ех, сетих се за филма "Не горюй!".

49

Анонимен

преди 6 години

СААКАШВИЛИ Е ДВЪРШИЛ ПАРИТЕ, КОИТО ОТКРАДНА ОКТ ГРУЗИЯ И СЕГА ТЪРСИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ИЗДОИ И УКРАЙНА.А УКРАИНЦ.ИТЕ ВЕЧЕ 8 ГОДИНИ ГИ ДОЯТ ЯКО.

48

до 52

преди 6 години

Де късмет.По скоро амбиции за власт и надмощие.

47

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Това е дело на кремъл и на ПутLER!

46

до 50

преди 6 години

Аз да не съм гражданин на Украйна?Ти четеш ли какво съм написал?Говоря за Украйна ,че е прокълната територия.Ако си помислил друго -жалко.Хуни,Българи,Хазари,Руси,Кумани,Татари колко империи са се убили в тази територия за да властват там,да си трошат главата като искат.

45

до 42

преди 6 години

Българите като я виждаме колко е прокълната тази територия и си хващаме чукалата във всички посоки.Нека някои се опитва да властва там ,до сега никои не е успял.

44

Анонимен

преди 6 години

Не Саакашвили, ами Джугашвили им трябва на всичките там.

43

Анонимен

преди 6 години

Интересното е, че и двамата са проамерикански фигури. Разделяй и владей! Така ще ги държат под контрол и единия и другия.

42

Анонимен

преди 6 години

Ей, голяма злоба към Украйна и то само защото не е послушна на Русия. Българина нали е с робска психика и си търси синджира.. свободата го плаши, затова гледа към някой наследник на Бай Тодор. Еми не всички народи са като вас другаре.. Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, а сега дори Украйна се борят за свободата си. Само Българина си продължава на старата максима "преклонена главица сабя не я сече". Тънете си в мизерия и не коментирайте други народи защото нямате морално право.

41

Членска карта №7

преди 6 години

до 41Това не е страна! Това е територия, спорна от векове! Държава там не е имало!

40

Анонимен

преди 6 години

Саакашвили и Порошенко не се разбшрат хич. Саакашвили упрекна Порошенко в корупция и че не може да си върши работата, а той му взе гражданството. Според вас защо Украйна е в това състояние? Има много корупция! Оставяме настрана и че е в гражданска война. Но да съсипеш такава голяма страна.. това само славяните го могат!

39

До 28

преди 6 години

А ти питаш ли за хилядите избити в Цхинвал от армията на Саакашвили?

38

Анонимен

преди 6 години

Предлагам му, да се пробва в Испания.Тези и ние сме пълен смях ,що се отнася до политика ,вътрешна или външна.

37

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма тоя *** нали обикаляше по америка да се предлага ама американците не са глупави. Руснаците трябваше да го очистят навремето в абхазия, но сега украинците ще свършат тая работа.

36

Пример за ЕС държава

преди 6 години

СКАЧАЙ БЕ СТРАХЛИВЕЦ

35

До 33

преди 6 години

Лукашенко ли?

34

Крети

преди 6 години

Целата е наакашвили да си яде вратовръзката пак! Порошенко не иска да започне война с Русия , но наакашвили няма проблем да пали войни , все пак сигурно има китна къща в калифорния. Ако не успее да стигне до там ще го обесят за топките този път!

33

Анонимен

преди 6 години

Като дойдеш на власт с преврат и убийства после няма как да искаш и други да не пробват. Има още много да страдат украинците ама техно си дело