12

Ъперкът!!!

преди 6 години

До анонимния дето сравнява бившия загинал СССР и настоящата загиваща РФ !!! Точно като тюрмата на народите Рассия ба!!! Това е най-жестоката и подтисническа измислена държава за цялата 8000 годишна история на Човечеството ба!!! А Испания е нейно сравнително БЛЕДО КОПИЕ ба!!! Сега капиш ли си ба,ироничен жалкарино ба?????

11

Viska Cataluna!!!

преди 6 години

До некакъв дето предполагам,че ме пита добронамерено бре! Скивай ся питащия-има известна сентеция по повод на твоето питане към мен бре-а именно-РОДЕНИЯ КАТО ТЕЛЕ-ВОЛ ЩЕ СИ УМРЕ,бре!Та така и за вашия порив за независимост и свобода 45 години бре!!!Viska Cataluna!!!,бре!!!

10

Анонимен

преди 6 години

До Ъперкът!!! 5 Като СССР ли?

9

Питам

преди 6 години

До Viska Cataluna!!! 2 А къде беше нашия порив за независимост и свобода 45 г.?

8

Мнение

преди 6 години

Тоя Пуч Демон дали няма да се отърве сух ,след пуча кайто направи?Доживотен затвор е спасението, Да не се явят други мераклии да разцепят държавата.

7

...

преди 6 години

Значи то като настъпиш мотиката 10-20 пъти е напълно възможно и да ти доде акъла в главата или просто да свикнеш с мотиката! Но явно на рахоя пък и на испанците може и да им е дошъл акъла в главата, макар, че това не е сигурно! Ако земеш, че арестуваш политическия си опонент то това мноого прилича на случая мандела и нема да се подкрепя от ората! Башка, че и европата ше е с вързани ръца в тоя случай! Ама явно се сетиха, че малко мяза на политически терор тоя арест и го махнаха!

6

h

преди 6 години

да-а ....както е казал Бай ***, не е важен този който гласува а този който брои гласовете Сигурен съм че на 21-ви гласовете ще бъдат првилно преброени и "демокрацията" и "европейския дух" ще победят в Каталуня ......свободата не се дава - тя се завоюва с оръжие, дано скоро и Българските овце се събудят

5

Ъперкът!!!

преди 6 години

До некакъв с некакви ник-нейм кодове!!! Ха ха ха!!!Буууухаха!!! Самата Испания е една НЕЗАКОННО и НАСИЛСТВЕНО създадена държава бря!И като такава е неминуемо обречена на НЕИЗБЕЖНА ГИБЕЛ !!!Жалка държавна структура подтискаща векове цели народи-баски и каталунци и галисийци и още и прочие!Иначе свирепите сарацини цели 800 години им обясняваха на жалките андалусци и прочие кастилци кой кой е на Пиринейския полуостров!Ха ха ха!!!Много Ви здраве от столицата на лютите сарацини-град ТОЛЕДО !!!Хахаха!

4

España

преди 6 години

Испания никога не е отнемала правото на каталунци да участват и провеждат законни избори

3

Анонимен

преди 6 години

Според мен това е силна позиция от страна на испанското правителство. Убеден съм, че Пучдемон няма да се възползва от предоставената му възможност и ще се срине допълнително в очите на собствените си избиратели. А самото му явяване на избори ако все пак се реши, ще е колкото да потвърди нагласата, че ще ги загуби!

2

Viska Cataluna!!!

преди 6 години

Има обективни и необратими процеси бре!Един от тях е НЕВЪЗМОЖНОСТТА да бъде спрян порива на цял един народ за НЕЗАВИСИМОСТ и СВОБОДА бре!И в обозримо бъдеще-до края на следващата година ще има официално и признато ново държавно образувание бре-Република Каталуня бре!Защото е всеизвестно бре-НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ ЩО НЕ ГАСНЕ БРЕ!И зависи единствено и само от гордия КАТАЛУНСКИ НАРОД бре!Просто нещата стават по интелигентния начин бре!пп-А ти некакъв гурбетчийо и един плоскоглав ***-ха ха!!!-сте ***

1

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ЕВАЛЛА НА ИСПАНИЯ , ДАВА ИМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА УЧАСТВАТ НА ИЗБОРИТЕ !ДОРИ САМИТЕ КАТАЛУНЦИ ЩЕ РАЗБЕРАТ ,ЧЕ ПУЧДЕМОН И ТАКИВА КАТО НЕГО НЕ СА ПРАВИ ОБВИНЯВАЙКИ ИСПАНИЯ В ГЕНОЦИД СРЕЩУ КАТАЛУНИЯ ! ПУЧДЕМОН НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ !